Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar arkadasimin arabasinda video cekiyorum videodan islik sesi geliyor araçta egzoz var normal bi video cekerken sıkıntı yok önceki telefonumda boyle birsey yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt
    Denemediğimi nereden biliyorsunuz acaba? Denedim ve bir faydasını görmedim. Zaten yazıda da söylediğim gibi belirli bir süresi olmadan kapanıyor. Dediğiniz gibi aşırı güç tüketenleri kapatsaydı uygulamayı nasıl kullanacağız? Böyle bir algoritma olabilir mi? Ortada bir crash olduğu aşikâr. Ben en azından sorunların düzeltilmesi için hata raporlarını Huawei'e ulaştırıyorum, eminim sen de uğraşıyorsundur...
  • erdembayramdereli E kullanıcısına yanıt
    verdim siparişi bakalım. eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nygaard

Denemediğimi nereden biliyorsunuz acaba? Denedim ve bir faydasını görmedim. Zaten yazıda da söylediğim gibi belirli bir süresi olmadan kapanıyor. Dediğiniz gibi aşırı güç tüketenleri kapatsaydı uygulamayı nasıl kullanacağız? Böyle bir algoritma olabilir mi? Ortada bir crash olduğu aşikâr. Ben en azından sorunların düzeltilmesi için hata raporlarını Huawei'e ulaştırıyorum, eminim sen de uğraşıyorsundur...

Ben sorunumu çözdüm hocam umarim seninkide çözülür

• Arkadaşlar şu alttan çekince açılan google app uygulamayı silmeden nasıl kaldırabilirim ? vs ultra ince bir kılıf arıyorum bildiğiniz varsa link atabilir misiniz ?
  • SiYaH kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam. Bunu da deneyeceğim

• Nygaard kullanıcısına yanıt
    Bu sorun mate 9 dada vardı bende bu yöntemle ile çözüldü.

Programı kullandığın esnada da fazla güç tüketiyorsa kullandığınız programıda o süreçte kapatabilir.

Bu illa arkada çalışan diğer programlar için geçerli olacak anlamadında değildir.

Huawei Türkiye yetkili teknik servisi olan FixSmart teknik servisine telefon ederseniz eğer size bu konu hakkında bilgi vericeklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiYaH -- 12 Eylül 2017; 10:2:42 >
    Ne zaman arka planda uygulama güncellese uygulamadan atıyordu. Otomatik güncellemeyi devre dışı bıraktım, bu sefer de uygulamadan attığında n11 simgesini gördüm her seferinde bildirim çubuğunda. Görünüp hemen kayboluyor. Onun bildirimlerini kapattım, şimdilik uygulamadan atma kesildi.
    O zaman fazla güç tüketiyor diye uygulamayı kullanmayalım. Güzel mantık teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweaker001

Arkadaşlar şu alttan çekince açılan google app uygulamayı silmeden nasıl kaldırabilirim ? vs ultra ince bir kılıf arıyorum bildiğiniz varsa link atabilir misiniz ?

Ayarlar>uygulamalar>ayarlar>varsayılan uygulama ayarları>yardım sesli giriş>yardım uygulaması>yok

• Merhaba arkadaşlar,
    6 senedir HTC One S kullanmaktayım ama şarj artık yarım gün civarında dayanıyor , bu yüzden yeni bir telefon almanın arefesindeyim, p10 dikkatimi çekti, genel olarak telefon iyi görünüyor ama kronik sorunu var mıdır, servis noktasında nasıl, uzun süre kullanabilir miyim( 5 yıl civarı), kasası sağlam mı, düşünce çok zarar görüyor mu, tavsiye eder misiniz, HTC10 ve Xaomi mi6 da tercihlerim arasında, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba size bir sorum olucak geceleri uyurken telefonumu bırakıyorum ve sabah ciddi bir şarj düşüşü oluyor mesela uyurken şarjım %90 dı bu gece saat 2 gibi uyudum kalktığımda saat 9:45 di ve şarjım %75ti 7 saat 45 dk uyudum ve şarjın böyle olması normalmi.Aldığım günden beri bu böyle cpuspy kurup telefonun derin uykuya dalıp dalmadıgını kontrol ettim dalıyordu orda gördüğüm verilere göre.Sizdede şarj durumu böylemi yoksa bendemi bir problem var ayrıca şarjın daha çok gitmesi için yapılması gereken ayarlar nelerdir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coskun058 C kullanıcısına yanıt
    P10'da problemin bini bir para şu anda, çözeceklerini de sanmıyorum. Tavsiyem, bütçeniz dahilinde başka cihazlara yönelin.

• dogan_22 D kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bir probleminiz var p10 da bende bi problem yok o yüzden soruyorum

• armegedon22 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden sonra hard reset attım gece yatarken veri bağlantılarını kapatırım sabah kalktığımda 5 saat sürede hep %100 aldım..

• bence gayet güzel bir telefon.
    sabah 8 de şarjdan çıkarıyorum ertesi sabah %20 ile uyanıyorum.
    sadece oyun oynamam onun dışında birçok şekilde kullanıyorum.
    yazılımı başarılı işleri kolaylaştırıyor.
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün p10 Plus 128 GB telefonumu teslim aldım. Telefonda fabrika çıkışlı cam filmi var deniliyor bu sağ ust köşede kırmızı kağıt parçayla sökülen film mi? Eğer oysa filmi kaldırmadan o kırmızı kağıt parçayı nasıl çıkaracağız?

• ~Furkan61~ ~ kullanıcısına yanıt
    Kırmızı kısımdan tut çek. Asıl koruma camı aşağıda kalıyor yine merak etme. ;)
  • re13el R kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam hallettim :)
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.