Şimdi Ara

Huawei U3100 modeli Teknik Destek ve Sorun Çözme Merkezi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
7
Favori
34.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittim başka bi telefonla değisim için değiştirmediler,sonuçta arızasıda yok.bi ton laf ederdimde istanbul bilişimdeki erdem mi endermi o arkadaş hiç saygısını kaybetmeden konuştuğu ve temiz bi insan olduğu için birsey demiyorum,sağolsun.
    Sonuç olarak daha aldığıma 24 saat olmayan cihazı satıyorum.120TL ben 139'a aldım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60104708/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60104708

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 24 Nisan 2012; 17:30:14 >

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Ahize sesi yüksek gayet iyi.
    Ben telefonun çalma sesi düşük diyorum.

anladım hocam demek istediğini,ben de onu diyorum işte,
    ahize sesi de iyi,ben de argentina müziği vardı,o çalıyordu devamlı,bana yeter gibi göründü

bana da yeterli geliyor çalma sesi

diğer akıllı telefonlar gibi bu da para yazmasın kendi kendine ?

Android de kolaydı da bunda kapatamadım veri ağı nı.

Orijinalden alıntı: gurgenli

Arkadaşlar telefonu turkcell e takınca yukarıda 3g simgesi açıldı.İnternet kullanımını tamamen nereden kapatabiliriz ?

diğer akıllı telefonlar gibi bu da para yazmasın kendi kendine ?

Android de kolaydı da bunda kapatamadım veri ağı nı.

internet ayarlarına gir,turkcell gprs falan buna benzer birşey yazar,içine gir ayarlarını boz
    ama unutma bozduğun şeyi,gerektiğinde düzeltirsin,

telefon elimde olmadığı için yardımcı olamıyorum arkadaşlar,amacım bu konuda sizlere her şekilde yardımcı olmaktı
    ama telefon tamirde ve şu anda para iadesi için bekliyorum,telefonlar ilgili aklımda kalan şeyleri sizlerle paylaşabilirim ancak

• Teşekkürler.İnternet ayarlarında turkcell wap, turkcell gprs falan seçenekler var.Kaldırma yok :)

Orijinalden alıntı: gurgenli

Teşekkürler.İnternet ayarlarında turkcell wap, turkcell gprs falan seçenekler var.Kaldırma yok :)

kaldırma değil hocam,içine gir ayarları boz,proxy'nin bir rakamını değiştir falan

mahmut arkadaşın dediği gibi yüklü olan ayarları bozacaksınız ya da kullandığınız operatörden online işlemlere girip hattınızı internet erişimine kapatacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 26 Nisan 2012; 12:24:40 >
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay önce huawei u3100 aldım.
    Şuan ön kamerasında bişey var kamerayı kapatmış bu yüzden ön kamerasını kullanamıyorum.
    Burayı nasıl açıp temizleyebilirim. Açarsam garanti dışı kalabilir mi?

Bide içindeki resimleri silmeme rağmen foto çekerken yer yok diyor.
    İlk aldığımda hiç sıkıntı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nxmns -- 26 Nisan 2012; 12:36:26 >

dosyaları filan atacagım yapamıyorum.Sizde böyle bir sorun yaşadınız mı ?? Dün blutoot'tan bağladım sorunsuz

bağlanıyordu...

Orijinalden alıntı: mert107

Beyler usb'den pc'ye baglayınca sadece şarj ediyor,telefon içeriğini göremiyorum ya da baglanıp uygulama

dosyaları filan atacagım yapamıyorum.Sizde böyle bir sorun yaşadınız mı ?? Dün blutoot'tan bağladım sorunsuz

bağlanıyordu...

hafıza kartı yoksa usbden bağlayınca telin içindekileri görmez

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Beyler usb'den pc'ye baglayınca sadece şarj ediyor,telefon içeriğini göremiyorum ya da baglanıp uygulama

bağlanıyordu...

hafıza kartı yoksa usbden bağlayınca telin içindekileri görmez

Yoo var ! neyse bakalım bulunur bir gün çaresi ayrıca tşk ederim ilginiz için..
  • bu arada kullanmadığım bi hafıza kartım vardı 8gb taktım hemen gördü,seside çok yükseldi yaptığım işlemden sonra,ahize sesi zaten çok yüksek seviye 2 de kullanıyorum hiç sorun yok.hafta sonuna kadar satılmassa diğer hattım içinde bir tane daha u3100 alıp kullanırım.
    satılırsa çift hatlı bi telefon alırım.
  • Arkadaşlar her seferinde mesaj yazarken öngörüyü aç mı diyecegim otomatik olarak tamamlaması için ?
    sizde durum nedir ?

bağlanıyordu...

