Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
12
Favori
71.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asaf hocam bu anlattığınızı yapacağımda verilen orjinal güncellemeyle aynı galiba yurtdışının güncellemesi.Tek sim kartlı olan değilmi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormScene

Asaf hocam bu anlattığınızı yapacağımda verilen orjinal güncellemeyle aynı galiba yurtdışının güncellemesi.Tek sim kartlı olan değilmi bu ?

Yurtdışında ki tek sim kartlı olanlar için verilen güncelleme ve ülkemizdeki güncellemelere göre daha hızlıdır ve avantajlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 2 Temmuz 2016; 18:14:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

quote:

Asaf hocam bu anlattığınızı yapacağımda verilen orjinal güncellemeyle aynı galiba yurtdışının güncellemesi.Tek sim kartlı olan değilmi bu ?

Yurtdışında ki tek sim kartlı olanlar için verilen güncelleme ve ülkemizdeki güncellemelere göre daha hızlıdır ve avantajlı

herhangibi sorunla karşı karşıya kalmayız değil mi misal türkiye güncelleme verdiği zaman türkiyenin güncellemesini görecek mi yoksa avrupadaki verilen güncellemeyle mi devam edicek ?
  • quote:

quote:

quote:

herhangibi sorunla karşı karşıya kalmayız değil mi misal türkiye güncelleme verdiği zaman türkiyenin güncellemesini görecek mi yoksa avrupadaki verilen güncellemeyle mi devam edicek ?

Avrupadan devam edeceksin zaten Türkiye romu Avrupadan iyi olamaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Avrupadan devam edeceksin zaten Türkiye romu Avrupadan iyi olamaz

Hiçbir sorun yok

• p9 lite modelini önerirmisniz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhawk

p9 lite modelini önerirmisniz arkadaşlar ?

G4 ve ona eş değer telefonların seviyesinde

• Arkadaşlar bu telefondaki ultra pil özelliğinin saatini ayarlama sansimiz var mı. Mesela gece 12 olunca otomatik olarak ultra pil moduna geçse sabah istediğin saatte normal moda dönse. Böyle bir program var mı yada

• quote:

Orijinalden alıntı: fako38

Arkadaşlar bu telefondaki ultra pil özelliğinin saatini ayarlama sansimiz var mı. Mesela gece 12 olunca otomatik olarak ultra pil moduna geçse sabah istediğin saatte normal moda dönse. Böyle bir program var mı yada

Araştırmak lazım

• https://drive.google.com/file/d/0B74VVOk5uyLSd3FQREI1cXJLTUk/view?usp=drivesdk

Kendi uploadım ve anlatımımdır.

Evet beyler şimdi size çok önemli benim için öyle bir özellik göstericem bu özellik hem Marshmallow bende Lollipop da çalışıyor sıkıntı yok ve ROOT gerektirmiyor

"Sanal tuş gizleme"

Malumunuz bazı oyunlarda sanal tuş açık kalıyor (örn: gta vc) ve eliniz sanal tuşa deyiyir bazen oyun kapanıyor bazen çıkıyorsunuz.Yada chrome de tam ekran gezinmek istiyorsanız bu tam size göre beyler kurulum videosunu çektim koydum içine kurulum basit hadi kolay gelsin

Hakkını yemeyeyim @Adeministrathor kardeşimden aldım apkyı.Video ve upload bana ait sadece
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 4 Temmuz 2016; 16:31:06 >

• Faydalı paylaşım diye buna derim ben işte, teşekkürler..

