Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
12
Favori
71.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asaf04

quote:

Orijinalden alıntı: ne var ne yok

Benim telefonun dokunmatiği bozulmaya başladı numara çevirirken ve web de gezerken. Kendi kendine basıyor sürüklerken bırakıyor. Numara çevirirken örn 6 ya basarken 3 ede basıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

Ben Samsung s5 in şarj aletine takılı iken böyle aptallaşıyordu ama normal kullanımda olmadı
    Yazılım at bence düzelir yani

fabrika ayarlarına döndüm bu şekilde sorunun düzelmesi gerekmezmiydi yazılımsal bir sıkıntı ? garantiye vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkasal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Victorious78

İşin aslı tek dosyayı indirip kurulum yapılır diye düşünmüştüm. O kadarına hiç bulaşamam 😨 Artık bekliyecez.

Bence beklemeyin ama siz bilirsiniz :)

Asaf Bey ve konuyu takip eden arkadaşlar bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Asaf Bey ben de Andoid 6.0 sürümünü yüklemeye karar verdim. Ekteki dosyaları indirdim. Unloker kilidi açmak içi verdiğiniz Huawei linki sürekli hata veriyor. Üye olmaya çalıştım. Mail adresime gelen linki onayladığımda sürekli site yoğun uyarısı alıyorum. Ne yapmamız gerekir. Acaba serverlarda bir sıkıntımı var ya da başka bir yöntem var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim hesap ile giriş yapın çünkü şu an Huawei id de bir sıkıntı var 1 haftaya düzelir bana wp ile ulaşın hallederiz
    05436257440

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Benim telefonun dokunmatiği bozulmaya başladı numara çevirirken ve web de gezerken. Kendi kendine basıyor sürüklerken bırakıyor. Numara çevirirken örn 6 ya basarken 3 ede basıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

Ben Samsung s5 in şarj aletine takılı iken böyle aptallaşıyordu ama normal kullanımda olmadı
    Yazılım at bence düzelir yani

fabrika ayarlarına döndüm bu şekilde sorunun düzelmesi gerekmezmiydi yazılımsal bir sıkıntı ? garantiye vereceğim.

Yazılım şal değil her telefona gerektiğinden fazla voltaj giderse işlemci afallar

• asus zenfone 2 laser mi huawei p8 mi alsam çok kararsız kaldım yardımcı olabilecek olan var mı?
  • P8 lite al paran varsa p8 al

• Huawei (ALİCE) P8 Lite dual sim için yeni güncelleme geldi

Bu güncellemenin derleme numarası B574
    Bizimki muhtemelen B575 olucak

Güncelleme ile eklenenler xda forumda yazılmış

İngilizce bilmeyenler Çevirip baskınlar

This update changes the system version to EMUI 4.0 to adapt to Android 6.0. Compared to earlier versions, Android 6.0 has improved security, stability, and management performance. EMUI 4.0 introduces a number of useful features, such as photo printing in batches, business cards, and compass sensor, and optimizes the system UI and settings. [Gallery] Added multiple label styles. You can edit the font size, color, and position of the labels. Added the Add memo feature, which allows you to add memos on photos. Optimized the album feature so that you can add photos directly after you create an album. Optimized the printing feature so that you can print multiple photos at the same time. [Contacts] Added Smart groups. After you add the company information to a contact, the contact will be automatically added to the corresponding company group. Added the contact name QR code, enabling you to share contact information quickly and accurately. Added the business cards feature, enabling you analyze and get the information on business card, and automatically create a new contact with it by scanning a business card. [Text messaging] Added a feature that enables you to cancel sending a text message up to 4 seconds after it was sent. Added the Mark all as read feature so you can mark all unread messages as read. [Apps] Added a compass with a spirit level to help you find your direction. [Settings] Introduced the scheduled power on and off feature so that you can set your phone to power on or power off at a preset time. Added more alarm ring duration options. Added the notification panel and status bar option on settings. Introduced the smart text color feature so your home screen text automatically changes to black or white based on the background wallpaper for better clarity. Optimized the tone settings and added the option to enable a power on tone. Optimized the battery manager for a sleeker UI. [Update Notes] 1. If some third-party apps are incompatible with Android 6.0, update them to their latest versions on Google Play. 2. Your home screen layout may be rearranged slightly. 3. This update will not erase your personal data. If you experience any issues during the update, please call customer services for support.

