Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
12
Favori
71.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de e630 var şuanda gayet memnunum şuanda kulaklıktanda telden gelen sestende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iade ettim, :) g8 alacağım iyi forumlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinbozan H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın yeni g8 telefonunuzu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinbozan

arkadaşlar iade ettim, :) g8 alacağım iyi forumlar :)

İade de kaç nakit verdiler ve cihazın illa sorunlu olması mı lazım

• teşekkür ederim dilekleriniz için. iade için aslında yasal süreç in içinde olmak gerek.
    yani ilk14 günlük süreç. yahut garantiye gönderidğiniz cihazınızın 2 sefer yapılmaması karşılığında(sıkıntınızın çözülmemesi karşılığında )iade talep edebiliyorsunuz huaweî müşteri hizmetlerini arayııp gerekli bilgileri alabilirsiniz çünkü çok iyi bir şekilde ilgileniyorlar. cihazla ilgili sıkıntı yaşasamda çözüm odaklı oldukları için yine huawei yine hıawei :)
    dipnot:iade istemeseydim tekrar sıfır ürün alaaktım ;)

• marshmallow beta kullananlar memnun mu ? nasıl durumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne var ne yok

marshmallow beta kullananlar memnun mu ? nasıl durumlar

Valla ben memnunum,pil biraz daha çabuk bitiyor gibi ama ilginç kısmı,telefon bostayken daha çok gidiyor pil.lollipop da telefon bostayken gitmezdi pil,ama stabillik ust seviye hiç bir bug yok

• quote:

B556 sıfır sıkıntı
    #Camera Pro mod ve güzellik Modu var
    #İkonlarım düzeldi
    #Sistem Stabil
    #Pil boşta da olsa oyunda oynarsam nerdeyse aynı derece gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

quote:

B556 sıfır sıkıntı
    #İkonlarım düzeldi
    #Sistem Stabil

Evet bende onu diyorum,pil ilginç bir şekilde telefonu sürekli kullansanda,bista dursada aynı seviyede gidiyor

• buyuk ihtimalle uykuya girmiyor cihaz 6.0 da sorun o. Bu arada şu pro mod bir gelse super olcak, bugun kamerasini abimin a3 2016 ile kapistirdim bu haliyle bile geciyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: glorya_

quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

quote:

B556 sıfır sıkıntı
    #İkonlarım düzeldi
    #Sistem Stabil

Evet bende onu diyorum,pil ilginç bir şekilde telefonu sürekli kullansanda,bista dursada aynı seviyede gidiyor

Normalde Android 6.0 da doze modu var. Yani ölüm uykusu gibi birşey lollipop a göre %50 felan daha iyi pil imkanı veriyor ama Huawei bu doze modunu hala getirmedi yani stok androidde var bizde yok

• Ben de lollipop var şu an. İnstagram da ve bazı google uygulamalarında bazen aşırı kasma ve sonucunda donma oluyor kullanıma bağlı olarak...

• Vodafone hat ile alakası yok. Mart ayında aldım eşime, hattı vodafone, hala güncelleme gelmedi. Verileri temizleyip yeniden başlatma da işe yaramadı. Şarj 8 saat anca gidiyor.
  • Herkese selam arkadaşlar.
    Bende bu telefonu almayı düşünüyorum .Uzun süreli kullanan arkadaşlar bu telefonu önerir mi? Konu geçmişini okudum pek bi sıkıntısı yok gibi.Bataryası zayıf gibi biraz ama çok oyun oynayan birisi değilim telefonda ara ara oynarım . Heralde onda da günü çıkarabilir bataryası .Bir de bu güncelleme olayına takıldım ben .Benim hattım vodafone değil . Acaba onda güncelleme almama olayı olur mu ?Telefonu canlı görmediğim için kullanılan malzeme kalitesini bilmiyorum . Bu yüzden iyi midir kötü müdür ? Ya da kamerası tatmin edici mi?
    Bu telefon ile asus zenfone 2 lazer arasında kararsız kaldım arkadaşlar . Siz nedersiniz acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdante.tr

Herkese selam arkadaşlar.
    Bende bu telefonu almayı düşünüyorum .Uzun süreli kullanan arkadaşlar bu telefonu önerir mi? Konu geçmişini okudum pek bi sıkıntısı yok gibi.Bataryası zayıf gibi biraz ama çok oyun oynayan birisi değilim telefonda ara ara oynarım . Heralde onda da günü çıkarabilir bataryası .Bir de bu güncelleme olayına takıldım ben .Benim hattım vodafone değil . Acaba onda güncelleme almama olayı olur mu ?Telefonu canlı görmediğim için kullanılan malzeme kalitesini bilmiyorum . Bu yüzden iyi midir kötü müdür ? Ya da kamerası tatmin edici mi?
    Bu telefon ile asus zenfone 2 lazer arasında kararsız kaldım arkadaşlar . Siz nedersiniz acaba .

Zenfone 2 Lazer den daha iyi bir telefon.
    Günlük kullanıda pil çıkıyor
    Son oyunların hepsi oynanıyor
    Kronik sorunu yok
    6 aydır kullanıyorum hiç bir performans kaybı yaşanmadım
    Vodafone sim karta gerek yok

• Peki kardeş hepsiburada da 879 tl sence bu paraya deger mi?
  • Bende marshmallow 6.0 kararlı sürüm ve resmi siteden indirmiştim 10 gündür kullanıyorum radyo, kamera güzellik modu vs muhteşem uygulamalardan gereksiz kullanmadığınız programlara arka planda çalışma izni vermezseniz sıkıntı yok sadece alo dersem 1,5 - 2 gün gitti ama elime alayım oyun oyanayım akşam zor ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdante.tr

Peki kardeş hepsiburada da 879 tl sence bu paraya deger mi?

Bence de yer piyasada ki iyi telefonlardan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: slmgns

Bende marshmallow 6.0 kararlı sürüm ve resmi siteden indirmiştim 10 gündür kullanıyorum radyo, kamera güzellik modu vs muhteşem uygulamalardan gereksiz kullanmadığınız programlara arka planda çalışma izni vermezseniz sıkıntı yok sadece alo dersem 1,5 - 2 gün gitti ama elime alayım oyun oyanayım akşam zor ediyorum :)

İngilizce versiyon mu? Nasıl indirdiniz?

Ayrıca Türkiye için 6.0 ne zaman geliyor, bilgisi olan var mı?

• http://m.huawei.com/plmobile/consumer/mobile-phones/detail/p8-lite-pl.htm

Bu sayfada Polonyada OTA uzerinden sunulan B560 final marshmallow surumu ve B170 lolipop surumu mevcut. Bunlar orjinal site uzerinden yayinlanan orjinal romlar.
    Ancak bu romlarla ilgili
    1-Turkce dil destegi var mi
    2-marshmallow surumu stabil mi
    3-marshmallowdan memnun kalinmadigi takdirde B170 lolipop ile geri donus yapilabiliyor mu
    4-Bu romlar direk yerel guncelleme ile mi yukleniyor ve yuklendigi takdirde garanti disi olmus olur mu
    Bu sorularimi bilen arkadaslar cevaplayabilirse forum adina bazi sorular cevaplanmis olur. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilkahraman -- 21 Haziran 2016; 23:13:44 >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.