Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok can sıkıcı. Bir güncelleme daha bekleyeceğim. Yine bu oyundan atmalar, ısınma ve dokunmatik saçmalıkları düzelmez ise hard reset deneyeceğim. Sonuç alamadığım takdirde servisin yolunu tutacağım. Bu kadar pahalı bir telefonun böyle problemler çıkarma lüksü olmadığını düşünüyorum.

Hard reseti şimdi de atıp deneyebiliriz aslında ama açıkçası yedek almaya biraz üşeniyorum. Ayrıca daha bir aylık telefon düzgün çalışsın diye format atmak zorund olmamalıyız bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogan_22 D kullanıcısına yanıt
    Dün hard reset attım ben değişen bir şey yok.
    Yedek al geri yükle uğraşmış oldum sadece.
  • İthalat yoluyla gelen c185 seri p10 pluslara android 8 gelcek mi gelcekse ne zaman gelecek??

• Clash of clansta oyundan atma ile ilgili mail atmıştım

'Huawei Türkiye 3.Parti uygulamalar ile ilgili servis sağlayamamaktadır. Lütfen kullandığınız uygulamanın geliştiricisi ile iletişime geçiniz.'

Böyle bir yanıt geldi ama burda görüyorum ki birçok oyunda atma sorunu var, özellikle de belirtmiştim B163 ten sonra olduğunu. Sorunun kendilerinde olduğunun farkında değiller, kaldı ki düzeltrcrkler hiç sanmıyorum

• p10 modelinde tam üstünde,ki delik ne işe yarıyor?

• BeLLaMY39 kullanıcısına yanıt
    Hikaye anlatiyorlar. Bende facebook üzerinden yazdım. Factory resetten falan bahsediyorlar.. denendi hepsi ama bu sürüm belliki sorunlu. Acilen düzeltme gelmeli.

• Telefonu almadan önce birçok P10 inceleme videosu seyretmiştim. Aldıktan sonra da bir o kadar seyrettim. Oyundan atma durumu, inceleme ve hız testi videolarında da oluyor. Hatta bir tanesinde adam "bu oyun P10 da sürekli kapanıyor" diyor. İzlediğim bu videoların yeni videolar olmadığını da göz önünde bulundurursak büyük ihtimal problem sadece bu b162 veya b163 den kaynaklanmıyor ve daha çok baş ağrıtacağa benziyor. İşin kötü tarafı servise gidip derdinizi somut örnek göstererek anlatamazsınız da. Ne zaman ve hangi uygulamada olacağı belirsiz, sinir bozucu bir durum.

• grolof kullanıcısına yanıt
    Dreammy D kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti olarak kendi kutusundan çıkan şarj aletini kullanıyorum.Telefonu şarja takınca süper şarj olarak şarj etmeye başlıyor ancak 15-20 saniye sonra normal şarj olarak devam ediyor.Benim cihazım ithalatçı garantili acaba benim kullandığım priz dönüştürücüden kaynaklı olabilir mi?@Dreammy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l_l_l_l -- 3 Eylül 2017; 13:27:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l_l_l_l

Şarj aleti olarak kendi kutusundan çıkan şarj aletini kullanıyorum.Telefonu şarja takınca süper şarj olarak şarj etmeye başlıyor ancak 15-20 saniye sonra normal şarj olarak devam ediyor.Benim cihazım ithalatçı garantili acaba benim kullandığım priz dönüştürücüden kaynaklı olabilir mi?@Dreammy

Priz dönüştürücüden olacağını sanmam onun sadece giriş kısımlarını değiştiriyor yani akımla bir alakası yok.Başka bir kablo ile deneyin.ama orjinal olsun ben şimdi aynı girişli başka bir kablo ile denediğimde normal şarj gösterdi.Sizinde kablonuzda bir sıkıntı olabilir veya şarj adaptöründe.
    Tanıdığınız birinde aynı telefondan varsa hem kabloyu hem şarj aletini test edebilirsiniz.Problemin telefondanmı,kablodanmı yoksa adaptördenmi olduğunu ayırt edebilmeniz için tek şansınız sanırım budur

NOT:3-4 tane değişik kablo ile hatta dönüştürücü ile denediğimde sadece kendi orjinal kablosu ile hızlı şarj ettiğini gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 3 Eylül 2017; 13:54:10 >

• Cevabınız için teşekkür ederim ama bu sorun yaklaşık iki haftadır var daha öncesinde yoktu yani kablo kendi kablosu zaten ve dün hızlı şarj olarak etti ama bugün yine hızlı şarj etmiyor bir kablo bulabilirsem deneyeceğim iyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ishan

p10 modelinde tam üstünde,ki delik ne işe yarıyor?

??

• ishan kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla gürültü engelleyici mikrofon.
  • Fm radyo varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

Fm radyo varmi

Maalesef yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • l_l_l_l kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj etmediğini nasıl anladın; sarj çok mu uzun sürüyor?.. Eğer ekranı kapatıp şarja taktıktan sonra gördüğün supersarj animasyonu üzerinden diyorsan o kısa süreli bir görüntü.. Sonrasinda o animasyon görülmez ama kilit ekraninda supercharge yazılı ifade ekranda görülmeye devam eder. O yazı goruluyorsa için rahat olsun..

