Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güncelleme gelirse bile B163 gelir sanırım sakın yükleme. Sorunlu bir güncelleme kendisi. Bi sonraki güncellemeyi konuyu takip ederek İyi-kötü durumuna göre güncellersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademis kullanıcısına yanıt
    Benim bulabildiğim tek yol şöyle; mesaja (mesaj kutusu değil mesajın bizzat kendisini açarak) giriyorsun üzerine basili tutuyorsun ve açılan menüden en sağdaki daha fazla (more) seçeneğine tıklıyorsun, ondan sonra açılan menüden favorilerim'i seçiyorsun. Böylelikle mesaj favorilerim sekmesine kopyalaniyor ve aynı zamanda genel mesaj kutusunda da duruyor. Mesaj kutusundaki kopyayı silip sadece favorilerim'de saklı kalmasını saglayabilirsin. En büyük handikapı, eğer cok sayıda mesajı bu şekilde favorilerim'e aktarmak istiyorsan tek seferde değil de her mesajı tekrar tekrar aynı işlemle aktarmak zorunda kalıyorsun, bu da biraz ugrastirici maalesef.. Bunun yanı sıra aktardigin farklı mesajlar karışık sekilde tutuluyor, farklı kişi msjlari olarak değil!

• Dreammy D kullanıcısına yanıt
    :) uğraşın demiş yani Huawei mühendisleri haha

• quote:

Orijinalden alıntı: oddmen

kafanızı biraz daha karıştırayım öyleyse. OnePlus 5'i listeye ekleyebilirsiniz.

onu da değerlendirmeye alacağım. Hazır konu telefon iken sormak istiyorum. Bir arkadaşım var telefon ücretini faturasına yansıtıp telefonu kapalı paket olarak satacak. Peki bu satışta hem satan arkadaşımı hem de alan kişiyi tatmin edecek (ben olabilirim) fiyat indirimi ne olmalıdır ? bunun % ye vurulmuş bir oran değeri var mıdır nasıl hesaplanmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 19 Eylül 2017; 13:7:7 >
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bu kadar basit bir şeyin olmaması çok garip.google mesajları kullanayım o zaman

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Kardeş bundan çok kar edemez hatta bayağı zararı olur gibi. Ben turkcell den aldım fatura üstüne 176tl 24 ay ancak bana gönderdikleri faturada cihaz bedeli 3300 yazıyor piyasadan bile iyi fiyat 128gb Plus için. 24 ayda 4200 e geliyor. 3200e satsan 1000tl vade farkı çıkar, sizin için karlı olursa değerlendirin.

• Telefonu şarja takıyorum süper şarj oluyor yazıyor ama yarım dakika sonra normal şarj oluyor yazıyor sizce neden böyle olur

• Önemli olan 30 dakikada %50 ye ulaşıyor mu

Mehmet dostum, şu kılıfı sat bana dedim. Satmadın yaa. Murat ben.))

• realistic34 R kullanıcısına yanıt
    :) :) :) Merhaba Murat. Biraz daha bekleyeceğim bakalım talibi çıksın diye
  • 162 güncellemesi ile p10 da apk yükleme kısmında yükle butonu tepki vermiyor o yüzden harici apk yükleyemiyorum reset vs yaptım gene aynı sizde de öyle mi?

• bu gün elime huawei p10 plus modeli ulaştı arkadaşlar ama kamera kalitesi hiç beklediğim gibi değil maalesef. bundan önce lg g4 kullanıyordum onun kamerası daha güzel çekiyor şuan. ben anlamadım niye böyle. acaba bilmediğim bi ayar falan mı var ne yapmam lazım
  • zehirli kullanıcısına yanıt
    30 dakikada %50 oluyor düz p10 benimki oluyor. %90 dan sonra çok yavaş ilerliyor yani 1 saatte falan %90 oluyor %100 olması 1.5 saati buluyor
    Tamamdır iyi satışlar..

