Şimdi Ara

Huawei telefonlara Google darbesi - Güncellendi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
6
Favori
30.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Abd hiç değişse türklere soykırım uygulamıyor. Hem ben abd yi mi övdüm ? Git samsung al, en azından dostumuzlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi açıklamalar geldi. Mevcut telefonlarda hizmet verilmeye devam edecek. İçiniz rahat olsun.

    HUAWEI, Android'in dünyadaki gelişimine ve büyümesine önemli katkılarda bulunmuştur. Android’in en önemli küresel iş ortaklarından biri olarak hem kullanıcılara hem de sektöre fayda sağlayan bir ekosistem geliştirmek için açık kaynaklı platformlarıyla yakın bir şekilde çalışmaktadır.

    HUAWEI, tüm dünyada bugüne kadar satılan ve halihazırda stokta bulunan tüm HUAWEI ve Honor akıllı telefon ve tablet ürünleri için kullanıcılarına güvenlik güncellemeleri ve satış sonrası hizmetler sunmaya devam edecektir.

    Dünya çapında tüm kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak amacıyla güvenli ve sürdürülebilir bir ekosistem kurmaya devam edeceğiz.

    Ayrıca referans için Google ve Android'den gelen açıklamaları sizinle paylaşmak isteriz:

    Google:

    "Kanuna uyuyor ve sonuçları gözden geçiriyoruz. Hizmetlerimizin kullanıcıları için Google Play ve Google Play Protect'teki güvenlik korumaları mevcut HUAWEI cihazlarında çalışmaya devam edecek."

    Android:

    “ABD hükümetinin son eylemlerine uymak üzere attığımız adımlarla ilgili olarak HUAWEI kullanıcılarından gelen sorulara istinaden, ABD hükümetinin tüm gereksinimlerine uymakla birlikte, tüketicilerin halihazırda kullanmakta olduğu mevcut cihazlarda Google Play ve Google Play Protect’in güvenliği gibi hizmetlerin çalışmaya devam edeceğini garanti ederiz.”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amerika türklere soykırım yapmıyor. Çin yıllardır asya da soy kırım yapıyor. Çin seviciler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    sokakta apple kırıp boykot yapanlar, çindeki türk katliamını görmezden gelıyor. İki yüzlüsünüz işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt
    Senın daha dunyadan haberın yok, gelmıs facebook dıyor. Gazetelerde bıle uygurlara yapılan soykırımdan bahsedılıyor. Adamlar tüm eski tarihi camılerı yıkıp, islamı ve diğer dinleri yasakladılar. Oruc tutmak bıle yasak orada.
  • Filler tepişir çimenler ezilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei çok büyük bir firma ve kendi işletim sistemini yapabilecek kapasitede. Belki de bu işletim sistemi gelecekte android den daha iyi olur ve androidin sonunu getirebilir.

  • gavanator kullanıcısına yanıt
    Hahaha kımın saçmaladıgı yorumundan bellı oluyor. Yazacak bır cevabın bıle yok, ancak boyle altı boş cumleler kurarsın. Adamlar yıllardır uygur turklerını katledıyorlar, camılerı yıkıp dini yasaklıyorlar. Bunu dile getırdıgımız ıcın saçmalıyoruz degıl mı ? Asıl saçma olan sensın.

    Nıckıme gelırsek, 12 Angry Men filminin ismini kullandım. Dunyanın en iyi filmlerinden bırıdır, on yargıdan bahseder. Daha bunu bıle bılmeyecek kadar bılgısız bırısın. Kendı nıckının ise hiçbir anlamı yok

    Bir de ya neyse deyip 3 nokta koymuş, sankı yazacak bır seyı varmış gibi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 20 Mayıs 2019; 16:15:9 >
  • Elimi nere atsam amerika. adamlar o kadar içimize işlemiş ki.. chrome kullanmayayım dedim mozilla kurdum site çöktü.
  • Benim gördüğüm kadarıyla Amerikanın istediği Çin'in finansal altyapısına ulaşabilmek. Yani ABD diyor ki Çin'e, kardeşim sen benim ülkeme gelip istediğin gibi firma, banka kurup sistemin bütün nimetlerinden faydalanırken yabancıların senin ülkende firma kurması, banka açması ve finansal kurum borsa vs. işlem yapmasını yasaklıyorsun veya çok zorlaştırıyorsun. İşin esas önemli kısmı bu gördüğüm kadarıyla....

