Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam mükemmel kılıf ama biraz pahalı gibi.. sen hangi renk kullanıyorsun?
  • Candy crushta niye çok takılıyor anlamak mümkün değil. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok ama candy crush çok kötü. Arkadasin 7plusta oynadim sanki farkli bir oyun oynuyorum.. akıp gidiyor..diğer android cihazlarsa nasıl acaba durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni bir telefon alacağım ama Samsung S7 ve Huawei P10 arasında kaldım. Çok telefonla görüşen, çok mesajlaşan birisi değilim. Sıradan bir insandan daha az sosyalimdir belki. Ama çok oyun oynarım. Bu telefonla ilgili sorularım var;

1- Telefonda yazılımsal olarak bir sıkıntı var mı? Donma,takılma, hata verme vs.
    2- Bilgisayar olmadığı yerde telefonla oyun oynamayı severim. Sizce oyun performansları nasıl? Donma, ısınma oluyor mu?
    3- Pil ömrü ne kadar? Normal bir kullanımda kaç saati götürür?

Teşekkür ederim.
  • re13el R kullanıcısına yanıt
    Hocam o iş öyle değil, zorlamakla falan alakası yok. Sosyal medya veya basit bir internet gezintisi esnasında ısınırken oyun oynarken ısınmayabiliyor. Hatta genelde tam böyle oluyor. G3'ten daha az ısınması gayet normal. P10, günümüz cihazları arasında çok ısınıyor sınıfına girer mi bilmem ama ısınma sorunu yok demek de çok iyimser bir bakış olur. Gerçi ısınmayan telefon da yok ama P10'un kestirilemez bir ısınma davranışı var, bence daha çok problem olan bu.
  • Arkadaşlar sizlere önemli bir şeyi sormak istiyorum ..Bu cihazı önermeyen var mı aranızda ?2.el almayı düşünüyorum fiyatlar çok aşağılarda acaba bir sıkıntısı olduğundan mı bu şekilde anlamadım insan şüpheleniyor,çok mu ısınıyor cihaz???
  • Merhaba, bugün itibariyle p10 cihazıma kavuştum. Sormak istediğim ekrandaki jelatin altında bir ekran koruyucu daha var mı

• İlk kırmızı bantlı ekran koruyucu yu çıkarın altta esas koruyucu var

Bu telefon un ikinci elini alabilirsiniz gayet güzel bir telefon. Bu arada kaça buldunuz

• zehirli kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum ben de altta başka bir ekran koruyucu var gibi gördüm ama emin olamadım

• DtMt7 kullanıcısına yanıt
    Kaça ve hangi modeli aldığın önemli, distribütör ve uygun fiyat ise alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: theARSLANN

Kaça ve hangi modeli aldığın önemli, distribütör ve uygun fiyat ise alınır.

Hangi modeli tavsiye edersiniz?
  • Plus bak bence

• Arkadaslar benim telefon almaya dan geldi. 151 sürümdeyim neden hiç güncelleme almıyorum ne yapmam lazım saygılar

• Günaydın arkadaşlar

Bir arkadaşım için p10 bakıyorum sıfır. Türk Telekom garantili cihazlar var bir de brighstar garantisi var. İkisi de dist garantisi mi? Türk Telekom'dan satılan cihaz kullanan var mı garantiyi sıkıntı yaparlar mı?

Saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun kronik sorunları nelerdir ?

Şuan GM 4G kullanmaktayım ve yeni bir telefona geçmek istiyorum. Alacağım telefonu en az 2 yıl olmak üzere kullanacağım. Samsung s9 'un ne zaman çıkacağını bilemediğim için Huawei P10 , Xiaomi mi6 ve İphone 7 arasında seçim yapmayı düşünüyorum. Oyun performansı beni ilgilendirmiyor. Ebatları büyük olmamalı ve 2-3 yıl boyunca kasmamalı. Bu 3 modeli kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
  • Mesajlarda arşivleme nasıl arkadaşlar bulamadım ?

• ademis kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok hocam. Ben bunun için sms backup & restore uygulamasını kullanıyorum.
  • tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• Bu arada ilgilenenler olursa çift hatlı 6 gb 128lik P10 Plus'ımı satıyorum arkadaşlar. Sahibinden ilan numarası 481245638.
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    kafanızı biraz daha karıştırayım öyleyse. OnePlus 5'i listeye ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

Arkadaşlar yeni bir telefon alacağım ama Samsung S7 ve Huawei P10 arasında kaldım. Çok telefonla görüşen, çok mesajlaşan birisi değilim. Sıradan bir insandan daha az sosyalimdir belki. Ama çok oyun oynarım. Bu telefonla ilgili sorularım var;

1- Telefonda yazılımsal olarak bir sıkıntı var mı? Donma,takılma, hata verme vs.
    2- Bilgisayar olmadığı yerde telefonla oyun oynamayı severim. Sizce oyun performansları nasıl? Donma, ısınma oluyor mu?
    3- Pil ömrü ne kadar? Normal bir kullanımda kaç saati götürür?

Teşekkür ederim.

1- Yazılımsal olarak bence düzeltilmesi gereken problemler var. Misal en son güncellemede uygulamadan atma ve bazı oyunlarda takılma lag vs. gibi problemler olduğu konuşuldu. Ayrıca son güncellemeden sonra telefon genel anlamda ağırlaştı sanki. Kısacası bu konu muallakta.

2- Oyun oynamayı seviyorsanız işlemcisi daha güçlü daha hızlı telefonları tercih edebilirsiniz. Misal mi6 bence hız konusunda canavar.

3- Bence pil ömrü 3750 mah'a göre çok kötü. Yani sırf wpde yada chromeda yada sosyal medyada takılırken bile su gibi akıyor akşamı zor görüyorum. Kısacası ben aradığınız özelliklere göre bu telefonu tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.