Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer bir alternatif te garantisiz htc U11, tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıyat gayet ıyı resmı garantili P10 Plus kacırmayın cıhaz gayet guzel

• mrtcyt47 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bence SwiftKey en iyisi
  • Haliç

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• Ben aldığımda HTC U11 çıkmamıştı, 128 GB ithalatçı garantili P10 Plus aldım.
    Telefonu kamerası için aldım oldukça memnunum kullanımı da çok stabil. Ama işlemcisinden dolayı sanırım doğru düzgün hiç rom, mod, geliştirme vs. yok. Bu nedenle şu anda telefon seçimi yapıyor olsaydım HTC U11 yada LG V30 u seçerdim.
  • Hüzün Dram Keder kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata distribütör garantili HTC U11 bulsam hiç düşünmem p10 plus ama şartlar ( fiyat ve garanti hizmeti) buraya itiyor beni. Cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan_22

İyi forumlar. P10 kullanıcısıyım. Son birkaç gündür cihazın çok ısınmaya başladığını farkettim. 15 dk elimde tutsam, sosyal medya ve tarayıcı kullanımında dahi 40 derecelerin üzerine çıkıyor sıcaklık. Sizlerde durum nasıl acaba. Özellikle telefonun alt tarafında yoğunlaşan ısı farkediyorum.

heryerde bu ısınma sorunundan bahsediyolar..

aylarca takip ettim.. vazgeçtim

bugun gidip mi6 aldım

• güneşin altında kullanacaksın veya sıcak havaların olduğu şu zamanda kullanacaksın ve ısınıyor diyeceksin :) ..ben de kullanıyorum doğal olarak ısınıyor doğru peki ne derece ısınıyor veya emsalleri daha mı az ısınıyor.. hiç sanmıyorum emsalleri daha çok ısınıyor rahat olun :)

• Distribütör garantili p10 plus siyah renk ile bende aranıza katıldım. Spigen kılıf alan arkadaşlar memnunmusunuz sitesinden 40 TL olan üründen?

• ishan kullanıcısına yanıt
    Birincisi ısınıyorsa ısınıyordur bu durumda da ısınıyor denir.

İkincisi ise; emsallerini bilmem ama bu cihazda mevcut yazılım sürümünde ve hava şartlarında ısınma sorunu var. Kullanıcısıyız diye sorunları küçüğe indirgemenin veya görmezden gelmenin manası yok. Evde (güneş altında değilken) sosyal medya veya tarayıcı gezintisi esnasında hissedilir derecede ısınması ve buna bağlı olarak az da olsa perfromans kaybı oluşması normal bir durum değil bence. Belki de benim ciazımda sorun vardır bunu da bilemiyorum tabii.
  • Bu cihazın fiyatını bin türlü anlayamadım.

• Bi yere gidiyorum 2800 biyere bakıyorum 3000 biyere bakıyorum 3500.

• Bi karar verseler şu fiyata anlasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan_22

Birincisi ısınıyorsa ısınıyordur bu durumda da ısınıyor denir.

İkincisi ise; emsallerini bilmem ama bu cihazda mevcut yazılım sürümünde ve hava şartlarında ısınma sorunu var. Kullanıcısıyız diye sorunları küçüğe indirgemenin veya görmezden gelmenin manası yok. Evde (güneş altında değilken) sosyal medya veya tarayıcı gezintisi esnasında hissedilir derecede ısınması ve buna bağlı olarak az da olsa perfromans kaybı oluşması normal bir durum değil bence. Belki de benim ciazımda sorun vardır bunu da bilemiyorum tabii.

bazı sürüm yüklemelerinde format atmak şart oluyor ısınma ve takılma kalmıyor gibi.. 1 denemenizi tavsiye ederim

• Ekranı parmak izi ile kilitleme seceneği varmı yada başka bir yolu?

Telefonu bugün aldım ve yapmam gereken ayarlar varmı?

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Güç Yönetim ayarlarında aşırı güç tüketen uygulamaları kapat işaretli ise bu özelliği kapatırsanız uygulama kapatma sorunu kalmaz

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiYaH -- 11 Eylül 2017; 16:58:52 >
  • ishan kullanıcısına yanıt
    Cumartesi günü hard reset attım. Bir hafta, on gün kullandıktan sonra işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi veririm.

İyi forumlar.
  • SiYaH kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sizin bahsettiğiniz ayar ARKA PLANDA fazla güç tüketen uygulamaları kapatıyor. Uygulamayı kullanırken kapanmasının bunun ile bir alakası yok. Zaten kapanmasının belli bir süresi yok bazen 10dk bazen 60dk kullanımdan sonra kapanıyor. Bir hata var ve umarım yeni gelecek sürüm ile düzeltilir.

• Kesinlikle Spigen kılıfı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nygaard

Merhaba,

Sizin bahsettiğiniz ayar ARKA PLANDA fazla güç tüketen uygulamaları kapatıyor. Uygulamayı kullanırken kapanmasının bunun ile bir alakası yok. Zaten kapanmasının belli bir süresi yok bazen 10dk bazen 60dk kullanımdan sonra kapanıyor. Bir hata var ve umarım yeni gelecek sürüm ile düzeltilir.

Denemem beklerim gerekirse format atarım servise veririm daha iyi diyorsunuz yani :) programdan atma olayina yabanci forumlarda bulunmuş bir çözüm yoludur. Deneyin işe yaramaz ise o zaman soyleyin ki bizde bi ise yaramadığını anlayalim :) ön yargılı olmayın bizde yorumlayabilir ve aşırı guc tuketenleri kapatıyor diyebiliriz bu durum bazi kisilerde ise yaradığı gerçeğini degistirmez.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.