Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
336.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: john20

pazartesi p20 lite alıcam hepsiburadadan siyah rengi 2600 tl ben siyah renk almak istiyorum başka bir satıcı siyah rengini 2355 tl ye satıyor sizce telefonu satıcısı hepsiburadan olandan mı alıyım ne dersiniz satıcısı hepsiburadadan almak daha mı avantajlı olur
    Satıcısı Hepsiburada olan üründe iade çok daha kolay, sorun yaşama ihtimaliniz sıfıra yakın, diğer satıcılarda sorun yaşanıyor çamura yatabiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bunun için sormuştum zaten acaba iade de sıkıntı çıkar mı uğraştırırlar mı diye en iyisi satıcısı hepsiburada olandan almak yardımınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: john20

bende bunun için sormuştum zaten acaba iade de sıkıntı çıkar mı uğraştırırlar mı diye en iyisi satıcısı hepsiburada olandan almak yardımınız için teşekkür ederim
    Bir telefon aldım 3gun sonra iade ettim hiç sorun çıkmadı, daha başka tür iadelerim oldu sorun olmadı o bakımdan satıcısı Hepsiburada olan ürün daha iyidir herzaman.

• Hepsi burada'ya kendi hatalarından dolayı yanlış gelen bir ürünü iade edebilmek için 15 gün uğraşmıştım.
    Müşteri hizmetleri berbat ve alakasız.Resmen paramla rezil olmuştum.
    Paramı geri almak 2 ayı bulmuştu.

Şahsi fikrim,gittigidiyor ve n11 gibi ödemeyi mal elinize geçip onayladıktan sonra tahsil eden siteler.
    Ürün yanlış gelirse veya iade etmek isterseniz ödeme yapılmadığı için hiç sıkıntı çıkmıyor.
    Defalarca ürün aldım bunlardan,beğenmeyip iade ettiklerimde oldu.Problem yaşamadım..
  • Böyle berbat bir telefon daha varsa gösterin bütün hevesimi kırdı bu telefon ne şarj dayanıyor ne hızlı şarj oluyor rezilliğin daniskası yedek telefonum olsa bir an düşünmeden iadeye yollayacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar p20 lite telefonu yeni aldım. Yalnız telefon uyku modundayken bir bildirim geldiğinde ekran ışığı yanıp bildirimi göstermiyor. Sadece bildirim sesi çıkıyor. Bildirimi görebilmek için telefonu elimle açmam gerekiyor. Bunun sebebi nedir aca bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesur_yürek.

Arkadaşlar p20 lite telefonu yeni aldım. Yalnız telefon uyku modundayken bir bildirim geldiğinde ekran ışığı yanıp bildirimi göstermiyor. Sadece bildirim sesi çıkıyor. Bildirimi görebilmek için telefonu elimle açmam gerekiyor. Bunun sebebi nedir aca bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
    Ayarlara girin arama kısmına bildirimler ve durum çubuğu yazın işaretlediğim kısmı aktif etmeniz gerek.

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• sarj konusunda biri iyi diyor biri kotu kafa kalmadi kardesim az net olun iyi mi kotu mu kimse kimseyi trollemesin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

sarj konusunda biri iyi diyor biri kotu kafa kalmadi kardesim az net olun iyi mi kotu mu kimse kimseyi trollemesin ya
    Telefonu yeni aldım sayılır fakat şarj konusunda deneme fırsatım oldu, bu konuda takıntılarım var. Şarj konusunda kötü bir telefon değil normal kullanımda 30-45 dk oyun devamı instagram, whatsapp, twitter fotoğraf şeklinde gece 2 gibi eve girdiğimde %50 civarlarında şarjla giriyorum ekran parlaklığı otomatik ekran süresi olarak genelde 8-9 saat civarları görüyorum.
  • Kilit ekranında bende saat çıkmiyor? Böyle bir özellik varmı? Varsa nerden açabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

sarj konusunda biri iyi diyor biri kotu kafa kalmadi kardesim az net olun iyi mi kotu mu kimse kimseyi trollemesin ya
    1.5 saatde video izleme watsap vs karışık kullanımda %30 şarj harcıyor, pil kullanıma bağlı gidiyor, 6-7saat ekran ömrü var %10--15 lere düşüyor, pil 3000mAh a göre düşük güç veriyor, samsung 3000mAh piller daha uzun gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasson -- 27 Ağustos 2018; 0:31:11 >
  • Arkadaşlar whatsapp ve instagram storyleri eksik gözüküyor. Hafif yakınlaşmış şekliyle görüyorum. Çözümünü bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vtea

Telefonu yeni aldım sayılır fakat şarj konusunda deneme fırsatım oldu, bu konuda takıntılarım var. Şarj konusunda kötü bir telefon değil normal kullanımda 30-45 dk oyun devamı instagram, whatsapp, twitter fotoğraf şeklinde gece 2 gibi eve girdiğimde %50 civarlarında şarjla giriyorum ekran parlaklığı otomatik ekran süresi olarak genelde 8-9 saat civarları görüyorum.

