Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
32
Favori
40.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayne sadece gbox ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu? Banka vs ve özellikle uygulama bildirimleri anlık?

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt

Herşey sorunsuz çalışıyor bende...

Emu 15 ile herşey sorunsuz.

Tüm bildirimler aktif geliyor. 4 tane banka da aktif kullanıyorum

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

14 pro max ten sonra pişman eder mi açıkcası bilemedim özellikle kamera ve bildirimler yönünden.2. Tel olarak kullanacağım. Kamera öncelik benim için.Yurtdışı ve harmonyos olan modeli kullanmayı düşünüyorum.

• sinilker S kullanıcısına yanıt
    hocam pixel 9 pro ile ikisini karşılaştırırsanız hangisi daha iyi sizxe?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt

Hocam yalnız ben de Huawei mate x6 var

Emu 15 yazılıma sahip sorunsuz. P70 de Emu 14 var o konuda detaylı bilgiye sahip değilim

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

Ben huawei tarafındayım. İ̇kisi de işlemci antutu puan olarak aynı seviyede. Yazılım tarafında bence emui daha iyi. Bana göre emui daha stabil. Pixel tarafında nadiren de olsa takilmalar oluyordu.

Batarya olarak huawei önde. Kamera işe tercih meselesi ama ben her zaman huawei telefonların kamerasını sevdim. P10 p20 mate 50 pro kullanmistim. Hepsinden de memnundum.

Güncelleme tarafı o pixel daha iyi olacaktır 7 yıl güncelleme ile.

Huawei de nadiren de olsa google play desteği isteyen uygulamalar oluyor sorun cikartabiliyor. Çalıştığım kurum e-posta için hub uygulaması istedi huawei tarafında destek olmadığı için kurulum yapamadım.

hocam ön kamera performansı sizce nasıldı? Hangisini tercih edersiniz? Ben 10 senedir Iphone kullanıyorum ve saf android deneyimi yaşamak istiyorum

Saf android deneyimlemek için Huawei bir seçenek değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FariS_ kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam o yüzden pixele daha yakınım ancak huawei de testlerde kamerada baya başarılı görünüyor, o yüzden sormak istedim

On kamera pixel 9 pro da daha iyiydi.

Saf android den kastınız nedir? Pixel in kendi arayüzü ile kullanacaksaniz sorun yok ama android 16 gelmeden çok da hoşuma gitmemisti arayüzü. Android 16yi deneyimleyemedim. Arayuzde altta google widget kaldirilmiyordu ustte duran bir bakışta diye geçiyordu widget ismi sanırım o da kaldırilmiyordu. Biraz da olsa ozellestirme isteyen biriyim ama pixel de yok. Böyle olunca alan daralıyor. Misal arayuzdeki canlılık puruzsuzluk bence huawei de daha iyi. Deneme imkanınız yok aslında ürünleri alıp söyle birkaç gün test edebilmeliyiz. Gerçek kullanici deneyiminde birçok fark ortaya çıkıyor.

Bu arada arayüz hoşuma gitmedi ben farklı bir launcher (arayuz) ile işimi çözerim derseniz onda sıkıntı. Pixel telefonlar farklı arayuzlerle stabil çalışmıyor. Bununla ilgili haberlerde mevcut.

Bana sorarsanız pixel e göre s24 ultra çok daha iyi bir cihaz ama o telefon da baya büyük köşeleri de sivri kullanımı zorluyordu.

Ben pixel i sevemedim ama seveni de çok. Dediğim gibi zevk tercih meselesi. ben şu anki telefonumdan son derece memnunum.

• Fotoğrafları bilgisayara atmak için bağladığım zaman sürekli bağlantı kopuyor, bu sorunu yaşayan var mı?

