Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
12
Favori
71.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihoglu1

B565 avrupa romundayım fakat bende güncelleme görünmüyor. Neden olabilir acaba?

Güncelleyicinin ön belleğini temizle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam, sağolasın.
    Peki başka bir sıkıntısı var mı şikayetçi olduğunuz?

• B575 sürümü ile birlikte Huawei kimliği uygulaması sisteme girmiş yeni gördüm

Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Anladım hocam, sağolasın.
    Peki başka bir sıkıntısı var mı şikayetçi olduğunuz?

Cihazda iki sıkıntı vardı
    -batarya ve ekran parlaklığı

Ekran parlaklığı yetersiz kalıyordu gün ışığında huawei güncelleme verdi gün ışığında ekran rengi canlanıyor ve yazılar bu sayede artık okunuyor

Batarya ss attım durum ortada eskiden 3-4 saat olan süre şimdi 5-6 saat oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

quote:

Orijinalden alıntı: sedat033033

Yok hocam 4G kullanmıyoruz daha doğrusu evde full wifi açık cihaz kardeşimin önce uyduruyor sandım sonra şarjda bi baktım kendiliğinden2 diş kaldı şebeke spnra yanlızca acil aramalar yazıyordu araştırmama göre 432 mblik güncelleme sonrası olmuş diyorlar sizce 6.0 kullanmaya değer mi şimdilik ?

Bence deymez. Çünkü Marshmallow da tek sıkıntı sistem tam oturmamış. Mesela dosya yoneticisi lollipop surumunde telefon marshmallow bazen sorun çıkarıyor. Ben şuan Lollipop Europe 5.0.1 B171 deyim kafam rahat

Merhaba şu an hangi sürümdesiniz üstad? Şahsen bende Europe Lp yükleyim Ota yoluyla 6ya geçeyim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

quote:

Yok hocam 4G kullanmıyoruz daha doğrusu evde full wifi açık cihaz kardeşimin önce uyduruyor sandım sonra şarjda bi baktım kendiliğinden2 diş kaldı şebeke spnra yanlızca acil aramalar yazıyordu araştırmama göre 432 mblik güncelleme sonrası olmuş diyorlar sizce 6.0 kullanmaya değer mi şimdilik ?

Bence deymez. Çünkü Marshmallow da tek sıkıntı sistem tam oturmamış. Mesela dosya yoneticisi lollipop surumunde telefon marshmallow bazen sorun çıkarıyor. Ben şuan Lollipop Europe 5.0.1 B171 deyim kafam rahat

Merhaba şu an hangi sürümdesiniz üstad? Şahsen bende Europe Lp yükleyim Ota yoluyla 6ya geçeyim diyorum.

Estağfurullah şu linkten:http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=78808&version=314704&siteCode=hu B551 i indir cihazın dahili hafızasına veya sd kartına at sadece sowftware klasirundeki içindeki dloadi sonra devamı gelir ben B575 deyim

• Tr romdayım bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
  • quote:

Tr romdayım bir sıkıntı çıkmaz değil mi?

Avrupa B171 üzerinden geçiş yapman lazım

• quote:

quote:

Tr romdayım bir sıkıntı çıkmaz değil mi?

Avrupa B171 üzerinden geçiş yapman lazım

avrupa b171e bu şekilde geçiş yapabilir miyim tr romdan?
  • avrupa b171i indirip dload klasörünü sd karta atıp güncellemelerden yerel güncelleme deyip güncelle dedim yine hata verdi. nerde yanlış yapıyorum sizce? tur b170 sürümündeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 24 Temmuz 2016; 23:19:46 >
  • quote:

avrupa b171i indirip dload klasörünü sd karta atıp güncellemelerden yerel güncelleme deyip güncelle dedim yine hata verdi. nerde yanlış yapıyorum sizce? tur b170 sürümündeyim.

Senin sürüm tr yani (hw/tr) sana Avrupa romu olmaz

Benim sürüm Avrupa yani (hw/eu single) o yüzden bana olur.

Sende eğer Avrupa romu istiyor isen benim detaylı anlatıma bak yapamaz isen yardımcı olurum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Estağfurullah şu linkten:http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=78808&version=314704&siteCode=hu B551 i indir cihazın dahili hafızasına veya sd kartına at sadece sowftware klasirundeki içindeki dloadi sonra devamı gelir ben B575 deyim

Bende eşime almıştım bu telefondan. Güncelleme için roota gerek varmı, birde içersindekiler siliniyormu. Ayrıca beta sürüm değil demi, özellikle bataryanın yükselmesi için düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende eşime almıştım bu telefondan. Güncelleme için roota gerek varmı, birde içersindekiler siliniyormu. Ayrıca beta sürüm değil demi, özellikle bataryanın yükselmesi için düşündüm.

