Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Dual sim 1790 ithalatçı garantili
    Tek sim 1999 TR garantili
    satılıyor. Daha uygun fiyata bulmamız mümkün mü? TR piyasası malesef uçuk seviyede ama bu fiyatlarıda veresi gelmiyor insanın. En kötü ihtimal Asus zenfone 3 alırım 1400 civarına kadar düşüyor.
    Xiaomi Mİ 5 düşündüm ama 64 gb siyah hiç yok piyasada hep beyaz 32 var 1300 TL ve hafıza kartı desteğide yok.

5 yıl aradan sonra bir telefon alalım dedik içinden çıkamadık

hocam daha 2 ay once hepsiburada dan 1500 kusure almıstım dual sim olan modeli, ne ara fiyat artmıs..

bundan once asus zenfone3 almıstım 4 gun sonra kolay ıade ile ıade ettim maalesef ısınma sorunu ve kameradan dolayı,

Huawei P9 kullanıyorum çift hat sürekli aktif, sürekli fotograf cekiyorum, habire sosyal medya da geziyorum, arada bir nadiren oyun oynuyorum, telefonun OS işletim sistemi maşallah yağ gibi akıyor,

Açık ve net söyleyim benım gibi 2 sim aktif kullanacaklar kaliteli fotograf cekımı arayanlar bence dusunmeden alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Az önce yanlislikla Android 7 ye güncelledim onay ekrani falanda çıkmadı onayliyormusunuz falan diye. Guncelledi direk ben hiç beğenmedim bunu geri nasil donebilirim

Rollback yöntemiyle sayfa 1 de var sen hangi romu kullanıyorsa onu kullan geri dönüş ve rom yükleme yapacaksin sd kard kullanarak
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Benimde ilk tercihim P9 Dual olacaktı ama her hafta telefonun fiyatı 10 TL, 10 TL artıyor böyle giderse 2000 sınırına dayanacak. O kadar veresim yok buna asus gibi 1400-1450 civarına bulmak şuan için imkansız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_hell_86 -- 26 Eylül 2017; 12:29:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Benimde ilk tercihim P9 Dual olacaktı ama her hafta telefonun fiyatı 10 TL, 10 TL artıyor böyle giderse 2000 sınırına dayanacak. O kadar veresim yok buna asus gibi 1400-1450 civarına bulmak şuan için imkansız gibi.

hocam ben telefonu alırken zam gelecegı soylenmıstı o yuzden hemen aldım, 1500 sevıyelerıne gelse mukkemmel olur, bazen cok dusunmek maalesef para kaybına sebebıyet verıyor
  • Hocam garanti mukemmel. Ayni gun icinde yapiyorlar. 1-2 saat icinde bitiyor islem. Oturma yeri var cay kahve tv var.

İstanbuldaysan zincirlikuyudaki servise git. Benim veriler silinmedi ama silinme ihtimali var tamire gore. Yedek al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Son zamanda ortaya çıkan bi sorunum var. Spotify da ne zaman muzik dinlesem tuşu kitledigimde kafasına göre müziği durduruyor ve tuş kilidine bastigim anda geri çalmaya başlıyor. Güç tasarrufu ile alakalı herseyi yaptim ama sorun çözülmüyor. Arka planda spotify kaldiysa calmaya devam ediyor fakat mesela ana ekranda yada baska bir uygulamada kapattiysam tuş kilidini, genelde muzik duruyor. Basina gelen varsa çözüm yada onerileri paylasabilir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veinglory

Merhaba. Son zamanda ortaya çıkan bi sorunum var. Spotify da ne zaman muzik dinlesem tuşu kitledigimde kafasına göre müziği durduruyor ve tuş kilidine bastigim anda geri çalmaya başlıyor. Güç tasarrufu ile alakalı herseyi yaptim ama sorun çözülmüyor. Arka planda spotify kaldiysa calmaya devam ediyor fakat mesela ana ekranda yada baska bir uygulamada kapattiysam tuş kilidini, genelde muzik duruyor. Basina gelen varsa çözüm yada onerileri paylasabilir mi.

