Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar huawei p10 plus ithalat yoluyla gelen c185 seri cihazlar android 8.0 güncellemesini alacak mı alacaksa ne zaman gelir güncellemesi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yarın ya p10 yada p10 plus alıcam şarj olarak hangisi iyidir p10 plusı şarj yüzünden istiyorum ama eğer p10 la arasında fark yoksa boşa para vermiyim diyorum sizin görüşünüze göre hangisi iyidir şarj anlamında ? benim için birinci planda kamera ve pil önemli alıcağım p10 kapalı kutu genpa 2400 tl p10 plus 2650 tl sanırım ithalatçı garantili 64gb lık olanı onun dışında telefon öneriniz varsa bu fiyat aralığında yazarsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebek35

Arkadaşlar huawei p10 plus ithalat yoluyla gelen c185 seri cihazlar android 8.0 güncellemesini alacak mı alacaksa ne zaman gelir güncellemesi??

Huawei p10 ların hepsi alacak ama sanırım huaweinin kendiside ne zaman geleceğini bilmiyordur.Daha evvel yayınlanan listede p10 var.C185 serisi sadece satıldığı ülkeyi belirten kodudur yani aralarında fark yoktur.
  • utkan35 U kullanıcısına yanıt
    P10 plusin bataryası üzmez. P10 kullanmadim. Ama aralarında ciddi mha farkı var. P10 plus alın kafaniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkan35

arkadaşlar yarın ya p10 yada p10 plus alıcam şarj olarak hangisi iyidir p10 plusı şarj yüzünden istiyorum ama eğer p10 la arasında fark yoksa boşa para vermiyim diyorum sizin görüşünüze göre hangisi iyidir şarj anlamında ? benim için birinci planda kamera ve pil önemli alıcağım p10 kapalı kutu genpa 2400 tl p10 plus 2650 tl sanırım ithalatçı garantili 64gb lık olanı onun dışında telefon öneriniz varsa bu fiyat aralığında yazarsanız iyi olur

İki telefon arasında ekran boyutu farkı var sadece. Hangisi hoşunuza giderse onu alın. Pil süreleri birbirine yakın. Garanti sizin için önemliyse p10'dan şaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BETER_BÖCEK

Mate 9 pro, p10 plus, s8 plus.Bunlar finale kalanlar hocam.S8 plus garantili 3500 civarı.Tek sorunu bokeh olmayışı.

Önceden note 4 kullanıyordum. Kendi kamerasında yazılımsal olarak bokeh vardı. Oldukça da güzel çekiyordu. S8lerde de vardır. İş bokeh'e kaldıysa s8+ işinizi yine görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzays1z

quote:

arkadaşlar yarın ya p10 yada p10 plus alıcam şarj olarak hangisi iyidir p10 plusı şarj yüzünden istiyorum ama eğer p10 la arasında fark yoksa boşa para vermiyim diyorum sizin görüşünüze göre hangisi iyidir şarj anlamında ? benim için birinci planda kamera ve pil önemli alıcağım p10 kapalı kutu genpa 2400 tl p10 plus 2650 tl sanırım ithalatçı garantili 64gb lık olanı onun dışında telefon öneriniz varsa bu fiyat aralığında yazarsanız iyi olur

İki telefon arasında ekran boyutu farkı var sadece. Hangisi hoşunuza giderse onu alın. Pil süreleri birbirine yakın. Garanti sizin için önemliyse p10'dan şaşmayın.

Ikisi arasında çok fark var bir defa Pixel yoğunluğu p10 da 432 plusta 540 Ayrıca çözünürlük farkı var arka her iki kamerada da fark var p10 plusta diyafram açıklığı 1.8 p10 da 2.2 çekilen resimler de de çok fark oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: uzays1z

quote:

Ikisi arasında çok fark var bir defa Pixel yoğunluğu p10 da 432 plusta 540 Ayrıca çözünürlük farkı var arka her iki kamerada da fark var p10 plusta diyafram açıklığı 1.8 p10 da 2.2 çekilen resimler de de çok fark oluyor

Gürol bey; söylediklerinizde haklısınız ama bunlar kağıt üzerindeki farklılıklar, bence dediğiniz iki özellikte günlük yaşamda farkedilmeyecek detaylar.

