Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmelih_25

Arkadaşlar Android 7 yükseltmesi den sonra Google play store giremiyorum beyaz boş ekran geliyor Google hesaplarıma da bağlanamıyorum sorunun çözümü var mı bu şekilde sıkıntı yaşayan var mı

Cihazı yedekleyip sıfırla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir çözümü olmalı

• Muhtemelen yok. büyük güncellemeler sonrası telefonlarda böyle problemler oluşabiliyor. Düzelmesi için genelde sıfırlama yapılır yada hard reset. En sağlamı sıfırlamadır.

• mmelih_25 kullanıcısına yanıt
    Ben girebiliyordum güncellemeden sonra ama bugün bir şey olmuş. Bende de beyaz ekran geliyor. Gmail'e de girilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi per se -- 7 Mart 2017; 18:40:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben girebiliyorum bnde herhangi bir sorun yok

• ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Düzelltim linki bu şekilde daha iyi oldu
  • Herkese merhaba nihayet bir p9 alma firsati buldum.

Sizlere sorularım olacak.

Benimde koruyucu cam enden kısa kalmış

Tam kaplayan güzel ekran koruyucu var mi.

2. El aldim satan kişi sıfırlanmış fakat hard reset mi yapti bilmiyorum tekrar hard reset yapmak istemedim zarar girmesin hafıza diye. Su an google klavyede titreşimi

Kapamama rağmen açık kalmasi dışında bir problem yaşamadım birde ses kalitesi zayıf geldi baslar zayif orjinal kulakligi mi kotu .

Kulaklik tavsiyesi

Kilif tavsiyesi ve nerden bulabilecegimi

.bu arada

emui surumu 5.0

Android surumu 7.0

Son olarak ekrani guc tusuna basmadan uyandirmanin bir yolu var mi

• Hem Gmail giremiyorum hem playstore ye çözüm arıyorum bulamazsam resetleyecepim cihazı

• Gmail ve playstore ye giremeyen arkadaşlar sorunun çözümü telefonu kapatıp açmak mış bende düzeldi sakın resetlemeyin çözüm basit

• ibrahimtonbul kullanıcısına yanıt
    Telefon da kullandığın Google klavye değildir. Telefon da 2 klavye var. Huawei klavye mi ne var. Onun ayarlarına girip titreşimi kapat.

• herkese merhaba.

fazla beklemeyeyim dedim ve P9 Plus VIE-L29C185 telefonuma huawei updater ile nouget yükleyeyim dedim. Yükledim ve bir baktım saat, dosya yönetici yok. Derleme numarasına bakayım dedim ve bir baktım ki cihaz test sürümüne dönüşmüş :)

Ana sayfa da belirtilen rollback yöntemi filan fayda etmedi. Ne denediysem olmadı. Yardım edecek olan biri var mı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsylcn86

herkese merhaba.

fazla beklemeyeyim dedim ve P9 Plus VIE-L29C185 telefonuma huawei updater ile nouget yükleyeyim dedim. Yükledim ve bir baktım saat, dosya yönetici yok. Derleme numarasına bakayım dedim ve bir baktım ki cihaz test sürümüne dönüşmüş :)

Ana sayfa da belirtilen rollback yöntemi filan fayda etmedi. Ne denediysem olmadı. Yardım edecek olan biri var mı :(

ilk sayfadaki rollback yöntemi p9 için p9 plus için değil yanlız ona dikkat etmişmiydin.. bir yerde bulup plus için olanını denemediysen eğer....

xda sitesinde p9 plus için rollback ile ilgili birşeyler varmıdır bir bak istersen .. bende bakmaya çalışayım...
  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    http://www.android-hilfe.de/thema/how-to-n-mm-rollback-package-fuer-p9-plus.820973/

sanırım buldum bu olmalı bir bak istersen değilse gene bakarız...

ama C432 için olanı sanırım C185 için olanına bakmak gerekir.. yok bu olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy59 -- 7 Mart 2017; 21:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozy59

quote:

Orijinalden alıntı: ynsylcn86

herkese merhaba.

ilk sayfadaki rollback yöntemi p9 için p9 plus için değil yanlız ona dikkat etmişmiydin.. bir yerde bulup plus için olanını denemediysen eğer....

xda sitesinde p9 plus için rollback ile ilgili birşeyler varmıdır bir bak istersen .. bende bakmaya çalışayım...

Xda da p9 plus olan için rollback dosyasını indirdim. Gene fayda etmedi. Sana zahmet olmazsa. Mate 7 de uğraşıp yapıyordum bir şeyler ama bunda patladı :(

rollback kesinlikle işe yarar bende o şekilde orjinale döndüm... doğru dosya değildir o herhalde.. telefonun kendi ülke kodunda olan dosyalarımı indirdin acaba ...
  • Evet kendi koduna uygun dosyaları indirdim. Buradan indirdim.http://consumer.huawei.com/kw-en/support/downloads/detail/index.htm?id=92683&key4=p9%20plus

Ama yok yüklendi diyor bakıyorum hemen eskisi gibi. Sonra başa dönüyor. Ne yaptıysam olmadı. Kaldı böyle :)

bu rollback dosyası c185 için bununla aynımı acaba denediğin...
  • aynen dostum bu dosya ile deniyorum.
    e tamam iki dosyada burada önce 86 mb lık dosyayı sd karttaki dload dosyasına atıp tamamen kapatıp üç tuşla açarak rom yükleme yöntemini yaptınmı..
    http://consumer.huawei.com/kw-en/support/downloads/index.htm?pcode=VIE-L29&pname=P9%20Plus(VIE-L29)&key0=Mobile%20Phones&key1=Smartphones&key2=VIE-L29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy59 -- 7 Mart 2017; 22:7:5 >
  • Belirttiğin şekilde yaptım.

Bir kaç defa yüklenmedi hata verdi. Sonra tekrar denedim. Yüklendi, yeniden başlarken şu hatayı verdi. Your device has failed verification and may work properly.

Sonra yeniden başlattım ve derleme numarası gene test sürümü olarak gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.