Uygulamayı silip yeniden kurabilirsiniz

• Arkadaşlar merhaba. P9 cihazımda iki sorun var gibi. Birincisi çok yavaş şarj oluyor. HTC 10'un şarjını da denedim. Bunu hızlandırma yolu yok mu? Diğeri de şarj çok kafasına göre gitmeye başladı. Mesela 6 saat kullanım 3 saat ekran açık %32'lere geldi. Bazen çok hızlı düşüyor bazen de oldukça yavaş. Sizde durum nedir? Android 7 yüklü bu arada.

• İlk yaptığım şey oydu aynı hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qukkarccx

Arkadaşlar merhaba. P9 cihazımda iki sorun var gibi. Birincisi çok yavaş şarj oluyor. HTC 10'un şarjını da denedim. Bunu hızlandırma yolu yok mu? Diğeri de şarj çok kafasına göre gitmeye başladı. Mesela 6 saat kullanım 3 saat ekran açık %32'lere geldi. Bazen çok hızlı düşüyor bazen de oldukça yavaş. Sizde durum nedir? Android 7 yüklü bu arada.

Huawei n hızlı şarj aleti var onu alırsanız ancak hızlı şarj edebilirsiniz. Ali yada amazon gibi yerlerde 10 $ civarı. 3 saat ekran süresini ekran parlaklığı yüksek iken alıyosanız bu değer normaldir.
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    1saat full parlaklık hocam. Geri kalan otomatikte. Sizin toplam kullanım süreniz nedir ve ne kadar ekran suresi alıyorsunuz? Kusura bakmayın sorularımla rahatsız ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qukkarccx

1saat full parlaklık hocam. Geri kalan otomatikte. Sizin toplam kullanım süreniz nedir ve ne kadar ekran suresi alıyorsunuz? Kusura bakmayın sorularımla rahatsız ediyorum.

Otomatik parlaklık ki bu da yaklaşık %25 falandır 1.5 gün kullanım ve 4-5 saat ekran suresi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün p9 cihaza geçiş yaptım fakat cihaz çok geç şarj oluyor. Sebebi nedir yada nasıl düzeltebilirim ?

• Merhaba arkadaşlar biraz geç kaldım ama p9 almayı düşünüyorum ben de , samsungtan ve sonyden bıktım ,tasarımı ve kamerasını çok beğendim ancak birkaç yerde satışı var şuan ve hala çok pahalı , alabileceğim bir yer biliyormusunuz ,yakında alan var mı ?

• gokhn175 G kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta işyerinden arkadaşım aldı P9 gittigidiyordan. 100 tl Chip para kampanyasını kullandı 1550 TL ye gelmiş oldu ona. Bende 2 ay önce P9+ almıştım hepsiburadadan 2200tlye. Şimdi 1900 civarına düşmüş.
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    Kendi şarj aleti ile yapıyorsunuz değil mi? Benim ki kendi şarj aleti ile yarım saatte neredeyse %50 filan dolduruyor. Toplamda 1 saat 15-20dk gibi bir sürede de tam doluyor. Kullandığınız prizde bir sorun olabilir mi? Düşük akım filan gibi?
  • Croesus kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi şarzı ile kesinlikle 2 saatın altında şarz olmaz 2.20 dakika ile 2.30 dakika arasında şarz oluyor ama hızlı şarj cihazı ile kullanıyorsanız olabilir ama kendi orjinal şarz cihazı ile mümkün değil

• Croesus kullanıcısına yanıt
    Tr garantili değil sanırım demi ? Ben çok şanssızım bu konuda onun için ithalatçı düşünmüyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Kendi şarj aleti ile yapıyorsunuz değil mi? Benim ki kendi şarj aleti ile yarım saatte neredeyse %50 filan dolduruyor. Toplamda 1 saat 15-20dk gibi bir sürede de tam doluyor. Kullandığınız prizde bir sorun olabilir mi? Düşük akım filan gibi?

Bugün arkadaşımın sony xz ile gelen sarj aleti ile denedim ve mükemmel derecede hızlı sarj etti. Sanırım orginal sarj aleti bu şekilde sarj ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Bugün arkadaşımın sony xz ile gelen sarj aleti ile denedim ve mükemmel derecede hızlı sarj etti. Sanırım orginal sarj aleti bu şekilde sarj ediyor :)

bahsettiğiniz şarj aleti için volt amper değerlerini verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.