Başka kablo veya adaptorle test yapacaksan uyumlu akım ve voltaj değerlerinde olmasına dikkat etmeli.. Uyumsuz kablo ve adaptorle sorun yaşayabilirsin, dikkat!

• Arkadaşlar merhabalar.Yaklaşık 3 aylık Asus Zenfone Zoom S deneyimimden sonra telefonumda oluşan beyaz çizgi sorunu sebebiyle para iadesi istemiyle servise verdim.Para iadesi olmazsa sıfır vereceklermiş.Ben satıp başka bir cihaz almak kanaatindeyim.Aklımda olan cihazlar p10 plus, mate 9 pro ve de one plus 5.Forumunuzu etraflıca okudum ve gördüm ki bahsettiğiniz sorunların hepsi benim Asus'da yaşadığım sorunlarla çok benzer.Asus öncesi kullandığım Samsung S6 da bu sorunlarin zerresini yaşamadım.Ama S6 nın felaket kötü bir şark süresi vardı.Asusa geçme sebebim buydu.Hakkini yemeyim Asus un muazzam bir sarj süresi vardı.9 saatleri gördüğüm oluyordu.Simdi bana sarj konusunda 5000 mahlık Asus kadar olmasada iyi olacak bokeh efektli çift kameraya sahip bir telefon lazım.Samsung un amoled ı çok sarı görünüyor.Bundan mütevellit amoled ekrana sahip mate 9 pro dan, bahsedilen can sıkıcı ufak sorunları ve ısınma şikayeti nedeniyle p10 plus tan ve Türkiye'de servis konusunda zayıf olan ve kamerasında ois bulunmayan yurt dışında jelly effect diye bir sorundan bahsedilen one plus 5 ten uzaklaşmaktayım.Hiç macera aramayıp S7 Edge ile devam mı etsem.Çok kararsızım.Görüşleriniz değerlidir.Vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• BETER_BÖCEK B kullanıcısına yanıt
    Elinizde s7 edge varsa hic bulasmayin p10 plusa.. telefonun malzeme kalitesi ve özellikleri çok iyi olmasına rağmen yazılım konusunda sıkıntı çıkaracak.. son sürümle bu çok belli oldu. Sarj konusunda s7 edge den daha fazlasini vermeyecek.. aslinda asusu yakalamaniz artik cok zor şarj konusunda. Onu unutun derim :) v30 güzel telefon olmuş gibi.. ses konusunda sizi fazlasiyla tatmin edecektir. Bence onu bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BETER_BÖCEK

Arkadaşlar merhabalar.Yaklaşık 3 aylık Asus Zenfone Zoom S deneyimimden sonra telefonumda oluşan beyaz çizgi sorunu sebebiyle para iadesi istemiyle servise verdim.Para iadesi olmazsa sıfır vereceklermiş.Ben satıp başka bir cihaz almak kanaatindeyim.Aklımda olan cihazlar p10 plus, mate 9 pro ve de one plus 5.Forumunuzu etraflıca okudum ve gördüm ki bahsettiğiniz sorunların hepsi benim Asus'da yaşadığım sorunlarla çok benzer.Asus öncesi kullandığım Samsung S6 da bu sorunlarin zerresini yaşamadım.Ama S6 nın felaket kötü bir şark süresi vardı.Asusa geçme sebebim buydu.Hakkini yemeyim Asus un muazzam bir sarj süresi vardı.9 saatleri gördüğüm oluyordu.Simdi bana sarj konusunda 5000 mahlık Asus kadar olmasada iyi olacak bokeh efektli çift kameraya sahip bir telefon lazım.Samsung un amoled ı çok sarı görünüyor.Bundan mütevellit amoled ekrana sahip mate 9 pro dan, bahsedilen can sıkıcı ufak sorunları ve ısınma şikayeti nedeniyle p10 plus tan ve Türkiye'de servis konusunda zayıf olan ve kamerasında ois bulunmayan yurt dışında jelly effect diye bir sorundan bahsedilen one plus 5 ten uzaklaşmaktayım.Hiç macera aramayıp S7 Edge ile devam mı etsem.Çok kararsızım.Görüşleriniz değerlidir.Vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

htc u11 e bakın.. isterseniz.. kamera konusunda ve ses konusunda çok iyi.. kronik sorun ve şikayette yok..

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar.Elimde S7 yok henüz.Demek istediğim bu 3 telefona hiç bulaşmayıp S7 Edge mi alsam.Ondada çift kamera bokeh olayı olmaması benim için tek eksi yönü.Birde samsung'a şu yönden kizginim.Huawei ve Asus da DOA denilen garanti olayi 6 ay iken Samsung gibi bir markada bu olay 1 ay.Ukalalık etmeden bilmeyenler için kısaca geceyim.Parca değişimi gerektiren servis sorunlarında telefonun değişimi veya ücret iadesi talebi için samsungda telefonun maks bir aylık olacak.Ama huawei ve asusta bu süre 6 aymış.LG V30 için 5000 TL lerden bahsediyorlar.3000 i yukari gecmek isyemiyorum.Acil olarak telefon almam lazım ki şu an telefonsuzum.Huawei mate 9 pro veya obe plus hakkında görüşleriniz var mıdır?

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar.HTC ye nedense hiç bir zaman ısınamadım.Ama öneriniz için teşekkürler.Sizin maye 9 pro veya obe plus 5 hakkında görüşleriniz var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.