< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bunu denedim ancak yine aynı sorun. Acaba cihazın desteklediği hesap sayısı bu kadar mı diye düşündüm. Birde "Google Play Hizmetleri Çakışan Paketler var" Uyarısı sonrası bazı uygulamaları açamaz oldum. |
Ben gbox aura falan hiçbirini yüklemedim . Güncellemeleri manuel indirip kurdum sadece letgo güncellemesi sıkıntı oluyor onuda apkpura ile indirip kuruyorum apkpura yi arka plandan tamamen kapattım . Pil ortalama iki güne yakın gidiyor çok video izliyorum . Bazen appgalery ile gelen Facebook güncellemesinde sorun oluyor onuda manuel indiriyorum yada gerçekten güncelleme yüklemeden açmayacak ise ozaman indiriyorum. Zamanla alışır siniz kullanınca < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Son güncel bilgiler Telefonu önce yedekledim. Hisuite üzerinden tüm verilerin yedeğini aldım. Ardından gbox ve aurora store kaldırdım. Ve bunlarla beraber yüklediğim tüm uygulamaları kaldırdım. Ardından telefonu sıfırladım. En baştan temiz bir kurulum yaptım. Sonuç olarak hesap eklemede sorunum kalmadı. Whatsapp çalışıyor. Bankalar çalışıyor Ancak sadece whatsapp business çalışmıyor. Bunu çözemedim bir tek. Huawei destek üzerinden bir görüşeceğim bakalım Benim gibi sorun yaşayan çok olmamış. Çünkü whatsapp business kullanan olmamış. Bu arada şarj sorunu da düzeldi. gbox sağ olsun yiyormuş. Şu anda 7 saatte %15 şarjım bitti. Mobil veri açık, parlaklık %85 civarı, whatsapp, instagram vb uygulamaları kullandım. |
SesBakar veya DuyuBakar
|
Eğer güncelleme desteğinden kastınız güvenlik güncellemesi ise sorun olacağını sanmıyorum. Ama Android sürüm güncellemesi almaz. Güncellemeler sizin için çok önemliyse başka marka baksanız daha iyi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android 13 sürümü olan, google olan değil uygulama çalıştıracak android sürümü, Android 16 veya 17 almasını ifade ediyorum. Emui 16 ve 17 ye denk geliyor sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kamera konusunda değer lakin diğer konularda normal android veya iphone modellerindeki rahatlığı göremezsin hocam, P60 Pro kullanırken ben hiç Gbox filan kullanmadım aurora store adlı bir uygulama var direkt olarak play store üzerinden en yeni güncellemeler dahi yapılabiliyordu, Gbox sadece google uygulamalarına giriş yapabilmek için kullanılması gereken bir uygulama olabilir bana göre. |
_____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|