Ben 6 GB ram 128 GB hafıza için Plus aldım. Aynı özellik p10 da olsa onu alırdım mesela.

• BETER_BÖCEK B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, tam iki aydır P10 plus 128 kullanıyorum. Alana kadar S8 plus ile çok gel gitler yaşadım. Sonunda P10 plus'ta karar kıldım. Benim için öncelik mutlak surette kameraydı, ardından batarya ömrüydü. P10 plus'ın kamerasında renk, ışık konusunda tam tarif edemeyeceğim sihirli bir şeyler var. Sıradan bir kareyi bile sanat eseri haline getirebiliyor. Alan derinliği de cabası. O da bambaşka bir şey. Neredeyse SLR makinalarla aşık atacak seviyede. Pil içinse şöyle bir şey söyliyeyim gerisini siz düşünün; bugün evdeydim pek cihazla işim de olmadı, saat 10'da şarjdan çıkarttım, bildirimlerin de hemen hepsi kapalıydı bu arada. Akşam 10'da telefonu elime aldığımda şarjı hâlâ %91'di. Normal kullanımda 7:30 gibi şarjdan çıkarıp gece 12 gibi şarja takarken % 35-40 seviyelerinde oluyor. Hemen hemen pek oyun oynamadığım için oyundan atma filan yaşamadım haliyle. Oyun oynamamam programları kullanmadığım anlamına gelmesin. Sürekli kullandığım 6-7 programda hiç kesilme atma yaşamadım. Bana sorarsanız kesinlikle tavsiye edeceğim bir cihaz. Bu arada S8 ve plus modelinde bokeh efekti var. Samsung'u incelerken bizzat Samsung görevlilerinin bana gösterdiğini hatırlıyorum. Ayrıca Samsung S8 ve plus modeli de hiç de yabana atılacak cihazlar değiller, işlevleri açısından oldukça etkileyici özellikleri de var. Belki bir çok insan için önemsiz gibi görünen bixby özelliğinden birisi, yazılı metnin fotoğrafını çekip anında text'te dönüştürüp bir de tercüme yapmasına bayılmıştım. 3 gün önce de Note8'i ufaktan biraz karıştırınca kalemine de extra bazı özellikler eklemişler, etkileyici gerçekten.

Ama son söz, Huawei'de gerçekten başka birşey var. İnsanı kendine aşık ediyor. Benimki bir de mavi renk ki, iki kere aşık ediyor

Çok uzattım, kusura bakmayın hayırlısı olsun sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhendi -- 5 Eylül 2017; 1:51:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhendi

Arkadaşım, tam iki aydır P10 plus 128 kullanıyorum. Alana kadar S8 plus ile çok gel gitler yaşadım. Sonunda P10 plus'ta karar kıldım. Benim için öncelik mutlak surette kameraydı, ardından batarya ömrüydü. P10 plus'ın kamerasında renk, ışık konusunda tam tarif edemeyeceğim sihirli bir şeyler var. Sıradan bir kareyi bile sanat eseri haline getirebiliyor. Alan derinliği de cabası. O da bambaşka bir şey. Neredeyse SLR makinalarla aşık atacak seviyede. Pil içinse şöyle bir şey söyliyeyim gerisini siz düşünün; bugün evdeydim pek cihazla işim de olmadı, saat 10'da şarjdan çıkarttım, bildirimlerin de hemen hepsi kapalıydı bu arada. Akşam 10'da telefonu elime aldığımda şarjı hâlâ %91'di. Normal kullanımda 7:30 gibi şarjdan çıkarıp gece 12 gibi şarja takarken % 35-40 seviyelerinde oluyor. Hemen hemen pek oyun oynamadığım için oyundan atma filan yaşamadım haliyle. Oyun oynamamam programları kullanmadığım anlamına gelmesin. Sürekli kullandığım 6-7 programda hiç kesilme atma yaşamadım. Bana sorarsanız kesinlikle tavsiye edeceğim bir cihaz. Bu arada S8 ve plus modelinde bokeh efekti var. Samsung'u incelerken bizzat Samsung görevlilerinin bana gösterdiğini hatırlıyorum. Ayrıca Samsung S8 ve plus modeli de hiç de yabana atılacak cihazlar değiller, işlevleri açısından oldukça etkileyici özellikleri de var. Belki bir çok insan için önemsiz gibi görünen bixby özelliğinden birisi, yazılı metnin fotoğrafını çekip anında text'te dönüştürüp bir de tercüme yapmasına bayılmıştım. 3 gün önce de Note8'i ufaktan biraz karıştırınca kalemine de extra bazı özellikler eklemişler, etkileyici gerçekten.

