Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

Yaklaşık bir aylık araştırma sonucu Huawei P10 Plus aldım. 2 gündür kullanıyorum. Telefon süper diyecek bir şey yok. Üzerinde gelen beyaz kılıf hoşuma gitmedi. Spigen sitesinde orjinal kılıf aldım. Kendi sitesinde 41,93 TL. Ürün indirimde. Başka sitelerde ürün 70 Tl. Aldığım ürün Türkiye Dist. garantili. Bir Mühendis olarak söylerim ki cihaz bir Mühendislik Harikası. Bu kadar iyi kamerayı bu kadar iyi ekranı bu kadar iyi bataryayı bu kadar ağırlığa ve inceliğe sığdırmak büyük bir mühendislik ister.

hocam nerden aldınız ? ve cihazda ısınma var mı?
  • quote:

24 ay 172 TL Turkcell. Cihaz 3.300 den verilmiş ve faturalandırılmış. 24 ay bana çok mantıklı geldi. 3.300 TL peşin vermek yerine 24 ay 172 TL vermek daha mantıklı geldi. 3.300 kredi ile çekip alsam aylık 170 TL bankaya ödemem gerekecek.3.300 bankaya faizli yatırsam 24 ay sonra elime 4.000 TL para elime geçecek. Yaptığım bu hesapla Türkiye grantili Huwi P10 Plus Turkcell den almak bana çok cazip geldi. Şuan kampanya devam ediyor. İlk Faturaya yansıdıktan sonra sonra 3.128 TL Turkcelle yatırıp cihazın borcunu kapatadabilirim. Çünkü cihazın satışı 3.300 TL oldu.

peki hangi pakette ?
  • Cihazımı Turkcell bayisinden aldım. 24 AY 172 TL. Kullandığım tarife 49 TL ye kamu tarifesi. 6 gb int. Cihazda hiçbir sıkıntı göremedim. Cihaz çok üst model bir cihaz. Dediğim gibi Mühendislik harikası. Cihazda ısınma görmedim. 1 gün boyunca mühendislik işlemrimde kullanıyorum. Btarayda sıkıntı olmuyor. 1 günü çok rahat kurtarıyor. Alacaksanız Türkiye garantili olsun.
  • quote:

Cihazımı Turkcell bayisinden aldım. 24 AY 172 TL. Kullandığım tarife 49 TL ye kamu tarifesi. 6 gb int. Cihazda hiçbir sıkıntı göremedim. Cihaz çok üst model bir cihaz. Dediğim gibi Mühendislik harikası. Cihazda ısınma görmedim. 1 gün boyunca mühendislik işlemrimde kullanıyorum. Btarayda sıkıntı olmuyor. 1 günü çok rahat kurtarıyor. Alacaksanız Türkiye garantili olsun.

tarif ile beraber mi 172

172x24 4128 tl ediyor
  • Tarife hariç 172 tl. 24 Ay 172 tl.4.128 tl kontratlı fiyatı. Cihaz bedeli 3.300 TL. 1 fatura ay sonra turkcelle 3.128 tl yatırsam cihaz kontratı kapatmış olurum.
  • ARKADAŞLAR bende bu tarz kılıf arıyorum p10 plus için 360 derece heryeri kapatıcak birde kalın olucak 360 derece var ama kalın olanını bulamadım bu su geçirmez kılıflar war onlarda cok kalın s8 ve iphone icin var ama inşallah p10 plus içinde üretilir olmadı spigen alıcam ne bileyim her yerini kapatsın istiyorum biraz sakarımda başka sağlam kılıf bilen varsa yazsın ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• p10 u bir haftadır kullanıyorum şarj aletini görünce bu yarım saatte doldurur demiştim içimden ama öyle olmadı 1 bucuk saati geçiyor doldurması. Galaxy s6 dan geçtim o da aynı sürelerde dolduyordu değerleri huawein yarısı olmasına rağmen. Telefona gelecek olursak tam anlamıyla muhteşem diyebilirim her yönüyle.
  • arkadaşlar ön kamera evde akşam oda ışığında fazla ışık alıyor gündüzde arkadan sızan ışakları cok alıyor sizdede böle oluyormu b124 yüklüydü düzelir die b163 yükledim ama bi fark göremedim onun dışında telefon mükemmel sanırım otomatik iso da fazla veriyo ışığı ama düşürüncede düşük oluyor ortayı bulamadım inşallah ileri güncellemelerde düzelir birde b163 de apshalt filan bide spiderman fln gelmiş sizdede bölemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkan35 -- 9 Eylül 2017; 2:0:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: perestişkar

Arkadaşlar Vodafone hattı kullanan var mı? İki gün önce aldığım Huawei p10 aşırı derecede pil tüketiyor gibi görünüyor. Gece 12 de %100 de bıraktım sabah 7 de %86 iken aldım. Mobil veri wifi kapalı, 3g açıktı. Sabahtan bu saate kadar wifi açık, Öğlen 12 ye kadar 3g, bu saate kadar 4g. Ve yaptığım yarım saat Instagram ve bir o kadar WhatsApp.