Alıntıları Göster
    8-9 saat ekran süresi mi?

Onu görmesi için cihazı sadece telefon ve WhatsApp özelliğiyle kullanmanız lazım. O zaman bile şüpheliyim o ekran süresine ulaşacağından.

Bataryanın iyi veya kötü olması göreceli. Kullanıma bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Bazen üç saatte bitiyor. Bazen beş saati biraz geçiyor. Ama benim telefonun 8-9 saat görmesi için iki şarjlık ekran süresini üst üste koymam gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: galali1980

Kilit ekranında bende saat çıkmiyor? Böyle bir özellik varmı? Varsa nerden açabilirim?
    Bahsettiğiniz şey always on display ki, bu telefonda öyle bir özellik yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasson

1.5 saatde video izleme watsap vs karışık kullanımda %30 şarj harcıyor, pil kullanıma bağlı gidiyor, 6-7saat ekran ömrü var %10--15 lere düşüyor, pil 3000mAh a göre düşük güç veriyor, samsung 3000mAh piller daha uzun gidiyor.

Alıntıları Göster
    Hemen bir hesap yapalım.

1,5 saatte %30 gidiyorsa; 4,5 saatte %90 gider. Geriye kalan %10'da yarım saat gitse, 5 saat ekran süresi alınır.

Bu verilere göre 6-7 saat çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rssguven -- 27 Ağustos 2018; 14:6:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rssguven

Hemen bir hesap yapalım.

1,5 saatte %30 gidiyorsa; 4,5 saatte %90 gider. Geriye kalan %10'da yarım saat gitse, 5 saat ekran süresi alınır.

Bu verilere göre 6-7 saat çıkmıyor.

Alıntıları Göster
    5 saatten fazla gidiyor ortalama gözlemledigim rakamları yazdım kağıda yazmadım, direk kesintisiz video izlemede gidiyor, hadi 15-30dk yanilalim, ne diyeyim 5 gün gidiyor full erkan performansı mi diyelim alacak kişileri kandiralim yada alan kişi benim telefonda mi sorun var desin, sende arabasi hep 25 krs yakanlardanmisin, hep malını beğenen kusurlarını gizleyenlerdenmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasson

5 saatten fazla gidiyor ortalama gözlemledigim rakamları yazdım kağıda yazmadım, direk kesintisiz video izlemede gidiyor, hadi 15-30dk yanilalim, ne diyeyim 5 gün gidiyor full erkan performansı mi diyelim alacak kişileri kandiralim yada alan kişi benim telefonda mi sorun var desin, sende arabasi hep 25 krs yakanlardanmisin, hep malını beğenen kusurlarını gizleyenlerdenmisin.

Alıntıları Göster
    Tam tersiyim. Siz ürünün bataryası 6-7 saat ekran süresi veriyor deyince, ben de sizin verilerinizle hesap yaptım şaka olsun diye. Benim mesajımda telefona karşı bir övgü gördünüz mü? Daha önce dediğim gibi kullanıcıya göre değişir ama pili kesinlikle beni tatmin etmedi.

Telefonun her yönünü beğenmeme rağmen, benim için en önemli olan yönü pili olduğu için değiştirmeye karar verdim.

Bendeki telefonun şarjı oyun oynamadığım zaman beş buçuk saat civarı ekran süresi veriyor. Oyun oynadığım zaman üç saate kadar düşüyor. Belki bendeki ürün sorunludur. Ancak aynı süreleri alan forumdan başka arkadaşların mesajları da eski sayfalarda var.

• Ekran parlaklığı alınan süreyi etkileyen en önemli etken bence manuel olarak ayarlarsanız ekran süreniz uzayacaktır, otomatikte gereğinden fazla açabiliyor. Ben cihazın batarya performansından oldukça memnunum bundan önce xperia z5 premium kullanıyordum 3430mah batarya vardı p20lite ondan daha iyi batarya konusunda ki cihaz normal kullanımda bile hemen ısınırdı p20 lite da ısınmaya rastlamadım. Oyun oynayan biriyseniz veya cihazı sürekli açık havada kullanmak zorunda kalıyorsanız batarya sizi memnun etmeyebilir. Herkesin kullanımı farklıdır.

Çoğunlukla kapalı ortamda kullandım.

• Otomatik ekran parlaklığında 5.5 saat civarı alıyordum birkaç gündür manuel olarak ayarladım 6 saati geçiyor şuan.
  • Suran S kullanıcısına yanıt
    Sanal tuşu gizli olarak kullanıyorsanız öyle görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.