• Pura 80 ve renk varyantlari ikili periskop kamera ile geliyor tek sensör üzerine hizalandirilmis Huawei her cihaz da marjinal değişimlere imza atıyor helal olsun 👏

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 4 Haziran 2025; 14:54:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni modeller tanıtılmış tasarımlar çok çok iyi bence, Ve Pro modelde artık bir çok ultra modeldeki kamera donanımına sahip, Ultra modeli gel beni al diyor bakalım fiyatlar ne olacak bizde.

• HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]Pro Tech Cityyoutube
    Huawei Pura 80 Ultra Unboxing & Full Review! Comparison iphone 16 Pro Max 00:00 Huawei Pura 80 Ultra review 04:00 Huawei Pura 80 ultra camera Test 05:15 Pura 80 ultra vs iphone 16 Pro Max Pura 80 ultra is now available. The zoom is really smooth. The red maple color palette is amazing. It is a blessing for photographers. The power button zoom (note that it is a different style from Apple's zoom palette) #tech #trending #unboxing
    https://www.youtube.com/watch?si=mi4fVSKzjfy_C4Sv&v=m0_-AFq7rzw&feature=youtu.be
  • Arkadaşlar aliexpress den önce kırılmaz cam aldım pura 70 pro için sadece köşeleri yapisandan kullandığım kilifdanmi bilmiyorum yanlardan tiz almaya başladı 2 tane değiştirdim yine aynı . Bir tane polimer Nano aldım oda silikonumsu kılıfla yarım saat içinde yanlardan hava almaya başladı neyse dedim artık telefoncunun dediği makine kesimi silikon cam koruyucudan kestirdim . Kılıfla hemen köşelerden yine kalkmaya başladı biraz . Ya benim kılıfta var sıkıntı yada uygulamada . Sizin varmı kullanıp memnun olduğunuz ekran koruma . En son telefoncunun makine kesimi taktiği telefonun yanlarına kadar yapışıyor yanlarda sorun yok ama köşe kivrimlarda hava alıyor gibi bastiriyorum yapışıyor sonra yine kalkıyor sinir oldum

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Telefonda adamakıllı kılıf bulayım diye kaç tane kılıf aldım hatırlamıyorum. Şu an telefonda fabrikada yapistirilmis koruyucu var. Birkaç kılıfta ben de dediğiniz gibi durumla karşılaştım. Yine de kılıfı cikarmayacagim diye inat ettim. Köşeden kalktı ben yapıştırdim. Kilifi değiştirdim sorun düzeldi. Gerçi yeni bir kılıf aldım onda da şarj soketinin olduğu yerden ekran koruyucuyu kaldırmaya başladı. Kavisli ekranlarin en büyük sorunu sanırım bu. Bi yandan da ekran koruyucusuz kullansam mi diyorum ama ona da kıyamıyorum. Baya dayanıklı ekran var ama yine de ekran koruyucu ile kullanmak istiyorum. Bir de sürekli telefon değiştiren biri olarak da kilifla ekran koruyucu ile kullanıp telefonu neredeyse sıfır gibi satabilmek iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinilker -- 17 Haziran 2025; 17:42:25 >

Huawei kendisi üretse ne güzel olur en azından ekran koruyucu. Yanlara kadar yapısan koruyucu taktı telefoncu oda yanlardan açınca ertesi gün gittim elemanları vardı kılıf ile tam ölçüsunu aldı ona göre koruyucu kesti şimdi tam oturdu yine köşeden açılacak gibi oldu bastırdım bir daha kalkmadı iyi şuan fakat uzun ömürlü değil bunlar. Rusya'dan misafirim gelecek aliexpress.ru dan 2 kılıf 4 farklı kırılmaz cam ve polimer Nano ekran koruyucu sipariş ettim . Adres Rusya'yı gösterdim oradan gelirken getirir yoksa burada gümrük vergisi üründen fazla tutuyor . Suanki iyi sanırım işi bilen aksesuarı olursa benim tlf daki gibi kılıf takılı iken ölçüsünü alıp yaptırmak mantıklı . İlerde telefon değiştirirsem sırf cam yüzünden kavisli ekran almam düz ekran daha rahat bulunuyor

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.