Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ynsylcn86

Belirttiğin şekilde yaptım.

Bir kaç defa yüklenmedi hata verdi. Sonra tekrar denedim. Yüklendi, yeniden başlarken şu hatayı verdi. Your device has failed verification and may work properly.

Sonra yeniden başlattım ve derleme numarası gene test sürümü olarak gözüküyor

L29 da farklı olacagını sanmıyorum ama inen dosyanın içinde yükleme ile ilgili talimatları tekrardan bir oku istersen .. olması lazım yahu..
  • yok dostum kaldı telefon böyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 7 Mart 2017; 22:43:10 >
  • Su huawei 9,a veryorsun plus,a neden vermezsin.

Boyle insanlari ugrastiriyorsun.

İlk firsatda plus,u satacağım.

Bende az once deneyecektim isim cikti.

Yapsaydim ayni hata bendede olacakti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz pluscular ulke kodunu EU yapamazsak boyle hatalara hep maruz kalacagiz.

• Aman siz siz olun denemeyin bile. Şuan ne uygulama yükleniyor telefona nede başka birşey.

Onu geçtim klavye bile yok şuan telefonda. Wifi bile bağlanamıyorum :)

İngilizce iyi olan bir arkadaş xda dan ya da başka bir yerden plus için bakma şansı var mı ? Türkçe bir anlatım yaparsa süper olur aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 7 Mart 2017; 23:31:47 >
  • quote:

Aman siz siz olun denemeyin bile. Şuan ne uygulama yükleniyor telefona nede başka birşey.

Onu geçtim klavye bile yok şuan telefonda. Wifi bile bağlanamıyorum :)

İngilizce iyi olan bir arkadaş xda dan ya da başka bir yerden plus için bakma şansı var mı ? Türkçe bir anlatım yaparsa süper olur aslında.

önceki sayfada arkadaş sorunsuzca yapmıştı siz yanlış romu yüklemiş olabilir misiniz bende tam inidirmek üzereydim hatta iniyor p9 plus için yüzde 52 de
  • Her şeyi doğru yükledim. Ancak bazen test sürümüne düşebiliyor. Ancak düşse bile geri dönüşü var.
    Ancak benim tel ne yaptıysam geri dönemedim. Kaldım öyle :)
  • quote:

Her şeyi doğru yükledim. Ancak bazen test sürümüne düşebiliyor. Ancak düşse bile geri dönüşü var.
    Ancak benim tel ne yaptıysam geri dönemedim. Kaldım öyle :)

Merhaba peki 320 mi yüklediniz 360 mı acaba ?
  • ayrıca ben update dosyasını çıkartıp dload klasörünede attım fakat yüklerken yüzde 10 civarlarında software failed hatası veriyor şaka gibi
  • Merhaba.

320 yükleyip, oto dan 360 yüklemesi gerekiyordu ancak dediğim gibi test sürümü diye birşey yükledi. Ondan sonra da hiç bir şey yapamadım.

rollback dosyasını indirdim kurtulmak için ama bana mısın demiyor. hata üzerine hata. Bazen yüklüyor ancak bakıyorum halen test sürümünde.
  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen tam olarak nasıl işlemler uyguluyorsun tam birebir adımlarını yazsana.. ufak basit hatalar olabiliyor bazen.. bakalım eksik birşey varmı işemlerinde..
  • P9 Plus L29 için olan rollback dosyasını indirdim. Hafıza kartında dload diye bir dosya oluşturdum.

İndirdiğim dosyasın içinde ki update.app dosyasını oluşturduğum dload klasörünün içine atıyorum.

Daha sonra ses açma, kısma ve power tuşuna basılı tutuyorum.

Huawei yazısı geliyor, 2-3 sn kadar daha tutup bırakıyorum. Daha sonra yükleme ekranı geliyor.

İşte bu ekranda bazen hata verip başa dönüyor. Bazen de yüklüyor ancak bakıyorum derleme numarası halen test sürümünde gözüküyor.
    yaptığın yanlış birşey de yok

bir de öbür türlü telefon arama bölümünden denesen yüklemeyi.. * # * # 2846579 # * # * yapıp oradan Software Upgrade" sonra SD Update yapıp şansını dene bi.
  • Arkadaşlar biliyorsunuz "google assistant" özelliği artık yalnızca google pixel cihazlarına özel olarak veriliyor. Bugün fark ettim ki (nougat'a güncellemişseniz ve ) Telefonu ingilizce kullanıyorsanız orta yuvarlak tuşuna basılı tuttuğunuzda google assistant huaweide'de açılıyor. Telefonu türkçe kullanıyorsanız, yada google arama ayarı türkçe olarak ayarlı ise google app arama ekranı çıkıyor...
    Benzer bir durumda benim başıma geldi. Üç tuşa basarak yükleme yaparken yükleme başlayınca tuşlardan elimi çekince hata verip tekrar açılış ekranına dönüyordu. Yükleme başlayınca tuşlardan elini çekme yüzde yüz olup yeniden başlamak için kapandığında bırak tuşları. Bende işe yaradı, denemekten zarar gelmez sanırım.

• Ne denediysem olmadı maalesef. En son çare duvara fırlatacağım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne denediysem olmadı maalesef. En son çare duvara fırlatacağım :)

malesef aynı belayı gece gece başıma aldım çözümü şöyle buldum

cihaz modelim VİE L29C185 di

xda dan bu orj full romu indirdim L29C185B170 olanı

http://update.hicloud.com:8180/TDS/d...ull/update.zip

daha sonra hafıza kartında dload diye klasör oluşturup indirdiğim romu zipten çıkartarak içinden çıkan 2 adet dosyayı buraya attım

telefonu kapattım güç tuşu ses kısma ve ses açma tuşlarına aynı anda bastım sonra güç tuşunun bırakarak ses kısma ve açma tuşlarına basmaya devam ettim yüklemeye başladı eski sıfır fabrikasyon hale döndü cihaz.

• ibrahimtonbul kullanıcısına yanıt
    Parmak izi kimliğini tanımlayarak ekranın ve ekran kilidini güç düğmesine basmadan açabilirsiniz
    Ayarlar > Parmakizi Yönetimi> Yeni parmak izi tanımla
  • Çok teşekkür ederim. Dosya yı indiriyorum hemen. İnşallah olur.

Senin telefonda mı test sürümüne düşmüştü.
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Dosya yı indiriyorum hemen. İnşallah olur.

Senin telefonda mı test sürümüne düşmüştü.

aynen dostum test key yazıyordu derleme kısmında
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.