Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezadem

quote:

Orijinalden alıntı: 1234...

arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama ithalatçı garantili alabilirim siz önerir misiniz? Birde bu baş sar degeri çok yüksek bu deger sadece telefonda görüşme yaparken mi devreye giriyor öyle duydum yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.ben çok fazla telefon kullanıyorum artık telefonu elime aldığım an el ve kollarımda ağrı oluşuyor ve sar değeri düşük bir telefon kullanıyorum bu yüzden tereddüt ettim alıp almamakta

Hocam o degerler cift hatti birlikte kullanirsaniz olusuyor. Onun disinda baska marka kullandigim telefonlarla oncesinde bende saatlerce gorusme yapardim istedigi kadar dusuk olsun o deger her turlu bas agrisi falan yapiyor benim dusuncem bu. Cok fazla takilmayin bence onun disinda cok memnun kalacaginiz bir telefon.

sizin yapmış olduğunuz yöntemle eva-l19 çift hatlı cihazı android 7 ye yükselteyim dedim ama hisuite programını açıp güncelleme bul dediğimde internetiniz yok ağ ayarlarınızı kontrol ediniz tarzında bir uyarı çıkıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adela

Nasil plusda NFC yok.

Var....

Plus kullananlar size nugat ota dan geldi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei P9 + Snapseed

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Bayadır fotoğraf ekleyen yoktu teşekkürler güzel çıkmış, Yalnız alttaki çift sarılmış halde manzarayı seyrediyor olsalarmış çok daha güzel bir kare olurmuş sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Bayadır fotoğraf ekleyen yoktu teşekkürler güzel çıkmış, Yalnız alttaki çift sarılmış halde manzarayı seyrediyor olsalarmış çok daha güzel bir kare olurmuş sanki

Karışmak istemedim hocam çifte :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinilker S kullanıcısına yanıt
    Huawei updatere yazdığınız linkte boşluklar var ondan öyle oluyor. Bana da aynısı oldu, linkteki boşlukları silince düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: c_cakir

Huawei updatere yazdığınız linkte boşluklar var ondan öyle oluyor. Bana da aynısı oldu, linkteki boşlukları silince düzeldi.

kopyalarken mi yanlış kopyalıyorum anlamadım? linki kopyalayıp yapıştırıyorum olmuyor, linki açmaya çalışıyorum olmuyor :( kopyaladığım yer buhttp://update.hicloud.c...15/G1256/g104/v67035/f1/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

quote:

kopyalarken mi yanlış kopyalıyorum anlamadım? linki kopyalayıp yapıştırıyorum olmuyor, linki açmaya çalışıyorum olmuyor :( kopyaladığım yer buhttp://update.hicloud.c...15/G1256/g104/v67035/f1/

Hocam link şu şekilde olmalı

http: //update. hicloud.com:8180 /TDS/data/files/p3/s15/G1256/g104/v67035/f1/(aradaki boşlukları silin,ve f1 den sonra / işareti mutlaka olmalı)

• Sizin kopyaladığınızda arada üç nokta olan yerlerdeki karakterleri görmüyor sorun o. Üstteki mesajdaki linki kopyalayıp arada boşlukları silince düzeldi benim.

• jackalxi J kullanıcısına yanıt
    Nasıl o sureleri alabiliyorsunuz anlamıyorum nasıl kullanıyorsunuz neler yapıyorsunuz su telefonda

Nougatla birlikte ortalama 3 3.5 saat civarı ekran surem var.mm da 5 saat civarıydı.

Bu arada telefon yöneticisinin ram kullanımı bildirimden bıkkınlık geldi ayarlardan kapattım ama hala geliyor nasıl kapatılıyor arkadaşlar?
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bazen acaba bu süreleri alan arkadaşlar başka telefon mu kullanıyorlar diye düşünmeye başladım ne yaptıysam nugatta ekran sürem 3.5.-4 saat üstüne çıkamadım mm da bu süre 5 saatin üstündeydi ve kesinlikle hertürlü ayar resetleme vs gibi işlemleri yaptım ama boş

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

quote:

Hocam link şu şekilde olmalı

http: //update. hicloud.com:8180 /TDS/data/files/p3/s15/G1256/g104/v67035/f1/(aradaki boşlukları silin,ve f1 den sonra / işareti mutlaka olmalı)

teşekkürler, oldu. şu an yüklüyor.

• Android 7.0'a geçtikten sonra pil durumu yüzünden telefona hard reset atmak istiyorum. Fakat power ve ses açma tuşuyla telefonu açtığımda wipe data vs. gibi seçenekler gelmiyor? Nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lómion

Android 7.0'a geçtikten sonra pil durumu yüzünden telefona hard reset atmak istiyorum. Fakat power ve ses açma tuşuyla telefonu açtığımda wipe data vs. gibi seçenekler gelmiyor? Nasıl yapabilirim?

Telefon kapalıyken ilk önce "ses" düğmesine "üst" taraftan basınız. Sonra "güç" düğmesine basarak deneyiniz. (ekranda "wipe data vs." çıkana kadar düğmeleri basılı tutunuz.
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Benim rekor sürem 7.30 saat m.mellow dahttp://www.imgim.com/9952inciu6737872.png

Oyun oynayan biri değilim ağırlık telefon görüşmesi yapıyorum, whatsapp öyle yoğun kullanmam, facebook, instagram, YouTube kullanıyorum oda gene günde toplamı 2 saat falandır hepsinin toplam kullanım süresi. Ağırlık gmail ve Chrome u kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jackalxi

Benim rekor sürem 7.30 saat m.mellow dahttp://www.imgim.com/9952inciu6737872.png

Oyun oynayan biri değilim ağırlık telefon görüşmesi yapıyorum, whatsapp öyle yoğun kullanmam, facebook, instagram, YouTube kullanıyorum oda gene günde toplamı 2 saat falandır hepsinin toplam kullanım süresi. Ağırlık gmail ve Chrome u kullanıyorum

Merhaba Androdı de yenı olduğumdan bu bilgileri nasıl alıyorsunuz cihazda?
  • Ayarlar > Pil > Tüketim Seviyesi > Donanım > Ekran

• Pil muhabbetinden gına gelse de bende paylaşayım bir tane ben memnunum sarjından

• quote:

Orijinalden alıntı: jackalxi

Ayarlar > Pil > Tüketim Seviyesi > Donanım > Ekran

Teşekkürler..
  • Arkadaşlar Android 7 yükseltmesi den sonra Google play store giremiyorum beyaz boş ekran geliyor Google hesaplarıma da bağlanamıyorum sorunun çözümü var mı bu şekilde sıkıntı yaşayan var mı

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.