Şimdi Ara

Huawei P7 aldım | Yapmam gerekenler |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Huawei P7 siyah renk full kutulu faturalı cihaz aldım. G2 cihazımı veripte aldım. şuan için gayet memnunum harika bir telefon. Telefonda şuanda kusursuz kullanmam için ilk yapmam gerekenler nelerdir ?
    cihazım EMUI 3.0 sürüm yazıyor ayarlarda
    derleme numarası sonu : B609
    ekran çözünürlük Full HD diyor. Rog teknolojisini bulamadım
    http://i.hizliresim.com/og90Vb.jpg hangi başlık altında yapılıyor bu teknoloji ?
    benim menüde şöyle bir şey var acaba güç koruma mı o şekilde oluyor ?
    yazılım fln güncellemeye gerek var mı ? evet öner fikirlernzi beklıyrm

EDİT : Ayarlardaki "Ekran koruma" seçeneğini seçtim. ekran FHD'den HD'ye geçiş yapıyor.

EDİT : Antutu Benchmark sonucu : 30444

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 4 Mayıs 2015; 15:22:38 >

• Ayarlardaki "Ekran koruma" seçeneğini seçerseniz ekran FHD'den HD'ye geçiş yapar, illaki "süper güç tasarrufu" modunu aktif etmeniz gerekmiyor. Çözünürlük düştüğünden pile olumlu katkısı oluyor ama görüntüde en ufak bir bozulmada olmuyor. Ben Honor 6'mı hep bu şekilde kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, o şekilde yaptım bende. dostum peki tavsiye edebileceğin uygulama veya yapmam gerekenler vs nedir ?
  • Öncelikle Android için Root elzemdir, sanırım yapmışsınız. Daha sonra Xposed kurmanızı tavsiye ederim, modülleriyle telefonunuzu baştan yaratabilirsiniz. Daha işlevsel, daha verimli, daha şık tasarım için pek çok konu var. Örneğin ben iOS Launcher kullanıyorum başlatıcı olarak, Lollipop hoşunuza gittiyse sizde son derece güzel olan "Nova Launcher Beta" kullanabilirsiniz mesela (Markette yoktur Google'dan arayın)
    Android'in can sıkıcı reklamlarından kurtulup özgür olmak için "Ad Away" kullanabilirsiniz. Youtube'ın arkaplanda çalışması için "Youtube Background" modülünü kullanabilirsiniz (Xposed). Sanal tuşlar olmadan herhangi bir uygulamadan sadece parmak hareketleriyle çıkmak için "Swipeback" kullanabilirsiniz (Xposed)... v.s.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Öncelikle Android için Root elzemdir, sanırım yapmışsınız. Daha sonra Xposed kurmanızı tavsiye ederim, modülleriyle telefonunuzu baştan yaratabilirsiniz. Daha işlevsel, daha verimli, daha şık tasarım için pek çok konu var. Örneğin ben iOS Launcher kullanıyorum başlatıcı olarak, Lollipop hoşunuza gittiyse sizde son derece güzel olan "Nova Launcher Beta" kullanabilirsiniz mesela (Markette yoktur Google'dan arayın)
    Android'in can sıkıcı reklamlarından kurtulup özgür olmak için "Ad Away" kullanabilirsiniz. Youtube'ın arkaplanda çalışması için "Youtube Background" modülünü kullanabilirsiniz (Xposed). Sanal tuşlar olmadan herhangi bir uygulamadan sadece parmak hareketleriyle çıkmak için "Swipeback" kullanabilirsiniz (Xposed)... v.s.

Dostum, telefonda kinguser diye bir program tam olarak anlayamadım ne dediğini ? Birde chromede msj yazarken bazen takılma oluyor :/ bazen geç geliyor mesela whatsappdayken aşağı doğru giderken listede bazen de kasılma yapıyor ara ara ama yukarıya doğru giderken sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Öncelikle Android için Root elzemdir, sanırım yapmışsınız. Daha sonra Xposed kurmanızı tavsiye ederim, modülleriyle telefonunuzu baştan yaratabilirsiniz. Daha işlevsel, daha verimli, daha şık tasarım için pek çok konu var. Örneğin ben iOS Launcher kullanıyorum başlatıcı olarak, Lollipop hoşunuza gittiyse sizde son derece güzel olan "Nova Launcher Beta" kullanabilirsiniz mesela (Markette yoktur Google'dan arayın)

hocam şu xposed olayını biraz daha açarmısın. root yapmadan kurmak mümkün mü ve nerden yüklemek gerekiyor play de filan varmı rehber videosu filan varmı?

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Root olmadan yüklenemez Xposed.. Bu uygulama ve modülleri telefona ek özellikler katmak ve özelleştirmek için kullanılır.

Burada temel olarak Xposed'in ne olduğu anlatılıyor, inceleyebilirsiniz.

XDA ana konusuda burada mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.