Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada mesajları eski bir telefon ile yazıyorum. Yazım hataları için kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BETER_BÖCEK

Hocam merhabalar.HTC ye nedense hiç bir zaman ısınamadım.Ama öneriniz için teşekkürler.Sizin maye 9 pro veya obe plus 5 hakkında görüşleriniz var mıdır?

Mate 9 bakmıştım bir ara ithal 2100 e kadar inmişti şuan 2550 lerde.. Mate 9 pro ekranı oval ekran koruyucu bulmak sıkıntı. Birde ekranın o kısmını kullanamıyoruz. One plus bende baktım dxmark ta kameranın netleme sorunu olduğu yazıyor..

• Hiç kimsenin bilgisi yok mu eski sürüme geri dönülemiyor mu? Servis mi yapabilir sadece? Botloader kilidi açmadan dönme imkanı yok mu?

• quote:

Hocam merhabalar.Elimde S7 yok henüz.Demek istediğim bu 3 telefona hiç bulaşmayıp S7 Edge mi alsam.Ondada çift kamera bokeh olayı olmaması benim için tek eksi yönü.Birde samsung'a şu yönden kizginim.Huawei ve Asus da DOA denilen garanti olayi 6 ay iken Samsung gibi bir markada bu olay 1 ay.Ukalalık etmeden bilmeyenler için kısaca geceyim.Parca değişimi gerektiren servis sorunlarında telefonun değişimi veya ücret iadesi talebi için samsungda telefonun maks bir aylık olacak.Ama huawei ve asusta bu süre 6 aymış.LG V30 için 5000 TL lerden bahsediyorlar.3000 i yukari gecmek isyemiyorum.Acil olarak telefon almam lazım ki şu an telefonsuzum.Huawei mate 9 pro veya obe plus hakkında görüşleriniz var mıdır?

Ben Galaxy S7 Edgeyi satıp bu telefonu aldım Çok da memnunum. S7 de iyi telefon olmasına rağmen şebeke çekim gücü çok zayıf zaman zaman kopmalara sebep oluyor. Şebeke zayıfla ondan dolayı şikayetçi olan binlerce kişi var.

• BETER_BÖCEK B kullanıcısına yanıt
    Hmm..ben elinizde s7 edge var gibi anlamıştım.. valla bu durumda bi tavsiyem olamayacak. Sorduğunuz modeller hakkında bilgi sahibi değilim.. ama v30 çok güzel olmuş yahu :) bu arada bir an önce çözüme kavuşursunuz insallah. Zor bir süreçtesiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbyteam -- 4 Eylül 2017; 15:11:31 >
  • Merhaba arkadaşlar p10 Plus çift hatlı telefonum var telefonla görüşme yaparken internet bağlantısı gidiyor eski Sony z2 de internette gezerdim görüşme yaparken bunu açma şansım var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

Merhaba arkadaşlar p10 Plus çift hatlı telefonum var telefonla görüşme yaparken internet bağlantısı gidiyor eski Sony z2 de internette gezerdim görüşme yaparken bunu açma şansım var mı

Türkiye'de 4g üzerinden sadece veri aktarımı yapıldığı için arama gelme ya da arama yapma durumunuzda telefon bağlantıyı edgeye düşürüyor. Bağlantıyı 3g'ye alırsanız internet düşmez diye düşünüyorum.

• quote:

Arkadaşlar merhabalar.Yaklaşık 3 aylık Asus Zenfone Zoom S deneyimimden sonra telefonumda oluşan beyaz çizgi sorunu sebebiyle para iadesi istemiyle servise verdim.Para iadesi olmazsa sıfır vereceklermiş.Ben satıp başka bir cihaz almak kanaatindeyim.Aklımda olan cihazlar p10 plus, mate 9 pro ve de one plus 5.Forumunuzu etraflıca okudum ve gördüm ki bahsettiğiniz sorunların hepsi benim Asus'da yaşadığım sorunlarla çok benzer.Asus öncesi kullandığım Samsung S6 da bu sorunlarin zerresini yaşamadım.Ama S6 nın felaket kötü bir şark süresi vardı.Asusa geçme sebebim buydu.Hakkini yemeyim Asus un muazzam bir sarj süresi vardı.9 saatleri gördüğüm oluyordu.Simdi bana sarj konusunda 5000 mahlık Asus kadar olmasada iyi olacak bokeh efektli çift kameraya sahip bir telefon lazım.Samsung un amoled ı çok sarı görünüyor.Bundan mütevellit amoled ekrana sahip mate 9 pro dan, bahsedilen can sıkıcı ufak sorunları ve ısınma şikayeti nedeniyle p10 plus tan ve Türkiye'de servis konusunda zayıf olan ve kamerasında ois bulunmayan yurt dışında jelly effect diye bir sorundan bahsedilen one plus 5 ten uzaklaşmaktayım.Hiç macera aramayıp S7 Edge ile devam mı etsem.Çok kararsızım.Görüşleriniz değerlidir.Vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bence sizin işinizi mate 9 görür.

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    TTeşekkürler hocam.One plus a iyiden takmıştım ama jelly effect sorunu ois olmaması beni iyice soğutmuştu.Sizin söylediğiniz odaklayamama sorunuda varmış ki demek uzak durmak lazım.

• Sayın cepport;

Ürünü tekrar tedarik etme durmunuz nedir acaba?
  • grolof kullanıcısına yanıt
    Cep telefonu galiba şans işi.S6 'dan önce note 4 kullanmıştım.Bahsettiğiniz problem daha bateriyle ondada vardı.Ama o problemi hiç yaşamayanlarda varmış.Asus tada bisürü problem vardı yazılımla ilgili yine burda Asus formunda arkadaşlarla tartışıyorduk.Hiç sorun yaşamayan çok fazla kişi vardı.Şansıma güvenip p10 plus almak tarafındayım hala.

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Hocam S7 egeyi biraz araştırdıktan sonra ondan vazgeçtim.Şu an p10 plus veya son bir gayret ile 3500 e tr garantili s8 plus arasında dolaşıyorum.

• uzays1z U kullanıcısına yanıt
    Mate 9 pro, p10 plus, s8 plus.Bunlar finale kalanlar hocam.S8 plus garantili 3500 civarı.Tek sorunu bokeh olmayışı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harbyteam

Hmm..ben elinizde s7 edge var gibi anlamıştım.. valla bu durumda bi tavsiyem olamayacak. Sorduğunuz modeller hakkında bilgi sahibi değilim.. ama v30 çok güzel olmuş yahu :) bu arada bir an önce çözüme kavuşursunuz insallah. Zor bir süreçtesiniz..

3000-3500 bandından gelecek belki 5mp ön kamera olmamış
  • quote:

TTeşekkürler hocam.One plus a iyiden takmıştım ama jelly effect sorunu ois olmaması beni iyice soğutmuştu.Sizin söylediğiniz odaklayamama sorunuda varmış ki demek uzak durmak lazım.

one plus mi 6 gibi telefonlardan kamera performansı beklememek gerekıyor..

kamera işini yapabılen marka model sınırlı sayıda..
  • quote:

Mate 9 pro, p10 plus, s8 plus.Bunlar finale kalanlar hocam.S8 plus garantili 3500 civarı.Tek sorunu bokeh olmayışı.

10 plus benımde çok hoşuma gitti ama şikayetler nedeni ile tereddüte düştüm
  • şu aynalı kılıflardan kullanan var mı
    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★
    One plus 5 in odaklama sorunu varsa dxomark tan 87 puan nasil almis merak ettim?

Evet batarya ve ön kamera incelemelerini beklemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kazdal1

One plus 5 in odaklama sorunu varsa dxomark tan 87 puan nasil almis merak ettim?

DXOMARK
    OnePlus 5 review: A serious shooter - DXOMARK
    https://www.dxomark.com/Mobiles/OnePlus-5-review-A-serious-shooter

sayfayı türkçeye çevirip okuyabilirsin aşağıya doğru

bunuda sayfadan aldım

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.