• Bu paylaşim cidden işe yarar takdir ettim :D

• quote:

https://drive.google.com/file/d/0B74VVOk5uyLSd3FQREI1cXJLTUk/view?usp=drivesdk

Evet beyler şimdi size çok önemli benim için öyle bir özellik göstericem bu özellik hem Marshmallow bende Lollipop da çalışıyor sıkıntı yok ve ROOT gerektirmiyor

"Sanal tuş gizleme"

Malumunuz bazı oyunlarda sanal tuş açık kalıyor (örn: gta vc) ve eliniz sanal tuşa deyiyir bazen oyun kapanıyor bazen çıkıyorsunuz.Yada chrome de tam ekran gezinmek istiyorsanız bu tam size göre beyler kurulum videosunu çektim koydum içine kurulum basit hadi kolay gelsin

Hakkını yemeyeyim @Adeministrathor kardeşimden aldım apkyı.Video ve upload bana ait sadece

Arkadaşım emeğine sağlık. Ama lolipopda aktif etmeyi başaramadım, yardımcı olabilir misin lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamutow

quote:

https://drive.google.com/file/d/0B74VVOk5uyLSd3FQREI1cXJLTUk/view?usp=drivesdk

"Sanal tuş gizleme"

Arkadaşım emeğine sağlık. Ama lolipopda aktif etmeyi başaramadım, yardımcı olabilir misin lütfen?

Şuan Marshmallow dayım Lollipopa dönünce bir teyit edicem

• Benim telefonun dokunmatiği bozulmaya başladı numara çevirirken ve web de gezerken. Kendi kendine basıyor sürüklerken bırakıyor. Numara çevirirken örn 6 ya basarken 3 ede basıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ne var ne yok

Benim telefonun dokunmatiği bozulmaya başladı numara çevirirken ve web de gezerken. Kendi kendine basıyor sürüklerken bırakıyor. Numara çevirirken örn 6 ya basarken 3 ede basıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

Ben Samsung s5 in şarj aletine takılı iken böyle aptallaşıyordu ama normal kullanımda olmadı
    Yazılım at bence düzelir yani

• Evet beyler Sizde Kamera uygulaması için profesyonel mod istiyorsanız ya benim gibi Avrupa moduna geçeceksiniz yada önce root atıp verdiğim dosyayı flashify uygulaması ile flashlayıp tekrar unroot yapacaksınız bu sayede Avrupa rom olmadan kamera profesyonel moduna sahip olacaksınız hende Marshmallow ve Lollipopda da geçerli

Link:https://drive.google.com/file/d/0B74VVOk5uyLSLUxXOEhsbGxfWjQ/view?usp=drivesdk

Flashify uygulaması link:
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.cgollner.flashify%26hl%3Dtr%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dflashify%2Bapk%26pcampaignid%3DAPPU_1_3N58V7K1C4LfUZ2xkuAM&ved=0ahUKEwiyk8380d7NAhWCbxQKHZ2YBMwQ5YQBCB0wAQ&usg=AFQjCNH3qKZxWmeyTYu5UK1u8lA_x_XAJA&sig2=yR71duH9jTDM2sbqpp6giw

Kendi uploadımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 6 Temmuz 2016; 13:35:58 >

• Beyler bu da Huawei arşivim yeni uygulama ve paketler eklenecektir

Link:https://drive.google.com/folderview?id=0B74VVOk5uyLST1dhRnRDQURXbWM

• Büyüteç ve Tarayıcı uygulaması eklendi

Android 6.0 da bulunmayan büyüteç ve Tarayıcı eklendi yanlız Tarayıcı sıkıntı olmadan Emui launcherde gözükür ken büyüteç Emui hariç diğer tüm launcherde gözüküyor onunda çözümü için araştırma yapıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Victorious78

İşin aslı tek dosyayı indirip kurulum yapılır diye düşünmüştüm. O kadarına hiç bulaşamam 😨 Artık bekliyecez.

Bence beklemeyin ama siz bilirsiniz :)

Asaf Bey ve konuyu takip eden arkadaşlar bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Asaf Bey ben de Andoid 6.0 sürümünü yüklemeye karar verdim. Ekteki dosyaları indirdim. Unloker kilidi açmak içi verdiğiniz Huawei linki sürekli hata veriyor. Üye olmaya çalıştım. Mail adresime gelen linki onayladığımda sürekli site yoğun uyarısı alıyorum. Ne yapmamız gerekir. Acaba serverlarda bir sıkıntımı var ya da başka bir yöntem var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.