Bildirim
★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (156. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok kötü değil bazen sapıtıyor o kadar ben bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum mesela dün gece yattım 10 saat uyudum %1 şarj gitmiş -
ince kılıf önerebilirmisiniz mümkünse en incesi olsun :D -
Huawei bekleme de şarj yiyor evet bu neredeyse bütün telefonlarında geçerli ama yine de ekran süresinde benim için değişen olmuyor 5.5 6 saat alıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S7de guzeldi p10 plus dahada güzellll.
6-7 saat ekran süresi alanlar nasıl yapıyorlar bilemedim. Bende de aynı sıkıntı mevcut. 7 saatte wi-fi kapalı %14 harcıyor. 3,5 saat kadar ekran süresi alıyorum. Geçen uçak modunda wi-fi açık 5 saat ekran süresi aldım. -
Malesef ultra ince kılıf kullanmıyorum kurayacagına inanmadığım için üzgünüm.
-
Son 1 yılda sırasıyla, P9 plus.. S8.. A7 2017.. kullandım.. Hepsi çift hatlıydı.
Şu an P10 plus çift hatlı kullanıyorum..
Diğer cihazlara göre bariz ısınma sorunu var. Ya da her cihazda farklı bu durum bilemiyorum tabiki.
Bu arada ben II. El aldım b183 sürümü var bende ithalatçı garantili cihazımda.
Huawei p10 kullanıyorum en az 5 saat ekran süresi veriyor. Akşam telefonu bıraktığımda şarj bazen hiç düşmüyor bazen 1-2 düşüyor. Şimdiye kadar da en fazla 7.30 saat ekrqn süresi aldım.
Hangi sürüm? Benim cihaz ithalatcı ve sürüm b163. -
Tr garantli b162
Bende b162 kullanıyorum akşam yatarken wifi falan kapatıyormusunuz ve nasıl hiç gitmez anlamadım.Herhangi bir ayar yaptınızmı şarj için.
Kardeşim yüklemiş olduğun uygulamalar ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir uygulama telefonunun uyumasını engelliyor.
Arkadaşlar arka kamera ile bokeh çekimini nasıl yapıyoruz?
Bu batarya ile ilgili ve ya ba?ka bir?ey ile ilgili sorun ya?ayanlar güncellemelerden sonra telefona format attınız mı? Ben g4 kullanicisiyim. Her güncellemeden sonra format atmazsam tam performans alamıyorum. Imkanınız varsa bir deneyin. Deneyen olursa gözlemlerinizi yazıp etiketlermisiniz?
Ben iki kere format attım değişen bir şey olmadı. Uykudayken şarj yemese ona bile razıyım
uzun pozlama nasıl yapılıyor bu telefonda? bir türlü bulamadım. zaman ayarı falan çok basitti g4 te
-
hocam çok basit telefon yan konumdayken, Ekrandaki deklanşör butonunu sola çekin pro mod açılıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X