• Merhaba arkadaşlar ben yeni bir telefon almak istiyorum aklımda Huawei P10 yada Plus var şuan kullandığım telefon Sony Xperia XZ ve çok aşırı ısınıyor yeni alacağım telefon mutlaka ısınmamalı en azından rahatsız edecek derecede, P10 mu, P10 Plus mı almalıyım? Teşekkür ediyorum. Bu arada kutudan çıkacak kılıf ve ekran koruyucuya ellemeyeceğim orjinal kullanacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 20 Eylül 2017; 23:2:46 >
  • Merhabalar,

Bu cihaz mevcut yazılım sürümünde ve bu sıcak havalarda ısınıyor hocam, bir ısınma problemi var. Havaların serinlemesiyle azalacaktır. P10 plus biraz daha donanımlı bir telefon, özellikle kamerada P10'dan oldukça üstün. Eğer kameraya çok takılmayacaksanız iş hangi ekran boyutunu tercih edeceğinize kalıyor. Şahsen P10' un 5.1" lik ekran boyutu bence çok ideal. Üzerinde gelen ekran koruyucu bence de kullanabilirsiniz eğer kırılmaz cam taktırmayacaksanız. Ancak kutudan çıkan kılıf plastik olduğundan içeri çok toz alıyor, tavsiye etmiyorum.

Şimdiden hayırlı olsun tercihiniz.

• dogan_22 D kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için canı gönülden teşekkür ederim hocam. Bir çok kişi Huawei öneriyor Sony'den sonra iyi geldi diyorlar, aylar önce konu sahibiyle bir muhabbetimiz olmuştu 6 yıllık Sony kullanıcısı olarak Sony'den sonra Huawei çok iyi geldi demişti.. Bende Huawei'ye bir şans vermek istiyorum, Umutluyum ki eminim Sony kadar ısınmıyordur konu sahibi olan arkadaş bir güncellemeden sonra P10 Plus katiyen ısınmıyor demişti bana.. YouTube'da olsun oyunlarda olsun serin çalışıyor diyordu o zamanlardan, alırsam mutlaka P10 Plus alacağım tekrardan teşekkür ediyorum hocam hayırlı geceler diliyorum... Kılıfa gelince hocam Huawei'yi de canı gönülden tebrik ediyorum ayrıca en ufak ayrıntısına kadar kutu içeriğini düşünmüşler, Orjinalliğini bozmamak adına onu kullanmak istiyorum. ama sizde haklısınız çok toz alıyorsa muhakkak kılıfı değiştirmek gerekiyor, Ekran koruyucu yeterli değil sanırım dediğinize göre onuda değiştirmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 21 Eylül 2017; 1:47:49 >

• Sondoron S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle rica ederim.

Ekran koruyucu konusu şöyle; olası bir düşme esnasında ekran kırılmasına karşı üzerinde hazır gelen film koruyucu fayda sağlamayacaktır. Değiştirdiğiniz takdirde daha iyi koruma sağlamak için temper cam taktırmanız gerekiyor. Ancak bu durumda hava boşlukları can sıkıyor maalesef. Ben 2 defa denedim ikisinde de bu sorunu yaşadım, en son ince filme döndüm tekrar. Dikkatli bir kullaıcıysanız üzerindeki stok filmle kullanın bence.
  • tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    Bataryanın ömrünü uzatıp korumak için belirli yüzdelere ulaştıkça şarj amperi düşer ve daha yavaş şarj eder. %100 ü beklemeyin. %100 dolması da %30 un altına inmesi de bataryanın ömründen yer.
    Bu şarjlı araçlar için de aynıdır. Ayda 1 full cycle charge yapmanız yyeterli. Ben genelde 95-96 gördümmü alıyorum şarjdan. %30 altına da nadir düşüyorum.
  • Bu telefon foto veya video çekerken ciddi ısınıyor.

Ayrıca kamera kalitesini hiç beğenmedim. Özellikle ön Kamera berbat.

Bokeh efekti nasıl yapılıyor bu cihazla?

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.