Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
336.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bence de dusuk pili, farklı bir kullanımda 30 dk asphalt oynadım 20 dk clash royale ekran parlaklığı 80 civarında su an 4 saat ekran aldım pil %15de bilmiyorum hani ekran gereğinden çok yiyor gibi oyundan ziyade oyun zaten yer de benim de eski Huawei g8 modelinde 6-7 saat ekran aldığım oluyordu yanlış hatırlamiyorsam parlaklık full.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Messi Kun -- 20 Ağustos 2018; 14:41:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok arkadaş telefonun sorunlu olduğuna kesin kanaat getirdim 1 saat gecti kapali şekilde sarj %2den %44e gelmis boyle fast charging mi olur okudugum yabanci yorumlara gore 60ila90dk arasi full sarj edildigi yaziyor ama 2.30 saati buluyor benim nedeyse ayni sekilde sarj da hizli bitiyor. Yollayacagim garantiye bayramdan sonra.

• Arkadaşlar yarın bu telefonu veya mate 10 lite'ı almayı düşünüyorum. Telefonda oyun oynamam. Telefonumda sadece facebook ve whatsapp kurulu. Bunun dışında chrome'da geziniyorum. Ve whatsapptan işim gereği çok fotoğraf geliyor bana.

Şimdi bu telefonun tasarımı çok iyi, fakat okuduğuma göre mate 10 lite'ın pil süresi daha iyi diyorlar.

Ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

Arkadaşlar yarın bu telefonu veya mate 10 lite'ı almayı düşünüyorum. Telefonda oyun oynamam. Telefonumda sadece facebook ve whatsapp kurulu. Bunun dışında chrome'da geziniyorum. Ve whatsapptan işim gereği çok fotoğraf geliyor bana.

Şimdi bu telefonun tasarımı çok iyi, fakat okuduğuma göre mate 10 lite'ın pil süresi daha iyi diyorlar.

Ne düşünüyorsunuz?
    Merhaba,

mate 10 lite ve p20 lite ikisini de kullanıyoruz..Telefonu ön cebimde taşıyorum..bana büyük geldiği için p20 ye geçmiştim. p20 nin ekranı ufak o yüzden daha az tüketir gibi bir yaklaşım var..fakat mate 10 un bataryasındaki %10 luk fark kendini hissettiriyor. Aman aman bir fark değil tabi.. pil 4-5bin ma lık bişey olsaydı tamamdı da bu fark tercih nedeni olmamalı.. büyük ekran ve önde çift kamera önemliyse mate 10 derim. Hafiflik ve ergonomi önemliyse p20. Ayrıca gözlemlediğim ufak bir detay var. P20 nin telefon ve dış ortam hoparlörünün ses kalitesi bariz şekilde iyi. Daha güçlü ve dolu bir ses veriyor. Duyma sorunu varsa p20 yi tercih edebilirsiniz

• Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt
    Hocam p20 telefonu batarya hariç her yönüyle iyi özellikle kamera iyi ben de birkaç gün önce aldım ama garantiye yollayacağım çunku batarya ölü resmen belki de benimki öyledir ama 4 saat ekran alabiliyorum normal bi kullanımda.

• Arkadas darbogaz oluyor demis. P20 Lite ile ne yapacaksin Nasayi mi hackleyeceksin. Telefon oyun oynamak icin kullanilmasi sacma. Sosyal Medya İnternet ve bankacilik islemleri icin ideal bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi Kun

Hocam p20 telefonu batarya hariç her yönüyle iyi özellikle kamera iyi ben de birkaç gün önce aldım ama garantiye yollayacağım çunku batarya ölü resmen belki de benimki öyledir ama 4 saat ekran alabiliyorum normal bi kullanımda.
    Benim 2 gün gidiyor teli hiç elimden düşürmesem dolu dolu kullansam gün sonunu %20 ile tamamlarım fiyatına göre harika tel sadece yüz tanıma mate 10 pro gibi degil.

