Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfırdan farksız, 23 ay Huawei TR garantili Siyah P10 plus cihazım satılıktır.

İlgilenen PM atabilir.

Not : Bunu satıp, çift hatlı Mavi rengini almak için satıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler hocam. ben de tam tersi 163 de eziyet çekiyorum. 163 ile yaşadığım ve gözlemlediğim sorunlar şöyle

# uygulamadan atma sorunu var. hiç bir oyun yüklü değil. oyun oynamıyorum. herhangi bir uygulamada uzun süre vakit geçirdiğinizde bu sorun ortaya çıkıyor. google play oto güncelleme bende zaten sürekli kapalı. onunla da bir ilgisi yok.

# diğer bir sorun bildirimler.eskisi gibi düzgün çalışmıyor. bir çalışırsa bir dahakinde çalışmıyor. geç geliyor vs.

# yine diğer bir sorun, market güncellemeleri ve yeni uygulama yükleyememe sorunu. bu da ancak cihaza reset atınca düzeliyor. sonra yine aynı..

# son olarak da ara ara cihazda geçişlerde, animasyonlarda ağırlaşmalar hissediyorum.

cache partition ve factory reset yaptım ama ne yaptıysam düzelmedi hiç biri. bir önceki sürüme de dönemedim. önceki sürüm kaymak gibiydi:) firmware finder de b165 sürümü görünüyor. ben şimdiye kadar hep ota ile güncelledim müdahele etmedim. siz sanırım kullanmıştınız bu uygulamayı. kendim 165 e geçsem sıkıntı olur mu. yada siz geçtiniz mi 165 e

• İyi günler. Ekran parlaklığım otomatikte değil elle ayarlıyorum fakat chrome açınca parlaklığı düşürüyor. Bu bir sorunmu anlamadım tam olarak

• Qonrul kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu güncellemelerle telefonun içine edecekler. İnşallah bidahaki yamada bu durumu düzeltirler yoksa bu şekilde kullanım pek sağlıklı gözükmüyor.

• Telefon inanılmaz hızlı şarj oluyor

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• 1 sene kullandığım p9 telefonumu 1500 liraya sattım 2100 liraya mavi p10 aldım çok güzel bir telefon ancak şu bildirim gelmeme sorunu canımı sıktı hard format attım bakalım sorun tekrarlıcak mı her huawei modelinde bu sorun oluyor güzel bir güncelleme gerekli sırf bu ince ayarlar üzerine

• Tzoa T kullanıcısına yanıt
    aynen. zor katlanıyorum şuan

• iyi günler, p10 plus için kırılmaz ekran almayı düşünüyorum buff mı yoksa temperli cam mı? kılıf olarak ringke kullanıyorum ve üstünde hala kendi ekran koruyucusu var.
  • İyi günler. P10 ve P10 plusun suya dayanıklılığı varmı S8 gibi? Birde S8plus ile p10 plus arasında hangisini seçmek mantıklı olur. Kamera çekimi önceliğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SULZER -- 8 Eylül 2017; 14:52:31 >
  • SULZER S kullanıcısına yanıt
    Suya dayanıklılık konusunda %100 garanti veren hiç bir telefon yoktur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Vodafone hattı kullanan var mı? İki gün önce aldığım Huawei p10 aşırı derecede pil tüketiyor gibi görünüyor. Gece 12 de %100 de bıraktım sabah 7 de %86 iken aldım. Mobil veri wifi kapalı, 3g açıktı. Sabahtan bu saate kadar wifi açık, Öğlen 12 ye kadar 3g, bu saate kadar 4g. Ve yaptığım yarım saat Instagram ve bir o kadar WhatsApp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perestişkar -- 8 Eylül 2017; 15:1:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Suya dayanıklılık konusunda %100 garanti veren hiç bir telefon yoktur

Samsung gibi ip67 sertifikası varmı diye sorayım. Benim 3 senelik S5 i hala sokuyorum havuza daha bişey olmadı. O anlamda dedim