Dosya aktarımı modu için ana ekranda olmak zorunda. Yani menulerden herhangibiri açık olmamalı.

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

şimdi yapabildim ama bendeki ayarlar şöyle oldu

Menü/Settings/Connectivity/Network access point/Options/New

Connect Name: AVEA INTERNET

Access point name: internet -> DONE

Menu/Browser/Settings/Advanced/Networks settings/Not defined/Options/Edit

Account name: AVEA INTERNET

Homepage:http://www.avea.com.tr

WAP gateway:000.000.000.000

Connection type: HTTP

Network access point: AVEA INTERNET -> OK / Activate

avea online işlem merkezi huawei u9120 ayarları bunlar....

bu arada mobil tv izlebilen oldumu onun içinde farklı ayarmı kullanıcaz ?

bu ayarlarla izlemeye çalışınca "akım sunucusunda iç hata" diye hata alıyorum.

AKIM SUNUCUSUNDA İÇ HATA Sorununu gidermek için: ayarlar>bağlantı ayarları>aktarma ayarları> streaming ağ geçidini "kapalı" olarak ayarlayın videolari izlemeye başlayın (AVEA İÇİN)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bu arada kullanmadığım bi hafıza kartım vardı 8gb taktım hemen gördü,seside çok yükseldi yaptığım işlemden sonra,ahize sesi zaten çok yüksek seviye 2 de kullanıyorum hiç sorun yok.hafta sonuna kadar satılmassa diğer hattım içinde bir tane daha u3100 alıp kullanırım.
    satılırsa çift hatlı bi telefon alırım.

slm sharpie seni n8 forumundan ve facebook öz nokia cilardan çok iyi tanıyorum hatta facebookta bu telefonu hızlıaldan almanı tavsiye etmiştim bende n8 var ama ikinci bir hattım için bende hızlıaldan dün sipariş verdim 129tl ye ve telefon Şuan kargoda, merak ettiğim bişey var sen telefonlardan çok iyi anlıyorsun bu hoparlör sesi çokmu kısık bi program yükleyip sesini arttırdığını söylemişsin ama bazıları böyle bi program yüklemeden bile hoparlörün patladığını söylemiş yani bunu yükleyip hoparlörü hepten pert etmeyelim sonra. Bide kutu içeriği nedir çin malı telefonlar gibi 2tane bataryamı var yoksa tek bataryamı şuan için merak ettiklerim bunlar cevap veren olursa memnun olurum saygılar

• bişey daha var opera yükleyip internete girdiğimizde sayfalarda dolaşmak nasıl yada örneğin bi mp3 indirdiğimizde 3g aktif iken download hızı 384kbps mı yoksa çok daha düşükmü? Birde telefonun kendi browseri nasıl kullanım bakımına ve tabikide en önemlisi internet ayarları örneğin turkcell için telefonda otomatik tanımlımı geliyor yoksa kendimiz elle ayarlamamızmı gerekiyor yada operatörden ayarlar otomatik alınabiliyormu biraz fazla soru sordum ama cevap veren olursa memnun olurum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

şimdi yapabildim ama bendeki ayarlar şöyle oldu

Menü/Settings/Connectivity/Network access point/Options/New

Connect Name: AVEA INTERNET

Access point name: internet -> DONE

Menu/Browser/Settings/Advanced/Networks settings/Not defined/Options/Edit

Account name: AVEA INTERNET

Homepage:http://www.avea.com.tr

WAP gateway:000.000.000.000

Connection type: HTTP

Network access point: AVEA INTERNET -> OK / Activate

avea online işlem merkezi huawei u9120 ayarları bunlar....

bu arada mobil tv izlebilen oldumu onun içinde farklı ayarmı kullanıcaz ?

bu ayarlarla izlemeye çalışınca "akım sunucusunda iç hata" diye hata alıyorum.

AKIM SUNUCUSUNDA İÇ HATA Sorununu gidermek için: ayarlar>bağlantı ayarları>aktarma ayarları> streaming ağ geçidini "kapalı" olarak ayarlayın videolari izlemeye başlayın (AVEA İÇİN)

streaming ağ geçidi kapalı durumda zaten bende

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.