Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LgDigi

quote:

Orijinalden alıntı: aokyy

Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir bu telefonu takipteyim. Esasen plus modelini istiyorum fakat piyasada mevcut kalanların fiyatlarının çok yükselmesi ve yeni ürün gelmemesi nedeniyle P10 modeline yöneldim.

Hepsiburadanın aşağıdaki ilanında Huawei Türkiye garantili olduğu belirtilmiş. Fakat takip ettiğim kadarıyla Türkiye garantili olarak Vatan Bilgisayar'ın gece kampanyası dışında 2999 TL'den daha ucuza bulunmuyor

www.hepsiburada.com
    Huawei P10 Fiyatları & Özellikleri - Huawei P10 Siyah Burada!
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p10-huawei-turkiye-garantili-p-HBV000004FKME

İşin doğrusu bu durumdan biraz şüphelendim. Sizce garantisinde sorun var mıdır?

64gb modelinden fiyat normal 2999 luklar 128gb

P10 modelinin 128 GB versiyonnu yok bildiğim kadarıyla.

• Bende Siyah II. El TR garantili p10 plus çift hatlı aldım,,
    Güncellemeleri otomatik alacak doğrumu?

Eski P10 plus kayıtsız cihazım, otomatik almıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar p10 plus ta kendi sarj aletiyle %15-20 lerden tam dolum süresi ne kadar oluyor. Birde hizli sarj mi normal sarj mi olduğuna dair hiçbir ifade yok sanırım. Samsunglarda olduğu gibi hizli sarji acip kapamayla ilgili bir ayarda göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanli61 kullanıcısına yanıt
    İki saat içinde şarj olur.Telefon açıksa süper şarj yazar kapalıysa supercharge logosu çıkar bu simgeyle anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 31 Ağustos 2017; 22:47:59 >
  • Bütün arkadaşlara hayırlı bayramlar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

B151 sürümünde olup memnun olanlar varsa B163 e gecmelerını tavsıye etmıyorum arkadaşlar problem olmasada ufaktan telefonda ayar kacması hıssedıyorum sarj olarak vs. B151 den cok memnundum aynı sekılde olanlar varsa bilgilendirme olsun :)

Çok teşekkür ederim... 151`den çok memnunum... 163 geldi ama yüklemedim... Şu an düşünmüyorum fakat galeri veya fotoğraflara ardı ardına baktığımda takılıyor... Bu biraz can sıkıcı... P10 64gb... 2100 foto ve 100 kadar video var... Ama bellekte daha çok yer var... Acaba çok fotoğrafı mı kaldıramıyor bilmiyorum... Teşekkürler

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yakında B165 gelıcek sanırım B163 dekı sıkıntıları gıderıcektır Huawei'ye guvenıyorum hemen yuklıcem ona gore yorum yaparım baska yukleyen arkadaşlarda olur ona göre geçersiniz.

Asıl beklediğim Android 8 o zaman cihazlarımız çok daha iyi olucak diye düşünüyorum EMUI 6.0 ile :)

• P10 ve P10 plus arasındaki farklar nedir?

• Merhabalar, p10 plus 128/6 cihazımı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Cihazımdan memnunum ancak süper şarjı neye göre yapıyor ?Bazen normal sarj ediyor bazen süper şarj bende mi sorun var acaba.İyi forumlar.

• z1c telefonum elımden düştü arkası kırıldı..

1 ay içinde yeni telefon alacam

burda p10plus taki ısınma sorunu devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreammy

Rica ederim.. Beş haftalık süreçte On gün kadar kutudan çıkan kılıfla kullandım sonrasinda bu kılıfı taktım.. Gayet memnunum.. Düşme gibi bi durum olmadi sukur ama dizayn gayet hoş ve yeterli korumayı sağlıyor,, kulaklık girisi USB girişi tıkacla kapatılıyor, toz ve partikül girişini önemli ölçüde engelliyor. Çepeçevre sarmaladigi için (power tuşu, ses tuşu dahil) gayet guven veriyor,. Çizilme ve darbelere karşı iyi düşünülerek dizayn edilmiş.. spigen kullanmadım ama bu ürünün fiyat/performans oranı bence gayet tatminkar.. Tek eksi denilebilecek tarafı, ahize kısmındaki kenar kesimi biraz keskin kalıyor ve görüşme esnasında kulağa değen kismi hafif bir rahatsizlik veriyor. Kullandıkca alışıyorsun ona da..

Hocam ringke fusion kılıf hakkında birkaç sorum olucak ;

- Normal silikon kılıflara göre kalın mı ?

- Arkadaki sert plastik kısmı cokmu sert ve kalın kamera kısmında kaba gözüküyor mu?

- Takıp cıkarırken telefona zarar verme durumu söz konusu mu ?

- Ve son olarak alttaki toz gırmesın dıye yapılan tıkaclar tam kapanıyormu yarım açık gibi mi duruyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 1 Eylül 2017; 18:17:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: l_l_l_l

Merhabalar, p10 plus 128/6 cihazımı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Cihazımdan memnunum ancak süper şarjı neye göre yapıyor ?Bazen normal sarj ediyor bazen süper şarj bende mi sorun var acaba.İyi forumlar.

