Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 GB boyutundaki güncellemeyi yüklüyorum şimdi. Umarım bu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d0lphinn

2 GB boyutundaki güncellemeyi yüklüyorum şimdi. Umarım bu olur

Nasıl yaptınız firmware üzeriden yardımcı olurmsnz,ayrıca tel üzerinden mi kuruyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mypearl06 -- 9 Temmuz 2017; 0:21:0 >
  • 71.sayfada görsel anlatım mevcut güncelleme için. Ben boyutu yüksek olan güncellemeyi indirdim bir sıkıntı çıkmadı

• Arkadaşlar Huawei P10 Plus için yada hızlı şarj destekleyen Huawei modelleri için onereceginiz powerbank marka model varmı?

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt
    Xiaomi ppwerbank al uzun ömürlü ve sağlamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Performans güncellemesi sadece daha iyi performans için

Ben görmedim hocam b169 b151 yüklü şu an

• Trt bandrolu kalktığı için telefon fiyatlarına indirim gelmesi gerekiyor ama sitelerden satıcılardan tık yok sorduğum satıcılarda eveleyip geveliyor. Yani demek istediğim fiyat yükselir ama hiçbir zaman düşmez karlarını arttıracak satıcılar. Olan yine tüketiciye oluyor. Döviz kurları ve vergi yükü yüzünden dünyanın parasını veriyoruz.

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Evet o markayı düşünüyorum fakat qualcomm quick charge 3.0 destekli olanı huawei supercharge teknolojısıne uyarmı yanı hızlı şarj olurmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: evanescence1907

Trt bandrolu kalktığı için telefon fiyatlarına indirim gelmesi gerekiyor ama sitelerden satıcılardan tık yok sorduğum satıcılarda eveleyip geveliyor. Yani demek istediğim fiyat yükselir ama hiçbir zaman düşmez karlarını arttıracak satıcılar. Olan yine tüketiciye oluyor. Döviz kurları ve vergi yükü yüzünden dünyanın parasını veriyoruz.

trt vergisi kurumsal şirketler için kalktı.. halkı soymaya devam
  • P10 plus için orjinal şarj adaptörü nerden bulabilirim ve ne kadardır?(dönüştürücüyle kullanmak zulüm çünkü)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackberryBB kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum ama huawein hizli sarjini desteklemiyor maalesef. Ama yavaş da şarj olmuyor. Suan memnunum.
    Alet gerçekten efsane. Tatilde arkadaslar performansini ve boyutunu görünce hasta oldular 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbyteam -- 9 Temmuz 2017; 21:22:46 >

• radko kullanıcısına yanıt
    Hepsıburada'da var hocam 80 tl kablo ıle bırlıkte 100 tl olması lazım

• Self kamerasi son guncelleme ile duzeldi diyordum ama bugun cektigim bi fotoda duzelmedigini gordum benim gibi sorun yasayan varmi arka plan isiktan gorunmuyor resmen normalde göl var arkada😁

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sau054 -- 9 Temmuz 2017; 22:39:20 >
  • sau054 S kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var ön kamera ışığı fazla mı alıyor ne yapıyor anlayamadım.,. Yok mu acaba bir çözümü? Ya da bizimkilerde mi sorun var acaba?

• Arkadaslar ithalatci p10 cihazim var ve hala guncelleme gelmedi sizce ne yapayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvanellus -- 9 Temmuz 2017; 23:59:20 >
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim öyle ayrım yok hepsi burada bile bandrol kalktı diye anasayfasına koymuş fakat indirim hiç yok telefonda. Soymaya devam her alanda resmen soyuluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Hepsıburada'da var hocam 80 tl kablo ıle bırlıkte 100 tl olması lazım

link atabilirmisin hocam bulamadım

• Evet ön kamera da çok ışık alan yerde olunca arka plan beyaz oluyor bugün bende farkettim

• Bildirim sorunu yasayan var mi p10 veya plus ta?

• quote:

Orijinalden alıntı: byvanellus

Arkadaslar ithalatci p10 cihazim var ve hala guncelleme gelmedi sizce ne yapayim.

71. Sayfada ilk mesajlarda anlatım var. Seçerken büyük boyutlu versiyonu yükleyin.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.