Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
32
Favori
43.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gbox kaldır pil tüketimine etki eden o microg ile devam et sorun kalmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Birde "Google Play Hizmetleri Çakışan Paketler var" Uyarısı sonrası bazı uygulamaları açamaz oldum.

Şu anda kaldırdım. Cihazı yeniden başlatıp bazı şeyleri deneyeceğim.

Ben gbox aura falan hiçbirini yüklemedim . Güncellemeleri manuel indirip kurdum sadece letgo güncellemesi sıkıntı oluyor onuda apkpura ile indirip kuruyorum apkpura yi arka plandan tamamen kapattım . Pil ortalama iki güne yakın gidiyor çok video izliyorum . Bazen appgalery ile gelen Facebook güncellemesinde sorun oluyor onuda manuel indiriyorum yada gerçekten güncelleme yüklemeden açmayacak ise ozaman indiriyorum. Zamanla alışır siniz kullanınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DÜn %100 ile çıktığımda saat 16:00 gibi, Akşam saat 22:00'da %60 kalmıştı. Sadece instagram, twitter ve arada interneti paylaştım. Ekran sürem toplasanız 2 saattir.

Gbox kaldırmıştım. Tabii otomatik olarak onu kaldırınca uygulamalar çalışmamaya başladı.

Gece "Google Play Hizmetlerini güncellemezseniz uygulamaları kullanamazsınız " gibi bir uyarı geldi. Bende güncellemeyi denedim ama paket çakışması uyarısı aldım. Sonunda dedim ki baştan kurayım. Google play hizmetlerini sildim. Fakat microg'yi silmişim meğer. Tekrar yüklemek istediğimde hata aldım defalarca. Hiç bir uygulama çalışmıyor. Baştan hepsini yükledim. Yeniden google hesaplarıma giriş yaptım. Microg tarayıcıdan aratıp buldum yeniden indirdim.

Yani kısacası her şeyi çorba yapıp bıraktım. Şu anda ufak çaplı sinir krizi yaşıyorum.

Temelde sorunlarım bunlar oldu ama diğer taraftan bazı bildirim gecikmeleri yaşıyorum. Özellikle whatsapp açısından.

2. whatsapp (klon olarak) bildirimleri bazen gelmiyor.

Ve Hala Whatsapp Business sorununu çözemedim.

Aldığıma pişman mıyım? Hayır. Ama bunlarla uğraşmak istemezdim. Fakat, ben yılmam. Bu telefon bana uyacak ben ona değil HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] 

Bu da çektiğim bir foto

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

• gt007 kullanıcısına yanıt
    Gülü seven dikenine katlanır arkadaşim 😊 çektiğim fotolar öyle tatmin ediyor ki uygulama muhabbeti hiç dert olmuyor ama ben kendi şahsi uygulamalarım da hiç sorun yaşamıyorum bildirim olsun çalışma güncelleme olsun hepsi tıkır tıkır çalışıyor

Ne yapsam bir fabrika ayarlarına mı döndürsem acaba bilemedimHUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] 

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt007 -- 19 Nisan 2025; 12:51:43 >

• Son güncel bilgiler

Telefonu önce yedekledim. Hisuite üzerinden tüm verilerin yedeğini aldım. Ardından gbox ve aurora store kaldırdım. Ve bunlarla beraber yüklediğim tüm uygulamaları kaldırdım. Ardından telefonu sıfırladım. En baştan temiz bir kurulum yaptım.

Sonuç olarak hesap eklemede sorunum kalmadı.

Whatsapp çalışıyor.

Bankalar çalışıyor

Ancak sadece whatsapp business çalışmıyor. Bunu çözemedim bir tek.

Huawei destek üzerinden bir görüşeceğim bakalım

Benim gibi sorun yaşayan çok olmamış. Çünkü whatsapp business kullanan olmamış.

Bu arada şarj sorunu da düzeldi.

gbox sağ olsun yiyormuş. Şu anda 7 saatte %15 şarjım bitti. Mobil veri açık, parlaklık %85 civarı, whatsapp, instagram vb uygulamaları kullandım.

google konusunfa birçok problemi de halletmişler. yani harmony nextde Android apk kurabileceğiz ve konteynır dosya işlemine gerek kalmadan.

Eğer güncelleme desteğinden kastınız güvenlik güncellemesi ise sorun olacağını sanmıyorum. Ama Android sürüm güncellemesi almaz. Güncellemeler sizin için çok önemliyse başka marka baksanız daha iyi olur.

Android 13 sürümü olan, google olan değil uygulama çalıştıracak android sürümü, Android 16 veya 17 almasını ifade ediyorum. Emui 16 ve 17 ye denk geliyor sanırım

• Arkadaşlar selamlar 15 PM kullanıyorum. Pura 70 Ultra denemeye değer mi? Kamera ve ekran deneyimi benim için önemli, oyun oynamıyorum. Ancak uygulamaların yüklenmesi vs ile çok uğraşmak istemiyorum. Hala uygulama kurmak zor mu? Gbox kullanımı hala zorunlu mu? Pixel ile bu cihaz arasında kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamera konusunda değer lakin diğer konularda normal android veya iphone modellerindeki rahatlığı göremezsin hocam, P60 Pro kullanırken ben hiç Gbox filan kullanmadım aurora store adlı bir uygulama var direkt olarak play store üzerinden en yeni güncellemeler dahi yapılabiliyordu, Gbox sadece google uygulamalarına giriş yapabilmek için kullanılması gereken bir uygulama olabilir bana göre.

• Merhabalar. Pura 70 serisi ülkemizde harmony os güncellemesi alacak mı acaba, yoksa emui ile mı kalacak? Bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim.

• Aurora store ile her uygulamayi kullanabilirsiniz telefonun için de microg diye bir uygulama var onun vesilesi ile Google uygulamalarıni da kullanabilirsiniz yaklaşık 10 aydır kullanıyorum pura 70 ultra yi sorunsuz devam ediyorum kamera konusun da hakkini veren bir cihaz zevkle fotoğraf çekersiniz

Hocam çok teşekkür ederim son olarak Iphonedaki fotoğrafları kolaylıkla telefona aktarabilir miyim? Herhangi bir aktarma uygulaması var mı? Ölen akrabalarımın videoları fotoğrafları vs var. O yüzden kayıpsız geçmesini istiyorum. Ayrıca wp mesajları da var, onların da aynı kalmasını istiyorum.

• O konu cok bir bilgim yok ama yapılıyor nasıl yapıldığını bilemiyorum fotoğraflari da clone uygulamaları ile aktarabilirsiniz ama en basiti PC ye bağlayıp ordan aktarmaktir

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.