Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geniş açı moduna alın çektikten sonra da istediğiniz yere odaklayarak bokeh etkisi yaratabilirsiniz. Fotoğrafın kenarında geniş açı simgesi göreceksiniz çektikten sonra. Ön kamera pek kullanmıyorum ama arka kamera kalitesi gerçekten iyi özellikle pro modda. İSO 50 enstantane 2.5 zifiri karanlıkta masa lambasıyla low key çok iyi fotoğraflar çektim. Telefondan beklenmeyecek performans gösterdi. Ayrıca raw formatta çekebiliyor çektikten sonra istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz beyaz dengesi vs çok güzel oynıyabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstra ekran koruyucu almaya gerek varmı kırılmaz cam falan fabrikasyon koruyucu varken

• ~Furkan61~ ~ kullanıcısına yanıt
    Anladım üstad teşekkürler, biraz iyi incelemek ve öğrenmek gerekli sanırım..

Ön kamera çok ışıklı ve parlak çekiyor gibi geldi bana.

Son 4 ayda 6 cihaz değiştirdim. Bu işlerle uğraşmaktan gına geldi.

• kilit ekranında bildirimin içeriğini nerden gizliyoruz. Komple kapatma var ama ben samsung gibi örneğin whatsapptan gelen mesajı göstersin ama içeriğini göstermesin istiyorum
  • realistic34 R kullanıcısına yanıt
    Aynen biraz öğrenmek nerde nasıl çektiğini bilmek lazım. Düşük ışıkta otomatik modda kötü çekiyor mesela. Bunun için çinden 1 dolara minik tripodlardan aldım iso yu düşürüp enstanteneyi artırıyorum güzel sonuçlar alıyorum. Enstantene artınca tripod kullanmak zorunlu hale geliyor. Kameranın iyi yanlarından biri bokeh. Arkada 15-20 mt mesafede farklı bir çok ışık olduğunda bokeh etkisine bayılırsınız. Gündüz çekiminde de herhangi bir sorun yok bence.Ek olarak düşük ışıkta monokrom fotoğraflarda tripod kullanınca çok iyi çıkıyor. Ben de hala tam çözebilmiş değilim ancak cihazı tanımak lazım bu cihazla gerçekten güzel işler çıkabilir o potansiyel var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Furkan61~ -- 21 Eylül 2017; 19:19:21 >
  • realistic34 R kullanıcısına yanıt
    ısınma konusunda katılıyorum size ama ön kamerası bence mükemmel çekiyor

• tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    Bildirim ve durum çubuğu - bildirim yönetimi - sağ üst köşede ayar simgesi - hassas içerikli bildirimleri gizle seçili olması gerek

• Dostlar spot piyasada sıfırı 1900 tl ye alınabiliyor. Tavsiye eder misiniz? Alırken dikkat edeceğim bir şeyler var mı?

• zanaks kullanıcısına yanıt
    P10 check programını yükle ufs mi emmc mi bak. Ufs değilse alma. Emmc çıkan daha görmedim ama tedbir amaçlı bak.

• Bugün p10 plus alarak aranıza katılmış bulunuyorum

• köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    Ben bir türlü düzgün selfi çekemedim, benim cihazda bir sorun var belkide o zaman.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Yıl olmuş 2017 tripodla gece çekimi yapacaz kamerası gece 5 yıl önceki cihazdan farksız

• İthalat plus cihazıma B165 güncellemesi geldi arkadaşlar.
  • zkdln Z kullanıcısına yanıt
    Aynen akşam yükleyelim hemen B163 duzeltmesi olucaktır diye düşünüyorum

• aynen, bana da düştü şimdi, indiriyorum hemen. inşallah sıkıntılar çözülmüştür.
  • İyileştirilmiş güç tüketimi yazıyor sadece açıklamada B165 için.. Deneyelim bakalım.
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi il ve Tr garantili mi cihaz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Yıl olmuş 2017 tripodla gece çekimi yapacaz kamerası gece 5 yıl önceki cihazdan farksız

+1
  • B165'i ben de indirdim. Şu an için bir fark göremedim.

Güvenlik güncelleştirmesi Ağustos olmuş.

Cihaz ithalatçı garantili.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.