• SULZER S kullanıcısına yanıt
    IP68 yok IP68x var. Suya sokamazsınız su sıçramalarına karşı dayanıklı bir sertifika. Samsunglar gibi değil yani. Youtube da birkaç videoda bildiğin yıkıyorlar telefonu ekrana dokunmatiğe bir şey olmuyor ancak ahize ve hoparlör bozuluyor telefonu suya soktuğun zaman.
  • ghostrider_95 G kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam bende p10 var, 2 defa kırılmaz/koruyucu cam taktırdım memnun kalmadım. Ya kenarlardan hava boşluğu kaldı ya da belli bir yerde yoğunlaşan yine hava boşluğu sorunu oldu. Şu anda nano ince film kullanıyorum. Ayrıca camlar kalın oldukları için parmak izi sensörünü de alçakta bırakıp kullanım konforunu düşürüyor. Bence hiç ellemeyin, üzerindeki stok koruyucu ile kullanın. Tabi cihazı düşürdüğünüz takdirde kırılmaz camlar kadar koruyucu olmayacaktır ama onlar da %100 koruma sağlamıyor. Sadece isimleri kırılmaz cam, darbe alınca kırılmak bir yana tuzla buz oluyorlar ama ekranı da belli bir şiddetteki darbeye kadar koruyorlar tabi.
  • Amazon'dan söylediğim Navigation Kit geldi. 2 parça da çok şık ve kaliteli. Tavsiye ederim.

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• dogan_22 D kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bir önceki cihazım z3 compact'ın ekranı üstündeki kırılmaz cam ile birlikte kırıldı fazla masraf çıkarınca da huawei e geçtim o yüzden kendi jelatiniyle kullanmakta güven vermiyor nedense :D piyasada bir çok marka var camların hepsi aşağı yukarı aynı kalitede ve buff gereksiz pahalı, kalınlık konusuna gelince ebay da 0.22 mm kalınlık ve 9H çizilmeye dayanıklı 5 cam 16 dolara falan satılıyor. Onlardan sipariş vermeyi düşünüyorum. Hem bir şey olursa yedeği de durur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

IP68 yok IP68x var. Suya sokamazsınız su sıçramalarına karşı dayanıklı bir sertifika. Samsunglar gibi değil yani. Youtube da birkaç videoda bildiğin yıkıyorlar telefonu ekrana dokunmatiğe bir şey olmuyor ancak ahize ve hoparlör bozuluyor telefonu suya soktuğun zaman.

Tamam anladım çok teşekkür ediyorum bilgi için.
  • Yaklaşık bir aylık araştırma sonucu Huawei P10 Plus aldım. 2 gündür kullanıyorum. Telefon süper diyecek bir şey yok. Üzerinde gelen beyaz kılıf hoşuma gitmedi. Spigen sitesinde orjinal kılıf aldım. Kendi sitesinde 41,93 TL. Ürün indirimde. Başka sitelerde ürün 70 Tl. Aldığım ürün Türkiye Dist. garantili. Bir Mühendis olarak söylerim ki cihaz bir Mühendislik Harikası. Bu kadar iyi kamerayı bu kadar iyi ekranı bu kadar iyi bataryayı bu kadar ağırlığa ve inceliğe sığdırmak büyük bir mühendislik ister.
  • Hayırlı olsun kaça aldınız

• 24 ay 172 TL Turkcell. Cihaz 3.300 den verilmiş ve faturalandırılmış. 24 ay bana çok mantıklı geldi. 3.300 TL peşin vermek yerine 24 ay 172 TL vermek daha mantıklı geldi. 3.300 kredi ile çekip alsam aylık 170 TL bankaya ödemem gerekecek.3.300 bankaya faizli yatırsam 24 ay sonra elime 4.000 TL para elime geçecek. Yaptığım bu hesapla Türkiye grantili Huwi P10 Plus Turkcell den almak bana çok cazip geldi. Şuan kampanya devam ediyor. İlk Faturaya yansıdıktan sonra sonra 3.128 TL Turkcelle yatırıp cihazın borcunu kapatadabilirim. Çünkü cihazın satışı 3.300 TL oldu.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.