Ama son söz, Huawei'de gerçekten başka birşey var. İnsanı kendine aşık ediyor. Benimki bir de mavi renk ki, iki kere aşık ediyor

Çok uzattım, kusura bakmayın hayırlısı olsun sizin için.

Yorumunuz için sağoun..

Benimde önceliğim kamera

Kamerada ısınma ve kapanma var mı?

Htc u11 mi? P10plus mı?

Bataryada önemli

• Valla dostum, benim telefon paralel ithalat, cihazı ilk aldığımda 124 uzantılı sistem sürümü vardı yanılmıyorsam, çok çabuk ısınıyordu. Ciddi hayal kırıklığına uğradım. Sonra burada forumda yazan arkadaşların yazışmalarından okuduklarımla yeni bir güncellemenin olduğunu ama bir çok telefona uzun sürelerde geldiğini okudum. Yine arkadaşların yazdıklarıyla Firmware diye bir uygulamayla bunun yükseltilebildiğini görünce bu yolla yükselttim. 151 idi yanılmıyorsam. Isınmada ciddi düzelme oldu, pil konusu da sanki daha uzun ömürlü oldu. Sonra 163 sürümü geldi, buradaki bir çok kullanıcı arkadaşların yaşadıklarının aksine benim cihaz daha da stabil ve taş gibi bir cihaz haline geldi. Bayramda saatlerce elimde sosyal medya ve internet sitelerinde dolaşmama rağmen cihaz, bir objenin saatlerce elinizde durduğunda normalde ısındığı kadar ısınıyor sadece. Kamera uzun süre açıkken bile hafif bir ısınma oluyor. Şu anda normal kullanımda 6-7 saat arası ekran süresi alabiliyorum. Dediğim gibi çoğu zaman gece 12 gibi şarja %40'larda takıyorum ki, bu mutluluk verici bir şey. Şu an batarya da ısınma ve dayanma süresi bu şekilde. Kapanmaysa hiç yaşamadım.

Diğer yandan marka takıntısı hiç olmayan birisiyim. Mesleğim grafik tasarım. Yaptığım iş icabı 24 yıldır Mac (Apple-Macintosh) kullanan birisiyim. Ve son 10 yılımın 7 yılını iPhone kullanarak geçirdim, bunun sebebi marka takıntısı değil, kullandığım cihazların (iPhone, ipad, MacBook, imac) birbiriyle olan uyum ve senkronizasyonu. Ancak arada değişiklik yapmayı seven ve ihtiyaç duyan birisi olarak zaman zaman androide geçerim. Bu farklılıklarda HTC'nin M7 ve M8 modellerini kullandım, her ikisi de harika cihazlardı. İki ay önce P10 plus'ı almadan önce de 6 ay kadar V20'yi kullandım. V20 de çok iyi fotoğraf çeken bir cihaz ve hatta pro modda gördüğüm en gelişmiş özelliklere sahip cihaz da diyebilirim. Ses konusunda da muazzam. Ama gel görki cihaz 3. ayından sonra aptal aptal hareketler yapmaya başladı. Takılıp donmalar, aramayı kapatamamalar falan. Ama en berbadı da pil ömrüydü. Akşam üzerine doğru pil bitiyordu. İşim gücüm telefonun şarj durumunu kontrol etmek olmuştu :( P10 araştırmalarımdan sonra takas yoluyla üzerine para vererek şimdiki cihazımı aldım.