• Evet arkadaşlar dün itibari ile bende siyah modelini alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Bir sorum olacak yüz kilidini bir türlü yapamadım.Yüzümü tanıtıyorum.Başarıyla kaydedildi diyor fakat ekran kilidini açmıyor.Başka bir ayarı bilmediğim birşeymi var acaba.Şimdiden teşekkürler.Hayırlı Bayramlar...
  • Az önce olayı çözdüm.güç tuşuna basıp telefonu uyandırdıktan sonra şifre yerine yüz tanıma ile açıyor.Ama mantığı ne anlamadım.Eğer telefonu açacaksam direk açmalıyım tuşa bastıktan sonra zaten parmak izi ile açarım.Bence saçma bir olay olmuş.Acaba Mate 10 lite aynımı yoksa o ekran tamamen kapalıyken telefonu açıyormu acaba.
  • Leo Messi Kun kullanıcısına yanıt
    Geçen gün webtekno da bir haber vardı.2018 in en hızlı şarj olan telefonları diye. En hızlısı 90 dk ile P20 pro. Note9 110 dk çıkmış. En hızlı olan 90 dk. O kadar fark olur mu bilemiyorum. Servise bir sormakta fayda olabilir

• Hocam benim telefonda bi sorun var o zaman dediğiniz şekilde benim elimden duşmeyecek şekilde bir günün yarısını çıkarıyor.

• buyukovs B kullanıcısına yanıt
    Ben de gordum onu da buyuk ihtimalle üst segment telefonlar içindir p20pro 4000 mah 90dkda P20 lite 3000 mah 2.30 saatte sarj olur mu ya YouTubeda yorumlarda 90 100 dk arası full ediyor diyor kullananlar.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Tuşa basmamak için,

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• Bu telefonu xiaomi mi 6 ile kiyaslayanlar sadece tipi yuzunden almam ben. Yok asus zenfone 5 bilmem ne kardesim gidin o zaman bunlari alin size zorla alin diyen mi var. Ben en iyi iphone bile kullanan biri olarak artik telefona fazla para vermicek olusumdan dolayi bunu tercih ettim. P20pro alirdim yoksa ki iphone X bile kafa tutar bence p20prodan iyi telefonda suan yeni ciktigi icin note9 dur. He sarj konusuna gelince rahat 1 gun cikariyor oyun oynamak isteyen ps4 alsin. Sar dolumu ise 100dk da doluyor. Ve gayet stabil cihaz,Hadi herkese eywallah...

• Arkadaşlar benim telden mailime giriyorum nedense içerisinde mesajlar görünmüyor. Bir de bu uygulama ikonlarını nasıl değiştiriyoruz

• shinji mikami kullanıcısına yanıt
    İkonları tema değişikliği yaparak değiştirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunkerops

İkonları tema değişikliği yaparak değiştirebilirsiniz.
    Teşekkürler kardeşim. Bir de bu telde bir kişiyi sadece arama engelleme yani kara listeye alıyorum maalesef tel mesajları da engelliyor. Karşı taraf arayamasın yalnızca mesaj yazsın böyle bir ayar yok mu acaba son olarak telefon yöneticisine şifre koyamıyor muyuz?

• shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Kara listedeki, hem aramaları hem mesajları görebilirsiniz. Arama yapan size ulaşamaz sizin telefon çalmaz ancak arama kaydından sağ alttaki üç noktaya basıp engellendiyi seçerseniz engellenen aramaları görürsünüz, ayrıca mesajlarda da sağ alttaki diğer (üç nokta) dokunup engellenenleri seçerseniz gelen mesajları görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunkerops -- 25 Ağustos 2018; 10:53:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunkerops

Kara listedeki, hem aramaları hem mesajları görebilirsiniz. Arama yapan size ulaşamaz sizin telefon çalmaz ancak arama kaydından sağ alttaki üç noktaya basıp engellendiyi seçerseniz engellenen aramaları görürsünüz, ayrıca mesajlarda da sağ alttaki diğer (üç nokta) dokunup engellenenleri seçerseniz gelen mesajları görürsünüz.
    Ağzına sağlık kardeşim

• pazartesi p20 lite alıcam hepsiburadadan siyah rengi 2600 tl ben siyah renk almak istiyorum başka bir satıcı siyah rengini 2355 tl ye satıyor sizce telefonu satıcısı hepsiburadan olandan mı alıyım ne dersiniz satıcısı hepsiburadadan almak daha mı avantajlı olur
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.