• quote:

Huawei (ALİCE) P8 Lite dual sim için yeni güncelleme geldi

Bu güncellemenin derleme numarası B574
    Bizimki muhtemelen B575 olucak

Güncelleme ile eklenenler xda forumda yazılmış

İngilizce bilmeyenler Çevirip baskınlar

This update changes the system version to EMUI 4.0 to adapt to Android 6.0. Compared to earlier versions, Android 6.0 has improved security, stability, and management performance. EMUI 4.0 introduces a number of useful features, such as photo printing in batches, business cards, and compass sensor, and optimizes the system UI and settings. [Gallery] Added multiple label styles. You can edit the font size, color, and position of the labels. Added the Add memo feature, which allows you to add memos on photos. Optimized the album feature so that you can add photos directly after you create an album. Optimized the printing feature so that you can print multiple photos at the same time. [Contacts] Added Smart groups. After you add the company information to a contact, the contact will be automatically added to the corresponding company group. Added the contact name QR code, enabling you to share contact information quickly and accurately. Added the business cards feature, enabling you analyze and get the information on business card, and automatically create a new contact with it by scanning a business card. [Text messaging] Added a feature that enables you to cancel sending a text message up to 4 seconds after it was sent. Added the Mark all as read feature so you can mark all unread messages as read. [Apps] Added a compass with a spirit level to help you find your direction. [Settings] Introduced the scheduled power on and off feature so that you can set your phone to power on or power off at a preset time. Added more alarm ring duration options. Added the notification panel and status bar option on settings. Introduced the smart text color feature so your home screen text automatically changes to black or white based on the background wallpaper for better clarity. Optimized the tone settings and added the option to enable a power on tone. Optimized the battery manager for a sleeker UI. [Update Notes] 1. If some third-party apps are incompatible with Android 6.0, update them to their latest versions on Google Play. 2. Your home screen layout may be rearranged slightly. 3. This update will not erase your personal data. If you experience any issues during the update, please call customer services for support.

Eğer Avrupa B565 de iseniz gelecek

Türkiye biraz daha bekleyecek

• Evet Beyler Huawei p8 lite ALE-L21 için Huawei p8 lite ALE-UL00 romu portlama çalışması başlamıştır.

Daha önce Huawei p8 lite ALE-L21 Dual sim için bu çalışma vardı ve iki romda çift sim olduğu için bu kolayca oldu ama malum bizim telefonlar tek sim bu yüzden biraz zor

Şu an Lollipop dayım eğer lollipop sorunsuz portlanırsa marshmallowa yükselticem

Saat 11.45 de başladım Saat 20.13 de sim kart okumaya başladı
    Şu an balong modunda
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 12 Temmuz 2016; 1:15:32 >

• #Camera yenilikleri ve ön izleme

Evet gördüğünüz gibi nihayet ışıkla boyama özelliği geldi ve diğer bir çok mod ile birlikte

Bu da örnek çekim tripod yok ve elim biraz titriyor ama yine de iyi bir fotoğraf

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

• #Yeni launcher, uygulamalar ve müzik player

Evet artık bir magazine launcher var ve müzük oynatıcımıza şarkı sözlerinden tut şarkı kesmeye kadar bir çok özellik gelmiş

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

• #Yeni Telefon Yöneticisi

Bir çok özellik var reklam engelleme, virüs programı vs.

• #Yeni hicare ve özellikleri

Gerçekten bir servis uygulaması olmuş

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

• #Yeni güç modları ve ayar menüsü

Ekran kapanınca ultra güce acık iken performans veya akıllı modda olabiliyorsunuz

Gpu ve Cpu kısma modu bu sayede işlemci çift çekirdek çalışıyor

Ve lollipop olmasına rağmen uygulama izinlerini ayarlayabilirsiniz

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

• Gözüme çarpanlar bunlar daha fazlası olusa editlerim

• Eline sağlık..

• Huawei calisiyor anlasilan ama biraz yavaş calişiyor :D

• 6.dosyayı indiriyorum asaf hocam tw den bağlanır yaparmısın bana bende yaparımda sen seri yaparsın hemen 2 saat onla uğraşmiyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StormScene -- 13 Temmuz 2016; 17:50:53 >
  • http://huaweip8lite.blogspot.com.tr/2016/03/firmwarehuawei-p8-liteale-l21-official.html bu sitedeki B575 sürümü neyin nesi acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanManiaX

http://huaweip8lite.blogspot.com.tr/2016/03/firmwarehuawei-p8-liteale-l21-official.html bu sitedeki B575 sürümü neyin nesi acaba bilen var mı?

Daha güncelleme ulaşmadı xda da paylaştı lar cihazları bozuyor daha son kullanıcıya açılmadı bu güncelleme

• Tamam teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.