Yine lafı uzattım, diyeceğim şuydu, android cihazların kaderi (umarım değişir) kendilerini çabuk tüketmeleri. Iphone 4'ü dört yıl kullandım ve hiç bir aksama yaşamadım. Artık eskidiği ve sistem güncellemelerini kaldıramadığı için değiştirmiştim. Iphone 6'yı da ikinci hattım olarak hala kullanmaktayım. İphone'lara da en büyük eleştirim stabilliğini korumak adına son derece müdaheleye kapalı telefonlar. Ve kamerasında pro modunun olmaması çok kötü. Androidler çabuk hırpalanma zaafiyetlerini de aşsalar çok daha iyi olacak.

U11'i hiç kullanmadım, merak da etmiyor değilim açıkçası, ama android hakkımı P10 plus'tan yana kullanıyorum ve hiç de pişman değilim :) Bu yüzden mukayese imkanım olmadı. Ama (ne kadar sağlıklı bir değerlendirme olur bilemem ama) izlediğim video incelemelerinde çekimlerinde biraz koyuluk farkettim. Onun dışında HTC'nin kameraları zaten iyi kameralardır.

Ama bilmiyorum, Leica başka bir şey. 30 yıl önce GSF'de fotoğraf hocamızdan tanımıştım Leica makinalarını. Çok tipsiz ve gösterişsiz gelmişlerdi bana o zaman, ama muazzam lens kalitesi olan cihazlardı. Aynı muazzamlık işbirliği yaptıkları Huawei'de de devam ediyor.

Çok geveze bir adamım, affola :) Yaşlanmaya başladık ondan herhalde :)

Alacağınız cihazların sizleri mutlu etmesi dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhendi -- 5 Eylül 2017; 8:41:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aokyy

Sayın cepport;

Ürünü tekrar tedarik etme durmunuz nedir acaba?

Maalesef yakın zamanda görünmüyor efendim.
  • arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için saolun s8 de bokeh var ama yakın cekimlerde iyi fakat uzak çekimlerde o derece bokeh olucağını sanmıyorum
  • quote:

Valla dostum, benim telefon paralel ithalat, cihazı ilk aldığımda 124 uzantılı sistem sürümü vardı yanılmıyorsam, çok çabuk ısınıyordu. Ciddi hayal kırıklığına uğradım. Sonra burada forumda yazan arkadaşların yazışmalarından okuduklarımla yeni bir güncellemenin olduğunu ama bir çok telefona uzun sürelerde geldiğini okudum. Yine arkadaşların yazdıklarıyla Firmware diye bir uygulamayla bunun yükseltilebildiğini görünce bu yolla yükselttim. 151 idi yanılmıyorsam. Isınmada ciddi düzelme oldu, pil konusu da sanki daha uzun ömürlü oldu. Sonra 163 sürümü geldi, buradaki bir çok kullanıcı arkadaşların yaşadıklarının aksine benim cihaz daha da stabil ve taş gibi bir cihaz haline geldi. Bayramda saatlerce elimde sosyal medya ve internet sitelerinde dolaşmama rağmen cihaz, bir objenin saatlerce elinizde durduğunda normalde ısındığı kadar ısınıyor sadece. Kamera uzun süre açıkken bile hafif bir ısınma oluyor. Şu anda normal kullanımda 6-7 saat arası ekran süresi alabiliyorum. Dediğim gibi çoğu zaman gece 12 gibi şarja %40'larda takıyorum ki, bu mutluluk verici bir şey. Şu an batarya da ısınma ve dayanma süresi bu şekilde. Kapanmaysa hiç yaşamadım.

Diğer yandan marka takıntısı hiç olmayan birisiyim. Mesleğim grafik tasarım. Yaptığım iş icabı 24 yıldır Mac (Apple-Macintosh) kullanan birisiyim. Ve son 10 yılımın 7 yılını iPhone kullanarak geçirdim, bunun sebebi marka takıntısı değil, kullandığım cihazların (iPhone, ipad, MacBook, imac) birbiriyle olan uyum ve senkronizasyonu. Ancak arada değişiklik yapmayı seven ve ihtiyaç duyan birisi olarak zaman zaman androide geçerim. Bu farklılıklarda HTC'nin M7 ve M8 modellerini kullandım, her ikisi de harika cihazlardı. İki ay önce P10 plus'ı almadan önce de 6 ay kadar V20'yi kullandım. V20 de çok iyi fotoğraf çeken bir cihaz ve hatta pro modda gördüğüm en gelişmiş özelliklere sahip cihaz da diyebilirim. Ses konusunda da muazzam. Ama gel görki cihaz 3. ayından sonra aptal aptal hareketler yapmaya başladı. Takılıp donmalar, aramayı kapatamamalar falan. Ama en berbadı da pil ömrüydü. Akşam üzerine doğru pil bitiyordu. İşim gücüm telefonun şarj durumunu kontrol etmek olmuştu :( P10 araştırmalarımdan sonra takas yoluyla üzerine para vererek şimdiki cihazımı aldım.

