Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vay be bende kötü bir sonuç bekledim ama yanılttın beni, Geçmiş olsun huawei emin adımlarla zirveye doğru yürüyor.
  • gokhn175 G kullanıcısına yanıt
    Telefonumdan çok memnunum, son zamanlarda çok ani bir düşüş yaşamıştım baterya performansında. Bu da aşırı ısınma kaynaklı galiba.

Özellikle ilk defa böyle bir servis deneyimi yaşadığım için yazdım. Çok etkilendim şahsen
  • Malesef Türkiyede kötü sonuçlara alıştırıldığımız için iyi sonuç almak, hele böylesi, insana şaşırtıcı geliyor hocam

Ee, şikayet için uzun uzadıya şikayet yazısı yazıyoruz. Böyle güzel bir şeyi yazıp örnek göstermezsek, haksızlık olur
  • 18XET01 1 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, Markanın servisini iyi biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum.
  • Açıkçası ben de beklemiyordum.

Tahminlerime göre (ekran 400 desek, anakart en az 600 desek, batarya 150 ve anten kartı 150 desek) en az 1300 liralık masrafı işçilik bile almadan tek kalemde hallettiler.

Ben ekranın sadece lcd sini ücretsiz olarak değiştirir, batarya için de bir miktar para ister ve anakartla anten kartına dokunmazlar diye düşünüyordum. Ve işçilik alırlar diye düşünmüştüm.

Gerçekten cihazın arka kasası hariç her noktasını değiştirmişler ve 5 kuruş işçilik bile almadılar. Helal olsun
  • İstanbul servisinde Fixsmart kırık ekranı bedava değiştirenler olmuş başka bir platformda söylediler. Şuan benim ekran da kırık acaba Fixsmart ta kırık ekranı bedava değiştiren oldumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ekranda kırık değiştirseler muhteşem olur :) Resmi sitesinde garantinin ilk 3 ayında ekran değişimi ücretsiz deniyor belki o yüzden değişim olmuştur.

Ankara servisine mi götürdünüz? yoksa İstanbul a mı yolladınız hocam?
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Ankara servisine elden götürdüm hocam.
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    3 ay içerisinde Huawei VIP kartınız varsa ekran bir kereliğine ücretsiz olarak tamir ediliyor diye biliyorum ben de.
  • Arkadaşlar p9 plus ekranı düşürünce çatladı. Dokunmatik ve görüntü de sorun yok. P9 plus için ekran değişimi yaptıranınız var mı. Bir kaç yere sordum bulamadım.

Hocam servis çok iyi cidden istanbul sislideki serviste cay kahve tv oturma salonu bile var ben yanıma yedek tel alarak gitmistim birde gerek yokmuş.

1 2 saate yapıyorlar.

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Ankara da ayni sekilde, benden once servise gelen beyefendiye de gun icinde daha erken saatlerde gelirseniz burda vakit gecirip beklerken telefonunuza servisi saglariz demisti oradaki servis yetkilisi.

Hızlılar gerçekten

• telefonun ekranının siyah ve beyaz ayarı çok fazla iyi yani en gerçekçi renkleri gösteriyor ancak video, film falan izlerken insanların yüzü çok beyaz çıkıyo daha doğrusu diğer telefonlar biraz kızartıyor böyle olunca da sanki onların videosunun kalitesi daha iyiymiş gibi gösteriyor , beyaz dengesinden sıcak ayarı seçsem bile renkler diğer telefonlara göre daha soluk duruyor videolarda . Her ne kadar gerçek renkler de olsa biraz kalitesiz hissettiryo bir şey izlerken..

• ithalatçı garantili cihazları da tamir ediyor mu huawei türkiye
  • Yahu arkadaş bu telefona custom rom kurabilen var mı? yada xda'daki saçma aosp romlar dışında rom bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhn175

telefonun ekranının siyah ve beyaz ayarı çok fazla iyi yani en gerçekçi renkleri gösteriyor ancak video, film falan izlerken insanların yüzü çok beyaz çıkıyo daha doğrusu diğer telefonlar biraz kızartıyor böyle olunca da sanki onların videosunun kalitesi daha iyiymiş gibi gösteriyor , beyaz dengesinden sıcak ayarı seçsem bile renkler diğer telefonlara göre daha soluk duruyor videolarda . Her ne kadar gerçek renkler de olsa biraz kalitesiz hissettiryo bir şey izlerken..

Kamerada oyle.renkler soguk gibi bu telefonda cektigim resim baska telefonda daha sicak renkte gosteriyor bariz fark var.

Renk ayari var mi acaba bu telefon icin :) samsunglardaki guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

quote:

Orijinalden alıntı: gokhn175

telefonun ekranının siyah ve beyaz ayarı çok fazla iyi yani en gerçekçi renkleri gösteriyor ancak video, film falan izlerken insanların yüzü çok beyaz çıkıyo daha doğrusu diğer telefonlar biraz kızartıyor böyle olunca da sanki onların videosunun kalitesi daha iyiymiş gibi gösteriyor , beyaz dengesinden sıcak ayarı seçsem bile renkler diğer telefonlara göre daha soluk duruyor videolarda . Her ne kadar gerçek renkler de olsa biraz kalitesiz hissettiryo bir şey izlerken..

Kamerada oyle.renkler soguk gibi bu telefonda cektigim resim baska telefonda daha sicak renkte gosteriyor bariz fark var.

Renk ayari var mi acaba bu telefon icin :) samsunglardaki guzel.

renk ve bakılan ekrandan kaynaklanıyor. bu telefonun ekran renkleri normal ayarda biraz değişik renk sıcaklık filan bunları kurcuklamak lazım(telefonun ekran IPS, samsunglardaki gibi amoled yanitüm renkleri daha cafcaflı yapmıyor). samsung telde fotoğraf çekilirken renk yazılımında kirmiziyi daha pörtlek filan yapıyor. firmaların pazarlama taktiği kullanıcıya bağlı bir seçim.

• annieste A kullanıcısına yanıt
    Ama soyle bisey var sari isikta beyaz gozukuyor on kamerada ozellikle arka kamerada da var bu.Denerseniz farki anlarsınız.fotolar baska yerde pc de tvde gercek cekilen ana yakin renkte oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 18 Kasım 2017; 0:52:16 >
  • annieste A kullanıcısına yanıt
    Kamerada awb ayarını değiştirerek rengi istediğiniz tona getirebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.