Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VipLife

Farklı kılıf konusunda tecrübem yok ama bence kılıf telefonu fazla maskelemeyecek ve kullanmını bozmayacak birşey olmalı.

Kılıf kamera lensinin sağa sola sürtmesin engellese yeterli.. Z1c de kılıfı çıkardıktan sonra lens çizilip bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harbyteam

Allah cezasini versin bu b163ü yayınlayanın da yazanin da....oyunlari geçtim facebookta video izlerken bile uygulamadan atiyor. Bu ne boktan bir şeydir. Gel de bida bul izlediğin videoyu. Paramizla rezil oluyoruz. Samsungu da aynı bok huvayisi de aynı bok. Lanet olsun androide.

Merhaba
    Facebook'da atma olayı bende hiç olmadı.
    Uygulamalardan "facebook app manager"'ı devre dışı bıraktım öyle kullanıyorum. İsterseniz bir deneyin.
  • jayopa86 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun telefonunuz.
    Ben de note 4'den geçtim. Arada bir kalemi aramıyor değilim.
    pil, kamera, arayüz olarak gerçekten çok iyi telefon.

Parmak izi tuşu zaten efsane :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_erdem

Arkadaslar bende ilk defa android kullacam p10 plus 129 ve mi6 128 arasında gidip geliyorum ... oyun oynamak fotoğraf çekmek ve sağlamlık ön planda benim için . İki telefon arasından tavsiyelerinizi bekliyorum . İthalat garantili olamayı düşünüyorum . Güncel fiyatlar mi6 2399 p10+ 2880 . Değermi ve hangisi alınır ? Tesekkürler

p10 plus 5.5 inç
    mi6 5.15 inç

p10 plus kasası metal (arka taraf)
    mi6 ise cam.

kamera olarak p10 plus daha iyi.
    oyun için düşünüyorsanız mi6 tavsiye ederim.
  • ottoman_erdem O kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi 6 128 GB 400 dolar civarında p10 Plus 650 dolar civarında ama Türkiye de fiyatları çok yakın 200 250 dolar fark varken mi 6 almak açıkçası mantıklı gelmiyor p1 Plus tan 1000 TL ye yakın ucuz olmalıydı

• uzays1z U kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde kullanıyordum. Yine de tavsiye için tesekkürler

• Şu anda huawei p10 b123 sürümünü kullanıyorum yeni güncelleme olarak b150 gözüküyor güncellemeden önce acaba b150 sürümünü kullanan varmı nasıl bir sürüm herhangi birsıkıntı yaratıyormu geçmelimiyim.B123 te tek yaşadığım sıkıntı telin biraz ısınması sanırım
  • p10 plus ithal 2950 - 3000

tr garanti 3399 a kadar düştü
  • Bu arada Huawei P10 Lite 5.2 inç. P10 5.1 inç düşünceye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 7 Eylül 2017; 22:22:49 >
  • köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    B150 sürümüne yükseltmelisiniz. Bu sürümde sıkıntı yaşayan yoktu zaten. Hem kamerada da geliştirmeler olmuştu. Sıkıntı yaşayanlar genelde B162 sürümünde yaşadılar. Ayrıca dediğiniz gibi şu an kullanmakta olduğunuz sürümde ısınma oldukça hissedilir seviyede. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Güncellemeden sonra ısınmanın yok olduğunu siz de göreceksiniz. Hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhendi

B150 sürümüne yükseltmelisiniz. Bu sürümde sıkıntı yaşayan yoktu zaten. Hem kamerada da geliştirmeler olmuştu. Sıkıntı yaşayanlar genelde B162 sürümünde yaşadılar. Ayrıca dediğiniz gibi şu an kullanmakta olduğunuz sürümde ısınma oldukça hissedilir seviyede. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Güncellemeden sonra ısınmanın yok olduğunu siz de göreceksiniz. Hayırlı olsun :)

teşekkür ederim.Yükseltme yaptım.Şimdi de b162 sürümü geldi şimdilik beklemede kalayım o zaman sorun varsa o sürümde
  • P10 kullanici sahipleri soze sahip sesleniyorum dedeye sahip cikalim dedee dedeecigimmmm.

Saka bir yana P10 almayi dusunuyorum. Telefon quick charge destekliyor mu? Telefonun kutudan cikan sarj aletinin mA ve volt degerleri nelerdir? 3300mA bataryayi kac dakikada dolduruyor 0dan %50ye ve 0dan%100e?tesekkurler iyi forumlar😊😊😊

• Bende P10 almayi dusunuyorum ama P10 plusla arasindaki kamera farkı nedir tam olarak ? Ben küçük telefon seviyorum bu yüzden alırsam p10 alacağım.

• utkan35 U kullanıcısına yanıt
    www.spigen.com.tr
    Huawei P10 Plus Kılıf, Spigen Rugged Armor | Spigen
    http://www.spigen.com.tr/Huawei-P10-Plus-Kilif-Spigen-Rugged-Armor,PR-2764.html

www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    http://www.hepsiburada.com/spigen-huawei-p10-plus-kilif-rugged-armor-black-l16cs21528-p-HBV0000079GSK

Bunu kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

• VipLife kullanıcısına yanıt
    www.spigen.com.tr

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/spigen-huawei-p10-plus-kilif-rugged-armor-black-l16cs21528-p-HBV0000079GSK

• quote:

Orijinalden alıntı: erdembayramdereli

www.spigen.com.tr

www.hepsiburada.com

Dün benzer kılıfı 2.5 dolara sipariş ettim :)

• köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    Valla ben yaklaşık 25 gündür b163 sürümünü kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ama genelde oyun oynayan arkadaşlar oyunlardan atma gibi bir problem yaşadıklarından söz ediyorlar. Ben pek oyun oynamadığım için başıma böyle bir şey gelmedi. Yine de siz bilirsiniz. Belki beklemenizde yarar vardır :)

• selam arkadaşlar,

almanya p10 unu alsam sıkıntı yaşarmıyım?

-Şebeke rom güncelleme vs.

saygılar.
  • utkan35 U kullanıcısına yanıt
    Ringke marka kılıf.. Önceki sayfalarda bilgisi var..www.ringke.com.tr

• VipLife kullanıcısına yanıt
    Bende buna benzer kılıflar aldım ama hiçbiri SPİGEN gibi olmuyor maalesef
    Bu yüzden Spigen al rahat et bence
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.