Şimdi Ara

HUAWEI TUŞ KİLİDİNDE ŞEBEKE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aldığım IDEOS X5 sık sık ulaşılmadınız diye msjlar geldiğini farkettim.Biraz incelediğimde tuş kilidine geçip ekran karardığı an ulaşılamadığımı farkettim.kısacası tuş kilidinde şebeke sorunu yaşıyor

Forumda araştırdım ama sanırım bu sorunu yaşayan tek kişiyim.Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht67 -- 2 Ekim 2011; 13:50:52 >

• CEVAP VERECEK ARKADAŞ YOKMU !...

Ayrıca wifi ile bağlandığımda zil sesi düzeyi otomatikman sıfıra iniyor.Telefondaki bütün zil seslerini sıfırlıyor ve zil sesi düzeyi menüsü ekranda sürekli görünüp ekranda dolaşılmasını engelliyor.

Wifi bağlantısını kapattığımızda ise sesler normale dönmüyor.yine manuel bir şekilde elle döndürmek gerekiyor.

ÇÖZÜMÜ OLAN ARKADAŞLAR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht67 -- 2 Ekim 2011; 17:31:51 >
  • Dunde beni arayanlar ulasamamis acikp olmasina ragmen ama ilk defa dun oldu bu.. tus kilidi ile alakasi oldugunu sanmam yoksa ciddi sorun olur telefon gunun buyuk kismi tus kilidinde cunku bence hat ile ilgili bir problem sonucta bir telefonun tus kilidinde cekmemesi facia. olur :
  • Hem Turkcell hem Vodafone kullanıyorum.Turkceldemi bi sorun var diye Vodafon sim kartımı taktım tlfna ama nafile.Aynı durum devam ediyor.

Aslında sorun tuş kilidiylede değil.Telefon uyku moduna girdiği an şebekeyle bağlantısını kesiyor.Çünkü kilitde dahi olsa ekranı aydınlatıığınızda şebeke tkrr çekmeye başlıyor.

Bu soruna çözüm bulacak bi arkadaş halen çıkmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.