Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhendi kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda bazı arkadaşlar mavi renkte beyaz noktalar şeklinde soyulma gözlemlemişler. Sizde böyle bir durum mevcut mu? Ben de p10 plus almayı düşünüyorum.

• ~Furkan61~ ~ kullanıcısına yanıt
    Evet, o paylaşımları ben de okudum ve korktum da açıkçası. Ama iki aydır kullanıyorum çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. Yumuşak silikon kılıf kullanıyorum sürekli. Zaman zaman kılıftan çıkarıp hem kontrol ediyor hem de elimle hafiften sağını solunu siliyorum, henüz öyle bir problemle karşılaşmadım, Allah kimseyi karşılaştırmasın da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhendi -- 5 Eylül 2017; 13:36:12 >
  • serhendi kullanıcısına yanıt
    Amin. Teşekkürler cevabınız için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhendi

O konuda bir bilgim yok ne yazıkki. Ama şunu biliyorum ki ithalatçı ve dışardan gelen telefonlar çift hatlı oluyor, Türkiye distribütör telefonlarıysa tek hatlı oluyor. Ve dolayısıyla tek hatlılar çift hatlılardan daha pahalı oluyor maalesef.

Hb de ithalat tek sim var 2999

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

Önceki sayfalarda bazı arkadaşlar mavi renkte beyaz noktalar şeklinde soyulma gözlemlemişler. Sizde böyle bir durum mevcut mu? Ben de p10 plus almayı düşünüyorum.

O yazıları bende okudum.

Mavi de atma riski var o zaman

• Aynı zamanda bir iPhone kullanıcısı olarak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Aşağı yukarı inerken böyle kasıyor muş hissi oluşuyor ve verdiğim ivmeyle orantılı aşağı kaymıyor sanki. Sağa dola geçişler de de bazen sağa çekince yarım çekiyor yada aşağı iniyor. Çekmeye çalıştım ama görünüyor mu anlaşılıyor mu bilmiyorum. Fikri olan var sa paylaşır s sevinirim. P10 modeli bendeki.

Şu problem kimse de yok mu acaba başka.

Sağa sola geçmek için ekranın sağından ortaya kadar kaydırma yapmam gerekiyor bazen.

• quote:

quote:

Aşağı yukarı inerken böyle kasıyor muş hissi oluşuyor ve verdiğim ivmeyle orantılı aşağı kaymıyor sanki. Sağa dola geçişler de de bazen sağa çekince yarım çekiyor yada aşağı iniyor. Çekmeye çalıştım ama görünüyor mu anlaşılıyor mu bilmiyorum. Fikri olan var sa paylaşır s sevinirim. P10 modeli bendeki.

Şu problem kimse de yok mu acaba başka.

Sağa sola geçmek için ekranın sağından ortaya kadar kaydırma yapmam gerekiyor bazen.

Ya ekran arızalı. Yada koruyucu ekrana baskı yapıyor

• Herkese merhaba.Samsung S7 den P10 a geçiş yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Şuan 9 aydır kullandığım s7 ile 1 aylık p10 u üzerine 300 tl vererek takaslamayı düşünüyorum.Kamera benim için önemli sizce mantıklı bit geçiş olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Telefonun üzerindeki ekran koruyucu telefonla gelen koruyucu ama çok sıkıntı yaratıyor şuan bana. Donanımsal yada yazılımsal bir problem olabilir mi sizce

• Arkadaşlar ithalatçı garantili p10 plus aldım 128 gb 6gb ram b124 yazılım war üstünde b163 yükseltme geldi kendiliğinden yükseltiyimmi memnun musunuz b163 den birde en son sürümünü b163

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkan35 -- 5 Eylül 2017; 18:53:44 >
  • quote:

Telefonun üzerindeki ekran koruyucu telefonla gelen koruyucu ama çok sıkıntı yaratıyor şuan bana. Donanımsal yada yazılımsal bir problem olabilir mi sizce

o koruyucuyu çıkarıp dene..
  • tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    www.teleplus.com.tr
    Teleplus.com.tr Sayfa veya Ürün Bulunamadı
    https://www.teleplus.com.tr/huawei-p10-aynali-metal-kapak-kilif.html

• p10'a kırılmaz cam taktıran var mı? performans düşüyor mu dokunmatikte?

sanki kendi ekran koruyucusu var gibi ama yeterli gelmiyor sanırım..

Wit Rigsyoutube
    Huawei P10 Drop Test
    https://www.youtube.com/watch?v=c8lLHrLQWhA

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

S7 edge kullaniyorum p10 plusa aklim kayiyor.Alirsam 2.el alicam ama piyasada cok az 2.el var p10 cok var ama plus modeli nedense az olanlarda sifir fiyati istiyor niye dusmedi ki bu huaweinin fiyati

şu haber altındakı mesajları oku..

tam nıyetlenıyorum

https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-Kirin-970-ile-iPhone-8i-golgede-birakacagina-inaniyor.htm

• arkadaşlar saolun walla p10 plus tan şuan çok memnunum kamerasına hayran kaldım prof makina gibi b124 yazılım var üstünde b163 güncelleme gelmiş sizce yapayımmı nasıl bi bilgi verirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkan35

arkadaşlar saolun walla p10 plus tan şuan çok memnunum kamerasına hayran kaldım prof makina gibi b124 yazılım var üstünde b163 güncelleme gelmiş sizce yapayımmı nasıl bi bilgi verirseniz

Sakın yapma kal o sürümde
  • ShiftDelete.Netyoutube
    Huawei P10: Uzun Kullanım Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=wqHpu4xGAe0

shiftdelete.net in uzun dönem kullanım testi. Benim gibi alma arifesinde olan arkadaşlar için faydalı olabilir.

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız kılıf dandikse atar hocam. Ben daha telefonu almadan aliexpresten kılıfı aldım ve telefonu da 3 aydır kullanıyorum mavi renk herhangi bir renk atma olayı yok hiç bir yerinde.

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.