Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki yorumları okuyunca -herhalde başka telefon kullanıyorum- diyorum.
    Geceden sabaha en fazla %2 şarj gidiyor.
    Programdan atma hiç başıma gelmedi.
    Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor.
    iphone x'in yüz taramasındansa p10 plus'un parmak izi okuyucusunu bin kere tercih ederim.
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hard resetten sonra kısmena azalsa da cihaz ısınıyor.
    Oyun oynammam fazla ama oynadığım 3 5 basit oyunda bile kasıyor, bence oyun optimizasyonu rezalet. Lütfen sadece deneme amaçlı olarak en basitinden Temple Run 2 oyununu cihazınızda oynamayı deneyein. Eğer akıcı şekilde oynuyorsanız benim cihazım arızalı demektir, ben işin içinden çıkamadım. Benim cihazım P10 bu arada, plus değil.
    Dokunmatik hassasiyetinden de şikayetçiyim, zaman zaman algılamıyor dokunduğumu. Nadiren de olsa uygulamalardan atabiliyor

Cihaz genel oalrak akıcı ve yeterince hızlı değil bana göre, ama bu benim görüşüm. Belki de benim cihazım sorunludur diğer insanlar gayet memnun anladığım kadarı ile. Geri dönme şansım olsa kesinlikle bu telefonu almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_22

Öncelikle hard resetten sonra kısmena azalsa da cihaz ısınıyor.
    Oyun oynammam fazla ama oynadığım 3 5 basit oyunda bile kasıyor, bence oyun optimizasyonu rezalet. Lütfen sadece deneme amaçlı olarak en basitinden Temple Run 2 oyununu cihazınızda oynamayı deneyein. Eğer akıcı şekilde oynuyorsanız benim cihazım arızalı demektir, ben işin içinden çıkamadım. Benim cihazım P10 bu arada, plus değil.
    Dokunmatik hassasiyetinden de şikayetçiyim, zaman zaman algılamıyor dokunduğumu. Nadiren de olsa uygulamalardan atabiliyor

Cihaz genel oalrak akıcı ve yeterince hızlı değil bana göre, ama bu benim görüşüm. Belki de benim cihazım sorunludur diğer insanlar gayet memnun anladığım kadarı ile. Geri dönme şansım olsa kesinlikle bu telefonu almazdım.

Ek olarak; düşük ışık fotoğraf çekimi bu seviyede daha kötü olamazdı. Ben PRO moddan anlamam ancak AUTO da gece performansı çok kötü. Gerekli ayarlar yapıldığı takdirde PRO da iyi çekiyordur onu bilemem, stadnart kullanıcıya göre yazılım vermek zorundalar bence.

Saygılar.

• ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

Bir manzara... P10 ile çekilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tango4280 -- 13 Eylül 2017; 16:47:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogan_22 D kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sırf senin için internet ten feragat ettim ve yükledim oyunu hiç kasma olmadı bende p10 kullanıyorum ve ben ayrıca world of tanks, Guns of boom, modern combat, mortal kombat ve bilumum bi çok oyun oynuyorum kasma yok takılma yok... Sorun tamamen telefondan kaynaklı o telefonu servise gönder sen çünkü bende kamera da güzel pil kasma da yok dokunmatik de gayet iyi... Bi an önce servise vee telefonu

• Hiç oyun oynamam oynarsam da defense tarzı oyunlar oynarım. Sırf size yardımcı olması için temple run 2 yi yükledim oynadım gayet akıcı,
    hiç bir takılma olmadan oynadım .(bu arada güzel oyunmuş )
    benimki almanya cihazı P10 güncellemesi sanırım b152. bilginize .

Telefonla ilgili benim tek eleştirim gece düşük ışık selfi kalitesini beğenmedim. ama arka kamera gece gündüz süper.
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Oynarken 1 dakikalık bir ekran kaydı atar mısınız?
    Benimde telefonum P10 64 ve kesinlikle oyunlarda kasma olmuyor 1 2 kere birkaç progrmadan ve oyundan atmıştı ama aldıgımdan beri sadece o kadar başka atma vs olmadı.O tutarsızlıkta android işletim sisteminden meydana geliyor diye düşnüyorum.Ayrıca bende telefonda clash of clans boom beach ve deep town oynuyorum oyun içinde kesinlikle kasma donma kapanma gibi birşey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armegedon22 -- 13 Eylül 2017; 17:44:6 >
  • armegedon22 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Her oyunda yapsa zaten hemen servisin yolunu tutacağım. Asphalt gibi bir oyunu neredeyse sorunsuz oynarken bazı oyunlarda lag oluyor. Cihazım TR garantili zaten biraz daha gözlemleyip sonrasında servise vereceğim gibi duruyor.
  • p10 plus 128 mavi ile aranızdayım arkadaşlar eski yoldaş s7yi sattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bunu herhangi bir iphonela çekene 1000₺ veririm 😅

Sen önce ip7 plus kullanda ondan sonra verirsin 1000 lirayi mesut çevike kendisi kullanıyorda o yüzden

• Benimde p10 Türkiye garantili. Dediğiniz gibi Temple run 2 de takılıyor

• Arkadaşlar DonanımHaber internet sayfası sizde de kasıyor mu.

• d35u D kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç gerçekten. Buradan anladığım kimilerine iyi cihazlar denk gelirken bazılarımıza sorunlular denk gelmiş sanki. Sizin ve benim haricimde de bu sorunları yaşayanlar var, bu sayfada konuşulduğunu da hatırlıyorum. Ancak yukarıda bahsedildiği üzere cihazından çok memnun olanlar da var. Elektroniğin şans işi olduğunu biliyordum ama P10da tam şans işi galiba. Sabırla sonraki yazılım sürümünü bekleyeceğim, umarım iyi yönde değişiklik olur.

Cihazım tr garantili p10 siz diyince temple run 2 yükledim en ufak kasma yok

• https://m.youtube.com/watch?v=06-FFoMHb3k Temple Run 2 performans. Açıklama da versiyonu belirtttim. Distribütör garantili cihaz.

• Kağıttan çekin zaten altta film kalır. Bu arada cam değil ekran filmi sadece

• cihato C kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Düzgün gözüküyor sizin cihazınızda.

• play store indiriliyor'da takılma çözümü için her yolu denedim, reset atmaktan başka çözüm olmuyordu. dün factory reset yaptım sonunda, şu an bir sıkıntı yok. cayır cayır çalışıyor. dünden beri twitter - facebook atma sorununa da denk gelmedim. inşallah çözülmüştür diye umuyorum.
  • yeni güncelleme gelince ben muhakkak factory reset yaparım. şimdiye kadar hiç bir programda ve oyunda sorun olmamıştır. bütün kullandığım telefonlarda hep böyle yapmışımdır.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.