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

Arkadaşlar dün gece 2g de bırakıp yattım, yüzde bir bile şarj gitmemiş. Tecrübeli olan var mı hatta mı bir problem var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• perestişkar P kullanıcısına yanıt
    Hat kesilmiş ve bu da çekim problemi yaşatıyorsa o yüzden olabilir.

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    Hat yeni yani 2 senelik, bir önceki Huawei P8 i de aynı hatla kullanıyordum, aynı sorun vardı telefonda problem var diye arkadaşıma vermiştim, onun Türkcell hattında sorun olmamıştı. Hattı değiştireceğim sanırım.
  • tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    Hocam çünkü işlemci hızlı şarja uygun değil yüksek amperle şarj ediyor o yüzden adaptör devasa :)

• darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye teslimat yapılamıyor yazıyor sitede ama siz Türkiye'deki adresinize mi sipariş verdiniz yoksa başka bir ülkeye mi?
  • Qonrul kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan atma ve oyundan atma sorunu p10 telefonumda B162 güncellemesinden sonra bende de ortaya çıktı. Redditte bununla ilgili bir başlık açılmış. https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/6xj9fy/huawei_p10_apps_randomly_crash/ Ayarlar-Pil-Sağ üst kısımdaki ayar butonu-Aşırı güç harcayan uygulamaları kapat seçeneğini kapalı hala getirin. Ben şimdi yaptım bakalım bir değişiklik olacak mı? Siz de deneyip buraya yazın.
  • coolsnowman C kullanıcısına yanıt
    hocam sana b162 güncellemesiyle spider man aspahlt 8 filan geldimi birde ön kameran çok ışık alıyormu benım b124 tü ondada cok ışık alıyodu b163 yükledım yine alıyor ?
  • Hayır bana spiderman, asphalt 8 falan güncellemeyle gelmedi. Ön kamerada çok ışık alma gibi bir problem şimdiye kadar dikkatimi çekmedi ama ben ön kamerayı çok nadir kullanıyorum. Genelde arka kamerayı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsnowman

Türkiye'ye teslimat yapılamıyor yazıyor sitede ama siz Türkiye'deki adresinize mi sipariş verdiniz yoksa başka bir ülkeye mi?

satıcıları değiştirin, Tr gönderimi yapan var, ben direkt amazon seçtim satıcıyı
  • Merhaba arkadaşlar B162 sürüme sahibim, cihaz turktelekom'dan alınma. Bazı arkadaşların whatsapp gibi uygulamalarda bildirim sorunu yaşadığını okudum. Ben çözdüğüm şekilde anlatayım belki yardımcı olur.

Öncelikle cihazı menüden resetledim ve sorunun giderildiğini gördüm. Telefonun default içinde olan "temalar" uygulamasından yüklediğim tema aklıma geldi. Tema değişikliğine gidip uygula dediğimde "magazin ekranı silinsin mi" soruna evet dedim. Ve tekrar bildirim sorununun tekrarladığını gördüm.

Çözüm olarak; temalar uygulaması içinde "öne çıkan" tabı altında "özelleştir" bölümünde "ekran kilitleme şekli" içinde "magazin kilit açma" seçilerek sorun düzeliyor. Gene "özelleştir" bölümünde "kilit ekranı duvar kağıdı" ve "başlangıç ekranı duvar kağıdı (menü arka plan)" kafanıza göre değiştirebilirsiniz, bildirimlere herhangi bir etkisi olmuyor.

• Selam arkadaşlar,

Nihayet ben de P10 aldım ilk izlenimlerim şöyle;

-iphone 5s ten sonra ilaç gibi geldi telefon çok güzel

-android kendini aşmış yıllardır ios a takılmış kalmışız

-telefon arayüzü gayet kullanışlı ve akıcı

-bir sürü pratik işe yarayan özellik var

- kamera süper

- süper pil Tasarrufu muhteşem bir özellik şarjınız baktınız bitiyor isterseniz telefon 3310 moduna geçiyor

Telefonun tek olumsuz özelliği biraz ısınıyor ancak problem olduğunu düşünmüyorum belki yazılım güncellemesi ile biraz daha azalır ancak kullanılan işlemcinin bunda etkili olduğunu düşünüyorum. Android oreo ile bu sorunun çok daha azalacağını düşünüyorum

Bu arada Size bir sorum var ; ekran kapalıyken YouTube dan müzik dinleme işini nasıl yapıyorsunuz?

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolsnowman C kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi yaptım bakalım. ama sorun sadece bu değil. inşallah yeni sürümle düzelir sorunlar ne diyim

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.