Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Migrosta Huawei P20 Lite 1960 TL.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yüklü gelen uygulamaların içinden kullanmadıklarımı pasif hale getirdim. Birde ne kadar az uygulama yüklerseniz o kadar güç tüketiyor cihaz. Sonuç olarak şarjından çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Huawei Türkiye garantili değil galiba

• p20 lite icin yakin zamanda bootloader kilidini acan oldu mu? huawei yakin zamanda kod verme islemini kapatmisti. rootyapip magisk yuklemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fasson

Huawei Türkiye garantili değil galiba

Çalışanlara sordum bilgileri yoktu.
    Alacaksanız çıkarayım o zaman bakarız dediler.
    Almayacağım için üşengeç elemanı yormak istemedim.
    Optimum Migrosa (İzmir) gitmiş olsaydım öğrenirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ana ekranda soldaki sayfa nasıl kaldırılıyor ? Hani sadece haberlerin çıktığı bir sayfa var ekranın altında ufak bir ampul şeklinde simgesi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva

Arkadaşlar bu ana ekranda soldaki sayfa nasıl kaldırılıyor ? Hani sadece haberlerin çıktığı bir sayfa var ekranın altında ufak bir ampul şeklinde simgesi olan ?
    Ana ekranda iken iki parmağınla ekranı uzaklaştır. Açılan ekranın sağ altından ayarlara gir. En altta Google feed kapalı konuma getir. 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: rssguven

Ana ekranda iken iki parmağınla ekranı uzaklaştır. Açılan ekranın sağ altından ayarlara gir. En altta Google feed kapalı konuma getir. 👍

Alıntıları Göster
    Hocam çok teşekkür ederim sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WTF Viqqy

Nasıl yapıyoruz hocam bilgilendirirseniz sevirim

Alıntıları Göster
    Telefonda android 8 mi yüklü?

-İlk önce ekrana uzunca bas

-En sonda ayarlar menüsü var, oraya tıkla.

-"Uygulama Bildirim Simgeleri" bölümünü bul ve üzerine tıkla.

-En üstte "İşaret görüntüleme modu" var.Oraya tıkla ve "Okunmamış mesaj" olarak değiştir...Artık mesajları nokta olarak görmeyeceksin.

• Dun telefonu aldim da arkadaşlar quick charge ozelligi sanki işe yaramiyor, kullanan arkadaşlar ne kadar surede full sarj ediyor acaba benimki 2-2.5 saat arasinda etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi Kun

Dun telefonu aldim da arkadaşlar quick charge ozelligi sanki işe yaramiyor, kullanan arkadaşlar ne kadar surede full sarj ediyor acaba benimki 2-2.5 saat arasinda etti.
    Hızlı şarj problemi yaşayıp servise gönderen arkadaşlar olmuştu. İlk şarjınızsa eğer uzun sürmüş olabilir.

• quote:

Dun telefonu aldim da arkadaşlar quick charge ozelligi sanki işe yaramiyor, kullanan arkadaşlar ne kadar surede full sarj ediyor acaba benimki 2-2.5 saat arasinda etti.
    Benimki de o aralarda şarj ediyor. Gece uyurken takıp, sabah çıkardığım için sorun olmuyor.

• Telefonumun hoparlör ve kulaklık girişi arızalı. Adana'da yaptıracak yer bulamadım. Bütün tanıdık telefonculara haber saldım, telefonun parçasını bulamadık dediler.

Başına böyle bir şey gelen, yedek parçayı bulabileceğim yer konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?

KVK'ya söyledim ama yedek parça satışının olmadığını söylediler.

• İlk şarjım normalden daha uzun sürdü 2. 3.sarjimda yaklaşık 2.5saat alıyor, su an mesela 1saat20dk boyunca 66 olmuş 0dan hani normal bu değerler bi telefon için ama hızlı sarj göremedim ben bir de şarj konusunda hızlı tükeniyor gibi 3.30 4 saat ekran aldım yoğun bir kullanımda asphalt 9 kamera ve bluetooth müzikle birlikte ne dersiniz?

• root yapan kimse yokmu?

• quote:

İlk şarjım normalden daha uzun sürdü 2. 3.sarjimda yaklaşık 2.5saat alıyor, su an mesela 1saat20dk boyunca 66 olmuş 0dan hani normal bu değerler bi telefon için ama hızlı sarj göremedim ben bir de şarj konusunda hızlı tükeniyor gibi 3.30 4 saat ekran aldım yoğun bir kullanımda asphalt 9 kamera ve bluetooth müzikle birlikte ne dersiniz?
    Ben hep gece yatarken şarja taktığım için ne kadar sürede doluyor bilmiyorum o yüzden birşey diyemem ama dediğim gibi hızlı şarj sorunu yaşayanlar oldu. Batarya performansından memnunum ben genelde oyun oynamam İnterneti ve YouTube u kullanıyorum daha fazla. İyi süre almak için en önemli etken ekran parlaklığı bence otomatikte kullanınca gereğinden fazla açabiliyor manuel olarak kendiniz ayarlarsanız kullanım süreniz artacaktır.

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• Hocam sizin ekran parlaklığını nasıldır ben otomatik degil ama yuksek parlaklık kullanıyorum sureklı %80/90civarı diyebilirim.

• quote:

Hocam sizin ekran parlaklığını nasıldır ben otomatik degil ama yuksek parlaklık kullanıyorum sureklı %80/90civarı diyebilirim.
    Benimki otomatikte fakat genelde kapalı ortamda kullanıyorum ve bazen kendim ayarlıyorum rahatsız etmeyecek kadar kısıyorum parlaklığı. Sizin o parlaklıkta aldığınız süre iyi bence.
  • Arkadaşlar cihazla konuşurken karşı tarafa çok gürültü gidiyor, bu konuda herhangi bir ayar var mı bulamadım ben yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

İlk şarjım normalden daha uzun sürdü 2. 3.sarjimda yaklaşık 2.5saat alıyor, su an mesela 1saat20dk boyunca 66 olmuş 0dan hani normal bu değerler bi telefon için ama hızlı sarj göremedim ben bir de şarj konusunda hızlı tükeniyor gibi 3.30 4 saat ekran aldım yoğun bir kullanımda asphalt 9 kamera ve bluetooth müzikle birlikte ne dersiniz?
    Asphalt çok ağır oyun. Ekran süresi o yüzden az kalmıştır. Ekran parlaklığı otomatik, genelde Wi-Fi bağlı, Clash Royale oynuyorum, beş saatin altına düşmüyor. Eski telefonlarıma göre yine de düşük.

Xiaomi Mi A1 3080 mah pil, 7.5 saat ekran süresi;

Xiaomi Redmi 4x 4000 mah pil, 11 saatten fazla ekran süresi alıyordum. Aynı kullanım standardı ile.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.