Şimdi Ara

Huawei U3100 modeli Teknik Destek ve Sorun Çözme Merkezi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
7
Favori
34.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy0067

bişey daha var opera yükleyip internete girdiğimizde sayfalarda dolaşmak nasıl yada örneğin bi mp3 indirdiğimizde 3g aktif iken download hızı 384kbps mı yoksa çok daha düşükmü? Birde telefonun kendi browseri nasıl kullanım bakımına ve tabikide en önemlisi internet ayarları örneğin turkcell için telefonda otomatik tanımlımı geliyor yoksa kendimiz elle ayarlamamızmı gerekiyor yada operatörden ayarlar otomatik alınabiliyormu biraz fazla soru sordum ama cevap veren olursa memnun olurum:)

tek batarya.
    opera ve kendi browserida ucuz telefon performansında.yani normal.pek kullanmadım interneti.
    turkcell otomatik tanımlı.
    ahize sesi çok yüksek.kısman lazım.yoksa etraftakiler duyuyor konuşmayı yani izolasyon sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: crazy0067

bişey daha var opera yükleyip internete girdiğimizde sayfalarda dolaşmak nasıl yada örneğin bi mp3 indirdiğimizde 3g aktif iken download hızı 384kbps mı yoksa çok daha düşükmü? Birde telefonun kendi browseri nasıl kullanım bakımına ve tabikide en önemlisi internet ayarları örneğin turkcell için telefonda otomatik tanımlımı geliyor yoksa kendimiz elle ayarlamamızmı gerekiyor yada operatörden ayarlar otomatik alınabiliyormu biraz fazla soru sordum ama cevap veren olursa memnun olurum:)

tek batarya.
    opera ve kendi browserida ucuz telefon performansında.yani normal.pek kullanmadım interneti.
    turkcell otomatik tanımlı.
    ahize sesi çok yüksek.kısman lazım.yoksa etraftakiler duyuyor konuşmayı yani izolasyon sıfır.

demek ahize sesi ucuz nokia telefonları gibi dışa fazla veriyor. Neyse bu fiyata çok bişey beklememek gerek, 2.hattım için pekte önemli değil cevap için teşekkürler.

• Zil sesi kisikdan yuksege dogru oluyor sadece yuksek yapmanin bir yolu varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bradenburg

Zil sesi kisikdan yuksege dogru oluyor sadece yuksek yapmanin bir yolu varmi

maalesef yok

Orijinalden alıntı: bravee

Bilgisayara interneti kullanmak için telefonu bağladığımızda, telefon ile çağrı alabiliyor muyuz ? Yoksa telefon özellikleri internete bağlanırken kısıtlanıyor mu?

çağrı alabiliyorsun, ancak görüşme yaparken internet kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 10 Mayıs 2012; 16:09:00 >

Orijinalden alıntı: Mardini

bilgisayarı nokia pc suite yoluyla nete bağladım ben.çok uğraştım yapamadım kendi connectp programından kafama esti nokia suite ile deneyem dedim oldu :)

o da güzelmiş :) öğrendik bizde sayende, sağolasın

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

bilgisayarı nokia pc suite yoluyla nete bağladım ben.çok uğraştım yapamadım kendi connectp programından kafama esti nokia suite ile deneyem dedim oldu :)

o da güzelmiş :) öğrendik bizde sayende, sağolasın

Tabi telefondan internet ayarların yapılmış olması lazım.Başta bağlanmadı.Sonra nokia suitenin bağlantı sekmesinden yapılandırı tıkladım operatörümü seçtim mobile adapter seçeneği çıkması lazım.sonrasında *99#den bağlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 10 Mayıs 2012; 17:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1Tech

bu telefonun usb ara kablosundan isteyen olursa tanesini 5 liradan satabilirim; isteyenler pm üzerinden ulaşabilir.

kargo dahil mi ?

Tarifem: TT PRİME AŞIMSIZ 40GB

Aracım: Seat Cordoba 1.4 75Bg-(Stella)
  • merhaba huawei u 3100 kullaniyorum telfnda youtube veya bska sitelerde video izleyemiyorum videoyoyu actığımda her zaman 'akım sunucusunda iç hata' sorunu veriyor... Bunu nasıl çözerim şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: rahtat

Cetvo 6 aydır bende bu telefonu kullanıyorum dediğin hata bi ara bende de çıkıyodu fakat şu an çıkmıyor ve you tube hiç olmadı

peki nasıl çözdün?

Orijinalden alıntı: cetvo

quote:

Cetvo 6 aydır bende bu telefonu kullanıyorum dediğin hata bi ara bende de çıkıyodu fakat şu an çıkmıyor ve you tube hiç olmadı

peki nasıl çözdün?

Çözemedimki bi çözsem

• quote:

Orijinalden alıntı: cetvo

quote:

peki nasıl çözdün?

.d

• Benim aldığım telefonda bir sorun var. Aslında sorun mu değil mi onu da bilmiyorum. Ekranı bana hafif karanlık geliyor yani telefonu hafif sola döndürünce ekran daha iyi görünüyor. Yani her açıdan ekran aynı görünmüyor, sizde de böyle bir sorun var mı?

Orijinalden alıntı: yesil-111

Benim aldığım telefonda bir sorun var. Aslında sorun mu değil mi onu da bilmiyorum. Ekranı bana hafif karanlık geliyor yani telefonu hafif sola döndürünce ekran daha iyi görünüyor. Yani her açıdan ekran aynı görünmüyor, sizde de böyle bir sorun var mı?

benim aldığım telefondada aynı sorun var, birazda o sorun ekranın kalitesiz oluşundan ucuz etin yahnisi misali:(

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.