Yine lafı uzattım, diyeceğim şuydu, android cihazların kaderi (umarım değişir) kendilerini çabuk tüketmeleri. Iphone 4'ü dört yıl kullandım ve hiç bir aksama yaşamadım. Artık eskidiği ve sistem güncellemelerini kaldıramadığı için değiştirmiştim. Iphone 6'yı da ikinci hattım olarak hala kullanmaktayım. İphone'lara da en büyük eleştirim stabilliğini korumak adına son derece müdaheleye kapalı telefonlar. Ve kamerasında pro modunun olmaması çok kötü. Androidler çabuk hırpalanma zaafiyetlerini de aşsalar çok daha iyi olacak.

U11'i hiç kullanmadım, merak da etmiyor değilim açıkçası, ama android hakkımı P10 plus'tan yana kullanıyorum ve hiç de pişman değilim :) Bu yüzden mukayese imkanım olmadı. Ama (ne kadar sağlıklı bir değerlendirme olur bilemem ama) izlediğim video incelemelerinde çekimlerinde biraz koyuluk farkettim. Onun dışında HTC'nin kameraları zaten iyi kameralardır.

Ama bilmiyorum, Leica başka bir şey. 30 yıl önce GSF'de fotoğraf hocamızdan tanımıştım Leica makinalarını. Çok tipsiz ve gösterişsiz gelmişlerdi bana o zaman, ama muazzam lens kalitesi olan cihazlardı. Aynı muazzamlık işbirliği yaptıkları Huawei'de de devam ediyor.

Çok geveze bir adamım, affola :) Yaşlanmaya başladık ondan herhalde :)

Alacağınız cihazların sizleri mutlu etmesi dileğiyle...

Bu sefer huawei alıyım.

Daha sonra 4-5 sene sonra yine bir marka en iyi kamera diye ortaya sürerse onu deneriz.

Sony z1c kullanıyorum 3 yılı geçti kamera bozuk olmasa daha kullanırım. Yazılım stabil. Ama yeniden sony almıycam kamera beklentilerin altında..

Huawei p10 plus 128 gb. Hangi renk önerirsiniz?

• Benim niyetim hep siyahtı. Almak için gittiğimde siyah kalmadığı için mavi alma durumunda kalmıştım. Ama maviyi çok sevdim, çok klas duruyor. Maviyi kesinlikle tavsiye ederim. Çok özel...

• quote:

Benim niyetim hep siyahtı. Almak için gittiğimde siyah kalmadığı için mavi alma durumunda kalmıştım. Ama maviyi çok sevdim, çok klas duruyor. Maviyi kesinlikle tavsiye ederim. Çok özel...

Tek hat ile çift hatlı arasında neden fiyat farkı var?

• O konuda bir bilgim yok ne yazıkki. Ama şunu biliyorum ki ithalatçı ve dışardan gelen telefonlar çift hatlı oluyor, Türkiye distribütör telefonlarıysa tek hatlı oluyor. Ve dolayısıyla tek hatlılar çift hatlılardan daha pahalı oluyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: cepport

quote:

Orijinalden alıntı: aokyy

Sayın cepport;

Ürünü tekrar tedarik etme durmunuz nedir acaba?

Maalesef yakın zamanda görünmüyor efendim.

Çok üzücü bir haber.
  • fblist23 F kullanıcısına yanıt
    nerden temin edebiliriz bunu
  • S7 edge kullaniyorum p10 plusa aklim kayiyor.Alirsam 2.el alicam ama piyasada cok az 2.el var p10 cok var ama plus modeli nedense az olanlarda sifir fiyati istiyor niye dusmedi ki bu huaweinin fiyati

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.