Root gerekmiyor pc gerekiyor
    İçindekiler siliniyor ama yedek alırsanız sıkıntı yok

Batarya performansı %25 daha iyi

Beta sürüm daha geliştiriliyor

Şuana kadar 4 güncelleme aldım beta iken

• Cevap için teşekkürler. 1-2 bilgi daha rica edeceğim.

Telefonu Vodafone kampanyadan aldım. Yazılım sürümü ALE-L21 B120, Emu 3.1

Şu durumda telefon Tr mi Eu mu nasıl anlarım, bu full inen dosya 1.14Gb içindeki update.app (167mb) dosyası 6.0ya güncelleme için yeterlimi. (Boyutu çok az olduğu için endişelendim). Bu arada beta olduğu için sorun yada sorunların olma ihtimali var tabi demi, sen neyle karşılaştın. Beta sürümde güncelleme otomatik geliyor sanırım, nihai sürüm oluncada gelecekmi Teşekkürler.
  • Arkadaşlar otg bağlantısı için çözüm olarak bir öneriniz varmı?yazılım,kablo vs olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

Arkadaşlar otg bağlantısı için çözüm olarak bir öneriniz varmı?yazılım,kablo vs olarak.

Donanım da otg var yazılımda yok

• quote:

Cevap için teşekkürler. 1-2 bilgi daha rica edeceğim.

Telefonu Vodafone kampanyadan aldım. Yazılım sürümü ALE-L21 B120, Emu 3.1

Şu durumda telefon Tr mi Eu mu nasıl anlarım, bu full inen dosya 1.14Gb içindeki update.app (167mb) dosyası 6.0ya güncelleme için yeterlimi. (Boyutu çok az olduğu için endişelendim). Bu arada beta olduğu için sorun yada sorunların olma ihtimali var tabi demi, sen neyle karşılaştın. Beta sürümde güncelleme otomatik geliyor sanırım, nihai sürüm oluncada gelecekmi Teşekkürler.

*#*#2846579#*#* yap sonra network ... Gir orda vendor information var

1-) hw/tr Türkiye
    2-) hw/ru Rusya
    3-) hw/eu Avrupa dual sim
    4-) hw/eu single Avrupa tek sim

Neden bahsediyorsun anlamıyorum ama önce Avrupa B049 a dönmen gerek eski sayfalarda detaylı anlattım yapamaz isen yardımcı olurum

İlk beta B525 idi bu sürümde batarya performansı ve stabilite yerlerde idi cihaz çok kasıyor du

Sonra beta B551 biraz düzeldi ama yine ara sıra takılma vardı

Daha sonra beta B556 oldu bu sürümde cihaz lollipopdaki performansı nın üstüne çıktı ve kameraya pro modu geldi Ama bir hata oldu ve kamera çoğu zaman odaklama yapmadı

Şimdi B575 deyim kamera artık odaklama yapıyor ve huawei kimliği uygulaması sisteme yazılı halde geldi bu iyi oldu artık dışarıdan indirmiyoruz ve batarya performansı mükemmel ekran sürem artık 5-6 saat

Avrupa da yeni sürüm çıktımı nerde olursan ol ana serverden indiriyor. Türkiye romunda olanlar imei yolu ile güncelleme aldığı için sen B120 desin hala normalde B170 de olman lazım Avrupa roma geçersen imei yolu ile değil ana serverden alırsın.

Nihai sürüm tabiki de gelecek

• Tr yazıyor sanırım Update dosyasını indirerek güncelleyemiyoruz.
    Anlatamadığım şu, telefonun yazılımı 5.0.1 lolipop. Burdan sadece 167 mb dosyayı telefona atarak 6.0 a geçebiliyormuyuz, Yeni versiyona geçiş için dosya boyutu az değilmi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

Arkadaşlar otg bağlantısı için çözüm olarak bir öneriniz varmı?yazılım,kablo vs olarak.

Donanım da otg var yazılımda yok

Peki yazılım ile aktif hale getirmemiz mümkün olmaz mı?yabancı sitelere de baktım ama çözüm bulamadım.
    Çok işime yarayan bir özellik olduğu için soruyorum.yoksa cihazdan çok memnunum.

• quote:

Tr yazıyor sanırım Update dosyasını indirerek güncelleyemiyoruz.
    Anlatamadığım şu, telefonun yazılımı 5.0.1 lolipop. Burdan sadece 167 mb dosyayı telefona atarak 6.0 a geçebiliyormuyuz, Yeni versiyona geçiş için dosya boyutu az değilmi.

Zaten o upadte dosyası eski ilk beta idi yenisi linki bu B551:http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=78808&version=314704&siteCode=hu bunu yükledikten sonra B565 ve B575 güncelleme yolu ile geçiyor sun

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.