Şimdi Ara

Huawei Servisi Garanti İndirim Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parca değişimleri indirim kampanyası yapmış, bir kaç bilgi daha var. Faydalanmak isteyen için link

Huawei Servis İndirim Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 21 Nisan 2020; 8:1:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• evet bende gördüm kampanyayı. Daha önce p20lite ı göndermiştim böyle bir kampanya ile çok uygun fiyata değiştirmişlerdi ekranını. 1 ay sürecek bir kampanya yapmışlar. ihtiyacı olan kaçırmasın bence. servis konusunda da çok hızlılar. kargo elleirne geçer geçmez ekranı değiştirip aynı gün geri gönderdiler. tavsiye ederim.
  • kopan12 K kullanıcısına yanıt
    Ekran değişimi için ne kadar bir ücret odedin

• Hangi servise yollamalıyım sizce. Bize Adana yakın ama Istanbul a mı yollasam acaba. Benim çocuk bugün tabletin ekranını kırmış, daha 1 ay olmuştu alalı, garanti kapsamı dışında yapılacak sanırım.

• Hangi servise yollamalıyım sizce. Bize Adana yakın ama Istanbul a mı yollasam acaba. Benim çocuk bugün tabletin ekranını kırmış, daha 1 ay olmuştu alalı, garanti kapsamı dışında yapılacak sanırım.

• hangi servis size yakın fixsmart girip inceleyin adana yakınsa gönderin garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası derler. ama genelde ben memnun kaldım servislerden ankara servisi iyi idi telefnla görüşün olmassa yardımcı olurlar
  • İstanbula yolladım. Adana çağrı merkezi kaç sefer aradıysamda cevap vermedi. Istanbul daha ilgili davrandı, sabah kargoya verdim. Adana, Ankara yada İstanbul, Gidip dönmesi 1 gün farkeder , kafan hangisine yattıysa ona gönder dedi kargo şubesindeki kişi. Bana da mantıklı geldi istanbula kargoladım. Huawei Servisi Garanti İndirim Kampanyası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.