    Yani Google Play store ve ürünleri Çinde tek taraflı olarak yasak bende Androidi sana yasaklıyorum diyor ABD. Çin kendi pazarını başkalarının ona açtığı gibi açmazsa bu ABD-Çin anlaşması olmayacak gibi görünüyor.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    O bahsettiğin durum Çin'i her bölgesi için geçerli değil.
  • Olay işletim sistemi kurmak değil, zaten o da zor da asıl olay sistem ekosistemi, lumia gibi bir örnek var, Symbian var, uygulaman olmazsa sistemin bir hayrı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri bana Android bilgi çalmıyor diye samimi olarak söylebilir mi?

    HUAWEI nin yapay zeka gelişimi için aldığı anonim verileri casusluk olur. Ama ios ve Android tüm kişisel verileri pazarlaması ticaret gibi görülür. ASLINDA verilen karar apaçık bir durumda HUAWEI nin büyümesini engellemekktir.

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    pkk ya da silahları, lojistik desteği çin veriyor demi, amerika çiçek gibi ülke zaten, türk askerlerinin başına çuval geçirenler amerikan askerleri değil demi aferim aferim böyle devam
  • İşletim sistemi geliştirmek basit iş değil hiçkimse kusura bakmasın Samsung dandik Tizen'i telefonlarında kullanamıyor saat ve tv lere anca koyuyor çünkü Google ekosistemi o cihazlarda iyi değil Microsoft daha 4-5 yıl önce eline yüzüne bulaştırdı Nokia Meego yine çöp oldu siz insanlara uygulama geliştirmek için yeterli miktarda para ve para kazanabileceği milyonlarca kullanıcı vermezseniz o işletim sistemi çöp olur anca kendi piyasası Çinde satar o cihazları şimdi ise yeni çıkacak cihazlarında Google Play store olmayacak millet yazmış yok Google Çinde yasaklanınca ses yok Android Huawei yi yasaklayınca auvv neden auvv diyiyoruz biliyor musun bay zeka küpü Google Çin gibi piyasaya girmese bile gücünden bir şey eksilmiyor ama Amerika Sağ kanattaki ülkelere baskı yaparsa Huawei 4 milyar insanlık bir populasyonu kaybedecek demektir Matematiğini siz yapın ayrıca Huawei yi sevmiyorum evet Çin devletine aşırı yakın pis bir şirket sosyalizm yükselmeden kafasını ezmek zorundayız...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    Kılıçlar çekildi demek. Huawei'yi hafife almayın, kendi işlemcisini, modemini üreten, elinde inanılmaz patentler bulunan dev bir şirket için işletim sistemi geliştirmek basit bir iş.
    Bu savaştan kazanan teknoloji dünyası olacak. Belki ileride başka firmalar da Huawei'nin geliştirdiği çözümleri tercih edecek.
    Google'ın tekeli bir noktada kırılmış olacak.
    olay isletim sistemini yapmak degil. samsung nokia hatta mozilla bile isletim sistemi yaptilar. olay o isletim sistemine uygulama saglayabilmek. bunu sagliyamiyorsan microsoft bile olsan o isletim sistemini ayakta tutamiyorsun. kaldiki facebook, twitter, youtube, instragram, whatsapp... bunlarin hepsinin amerikan sirketi oldugunu hatirlatmama gerek var mi. bu buyuklerin destek vermiyecegi bir isletim sistemine nasil kullanici cekersin, whatsapp facebook olmayan telefonu nasil satarsin nasil pazarlarsin.




  • Huawei alanın telefon elinde patladı. Cep telefonu üreticilerine ders olsun kendi işletim sistemlerini geliştirme zorunluluğu olduğunu anlamışlardır.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.