Şarj aletiniz hızlı şarja uygunsa Hiçbir şey yapmadan direk zaten kendisi hızlı şarj yapıyor. Ama uygun ise veya zaman zaman normal şarj yapıyorsa tablonuzda bir sıkıntı çıkmış olabilir. Kaliteli bir kablo alıp deneme yapabilirsiniz

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Youtube da bir şarj süresi videosu buldum. Yazılımsal olarak ayarlamışlar. Belli bir yüzdeye kadar hızlı şarj ediyor ondan sonra otomatik olarak normal şarja geçiyor.

Yazılım kendisi ayarladığı içinde ayar menüsüne bir seçenek koymamışlar.
  • Aşağı yukarı inerken böyle kasıyor muş hissi oluşuyor ve verdiğim ivmeyle orantılı aşağı kaymıyor sanki. Sağa dola geçişler de de bazen sağa çekince yarım çekiyor yada aşağı iniyor. Çekmeye çalıştım ama görünüyor mu anlaşılıyor mu bilmiyorum. Fikri olan var sa paylaşır s sevinirim. P10 modeli bendeki.

Batuhan Koskosoğluyoutube
    Huawei P10
    https://youtu.be/wqR3x-vODbY

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Aşağı yukarı inerken böyle kasıyor muş hissi oluşuyor ve verdiğim ivmeyle orantılı aşağı kaymıyor sanki. Sağa dola geçişler de de bazen sağa çekince yarım çekiyor yada aşağı iniyor. Çekmeye çalıştım ama görünüyor mu anlaşılıyor mu bilmiyorum. Fikri olan var sa paylaşır s sevinirim. P10 modeli bendeki.

Sadece google play de mi oluyor? Daha geçen günlerde güncelleme geldi belki bir sorun vardır? Twitter ya da instagramda da deneyebilir misiniz?

Onun dışında bilemedim ben

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt
    Normal silikonlara göre kalınlık farkı yok diyebilirim, sadece farklı olarak ön kısmı 1mm kadar yüzey cikintisina sahip, telefon yüzüstü konulduğunda direk yere temas etmiyor. Olası düşme durumlarında çok iri pürüzlü bir yüzey değilse ekranı koruyor. Arka kısımda da köşelerde çok hafif bir çıkıntı mevcut, ayrıca köşelerde dusmelere karşı darbe etkisini azaltan biraz daha arttırılmış bir kalınlık var, görüntü ve kullanıma olumsuz bir etkisi yok.

Arka kısmı sert ve şeffaf, sert olmasindan yana bir sorun olmadı şimdiye kadar, normal silikon gibi olsa kayganlığı daha az olabilir belki. Kemera kısmından dışa doğru çıkıntı bulunmuyor, yaklaşık 1-1,5mm içte kalıyor kamera lensi.

Kılıfı takip cikartma konusunda kaygın olmasın, orijinal kutudan çıkan kılıftan daha kolay ve zarar vermeden takılıp cikarilabiliyor çünkü kenar kısmı arkanın aksine normal silikon gibi yumuşak.

Kulaklık ve USB tıkacları işini gayet iyi yapıyor. Alt kısımda hafif bir boşluk var ama bu boşluk jag girişinde açıklık bırakmadan içeriye toz vs girişini kesiyor.

Piyasada daha iyi bir seçenek varmidir bilmiyorum, aliexpressten sipariş verdiğim bir kılıfı hiç kullanmadan koydum kenara duruyor!.. Ayrıca, site üzerinden müşteri temsilcisinden öğrendiğim kadarıyla kılıfı beğenmeme durumda iade edebiliyorsun, tabi kılıf üzerindeki ince koruyucu jelatinleri sökmemek şartiyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreammy -- 2 Eylül 2017; 12:39:49 >

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğniz sorun bende de var. Sadece Google Play'de değil twitter, facebook, instagram ve galeri dahil olmak üzere hemen hemen bütün medya geçişlerinde telefon takılıyor. Telefonla alakalı en çok canımı sıkan durum şu anda bu. Güncelleme ile giderileceğini ümit ediyorum. Cihazı alalı daha 1 ay olduğu için eski versiyonlarda nasıl çalışıyordu tecrube etme şansım olmadı. Uzun süredir kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi acaba?

• B163 çok can sıktı. Yeter artık. Candy crush oynayamaz oldum. Sürekli atıyor oyundan. Ne saçma işler

• l_l_l_l kullanıcısına yanıt
    Ekran kapalıyken şarja taktığın zaman animasyonlu "supercharging" ibaresi çıkıyor zaten. Şarj 90 veya 95 olduğunda otomatikman daha yavaş ilerliyor..

• dogan_22 D kullanıcısına yanıt
    Valla bende bakıyorum acaba bende olan donanımsal bir problemden ötürü mü acaba diye düşündüm.
    İnstagramda hikaye kısmında yada iki resmin arasında tanıyor olabileceğin kişiler çıkıyor sağa sola kaydırma yapıyorum lakin bazen aşağı yukarı hareket oluyor sağ sol olması gerekirken. Bir de o aşağı doğru çektiğimde listelemeler aşağı çekiş hızımla doğru orantılı inmiyor. Umarım düzelebilecek bir şeydir çünkü baya canımı sıktı bu konu.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.