Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmware finder programının ne masaüstü uygulamasından ne de android uygulamasından ibdiremedim son sürümü. İlk sayfadaki siteden modeli yazıp firmware i buluyorum fakat tıkladığımda bağlantı zaman aşımı deyip indirmiyor. Android uygulamasıda connection error verip hiç arama yaptırmıyor. Son günlerde bunları kullanan oldu mu?
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    Titanyum gri ile siyah aynı renk.
  • Seri çekim tabii ki var. Deklanşör düğmesine basılı tutun, tuttuğunuz sürece çekiyor. Çağrı için sadece sanal hd çağrı ayarı var, sizin sorununuz için işe yarayacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Ben farklı biliyordum hocam 20 tl fazlaya aldık o zaman :)

Birde cift sim kart olan modelin devavantaji varmi normal tek simkart surumuyle

20 tl önemli değil güvenilir yerden almış olmak önemli. Çift hatlılarda nfc yok, sd kart ile 2. sim aynı anda kullanılamıyor, başka fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbie1 -- 20 Eylül 2017; 11:30:26 >
  • arkadaşlar telefon 15dakka önce geçti.hbden beyaz eva-L09 aldım.uzun süren kurulum sonrası telefonuma kavuştum. ilk olarak ben böyle hızlı parmak izi görmedim note 4den sonra ilaç gibi geldi.
    metal kasadan ötürü hafif ısı hissettim.
    telefon çok hafif(note4e göre) gene elim küçük olduğu için tek elle kullanımı kolay olucaktır.
    sarjı şuan %20 bitirip 6-7 saat şarja yatırmayı düşünüyorum kapalı halde.
    tavsiye önerilerini nedir?
    b141de telefon b150 güncellemesi gelmiş hemen yüklüyeyim mi bunu(bu android 7.0 sürümü mü? biraz 6.0da takılmayı düşünüyorum.)
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdKo

Yarım bırakmışlar hocam L19c185b180 yazılımını indirip dload yöntemiyle flashlarsanız sorunun düzelmesi lazım. C900 çapraz platform, hiçbi şekilde update almaz ne ota ne de hisuite ile. Dediğim gibi yapmayı deneyin uygulamalarınızı yüklemeden. Sorunun düzelmesi lazım

Cvpların için teşekkür ederim hocam.
    öncelikle doğru olan romu flashlamaya calıstım eva-l19c185b180 ama %9 da hata aldım cok denedim olmadı.
    çapraz rom diyorsun dogru c900b210 hiç biryerde boyle bir rom bulamadım. c900b300 olsa 3 tus yöntemiyle halledecegim.şimdi sorunu cözdüm nasıl mı?
    1-ilk önce bootloder kilidini kaldırdım
    2-twrp recovery yükledim
    3-süpersu yükleryerek root ettim
    4-twrp girip sistemi komple sildim
    5-en son olarak orjinal l19c185b180 romunu sd kart 3tuş yötemiyle flashladım
    suan telefonum gayet stabilcalısıyor ota uzerınden güncelleme alabılıyorum ve suan and.6 c185b222 ota üzerinden güncelledim android 7 güncellemesi geldı şimdilik güncellemiyorum.

(not:herhangi gibi bir sıkıntısı olan olursa burada yardımcı olmak isterim)

• Arkadaslar merhaba, nasil aktiflestirdim bilmiyorum ama ekranda dairesel bir sekilde kisayollar cikmaya basladi. ekran görüntüsüne bakabilirsiniz, bu ozelligin nereden kapatildigini bilen var mi?

Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcellat

Arkadaslar merhaba, nasil aktiflestirdim bilmiyorum ama ekranda dairesel bir sekilde kisayollar cikmaya basladi. ekran görüntüsüne bakabilirsiniz, bu ozelligin nereden kapatildigini bilen var mi?

Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

Bildirim panelinden kolay erişim düğmesine basmışsın.

• Arkadaşlar bu telefonun üzerinde gelen ekran koruyucu jilatinim delik deşik oldu ne almamı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seleyemene

deklanşöre basılı tutuyorum çekmiyor, elimi kaldırınca 1 tane çekiyor sadece

Kamera ayarları-Deklanşöre dokunup bekleyin-Hızlı çekim.
  • merhaba arkadaşlar. Bu gün bende 2. el bir p9 alarak aranıza katıldım. eski cihazım p9 lite 2017 di .. pek yabancılık çekeceğimi sanmıyorum.. sanırım pil ömrü biraz daha kısa olabilir eski cihazıma göre.. o da çok mesele değil..
  • usb kablom oldukça eski.. yeni bir type-c kablo almak istiyorum.. tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? link paylaşırsanız çok sevinirim.

• Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Orjinal ürün. Kablo ve hızlı şarz aleti ile birlikte $10.57

Batarya konusunda çok fark ediyor gerçekten ama diğer her yönden daha iyi bence, Gerçi ben 6. sürümüde seviyordum biraz kullanıp güncelleyebilirsin.
  • İlk sayfadaki hiç bir yöntem ile VIE-L29C185B181 cihazımı 7 ye güncelleyemadim. Firmware finder programı ilk sayfadaki videodan farklı. Son sürümde o videoda gösterilen ayarlar veya butonlar yok. Huawei updater ile deniyorum ancak Hisuite programı proxy yi değiştirince bağlantı yok hatası veriyor. Dload yöntemi de olmadı %35 de hata verip kapandı. Yardım edebilecek var mı?
    Güç tasarruf modu gidiyor evet ama bu zaten çok fart etmiyordu benim gözlemlediğim kadarı ile diğer kullanıcılarda bu durum nedir bilmiyorum ama, Garanti durumu hakkında bilgim yok hocam bence riske girmeye değmez yakın zamanda gelir diye düşünüyorum güncelleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Teşekkür ederim.

şu an elim kolum bagli gibi rootsuz twrpsiz.

g2 de hergun farkli custom rom kuruyodum neredeyse 😁😁

Bu telefonu iPhone gibi düşünün hocam kendi orijinal haliyle güzel bu cihaz bozmaya değmez.

• Dual sim 1790 ithalatçı garantili
    Tek sim 1999 TR garantili
    satılıyor. Daha uygun fiyata bulmamız mümkün mü? TR piyasası malesef uçuk seviyede ama bu fiyatlarıda veresi gelmiyor insanın. En kötü ihtimal Asus zenfone 3 alırım 1400 civarına kadar düşüyor.
    Xiaomi Mİ 5 düşündüm ama 64 gb siyah hiç yok piyasada hep beyaz 32 var 1300 TL ve hafıza kartı desteğide yok.

5 yıl aradan sonra bir telefon alalım dedik içinden çıkamadık
    Kamera, Şarj, Dual Sim ve hafıza önemli birde pdf okuyorum sürekli P9 Dual ile Zenfone 3 arasında gidip geliyorum Lite versiyonuda çok şık ama hafıza 16 gb olması kötü. Bir süre daha bekleyeceğim, Zenfone 4 duyruldu belki bir indirim olur diye.
  • P9 Turkiye garantili almistim 3 ay once. Isinma sorunu vardi ama yaz mevsimindendir diyip devam ettim. Asiri degildi. Sonra sarji baya cabuk bitmeye basladi, ve son bi haftadir hoparloru cizirdamaya basliyodu. Bugun tamamen hoparlor gitti. Telefona gozum gibi baktim, sarja takma cikarma konularina dikkat ettim. Fakat durum bu. Haftaya garantiye yollayacagim, umarim iyi ilgilenirler. Sifiri ile degistirirlerse cok mutlu olurum. Hevesim eskisi gibi olmayacak yoksa...

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.