Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. Telefonsuz kalma derdi de olmayacak bu durumda. Gün içinde gidip yaptirilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar özellikle İthalat garantili kullananlar bildirim çubuğunda 4.5g yazısını görebiliyor mu yoksa bi tek ben mi göremiyorum? Önceki sayfalarda tt online işlemler menüsünün fotosunu çekmiştim 4.5g cihaz desteği yok gözüküyor. Yani sorum genel olarak bütün İthalat garantililerde mi böyle? 4g yazıyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tzoa -- 29 Ağustos 2017; 1:22:9 >
  • Tzoa T kullanıcısına yanıt
    Bende tt kullanıyorum online işlemlerde cihaz desteği bende de boş görünüyor ona ve yukarıda yazan 4g yazısına takılmayın, 4,5g kullanıyorsunuz. Cihazdan cihaza farklılık gösteriyor o yazı iphoneda LTE yazar mesela..

• Yakında VTR-L29C185B165 yaması gelecek bakalım ne değişecek..
  • BeLLaMY39 kullanıcısına yanıt
    İşte bu kesinlikle cihazın tr olmamasından dolayı oluyor hocam yoksa müşteri hizmetleri ne derse yaptım olmadı olumsuz bi etkisi yok tabi orası ayrı

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 29 Ağustos 2017; 13:35:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zkdln Z kullanıcısına yanıt
    şaka gibi, geçen haftadan beri uğraşıyordum, reset attım düzeldi, eyw
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • erdi özüağ twitter da bu haberi verdi volte ve wowifi ye yakınsınız.
    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 29 Ağustos 2017; 19:35:9 >

• arkadaşlar merhaba ithalatçı garantili p10 ve mate 9 arasında kaldım pil yüzünden mate 9 kamera yüzünden de p10 düşünüyorum ama sizce kamerada çok fark varmıdır ve p10 un şarjı nasıl mesela bir j7 2016 ya göre nası gidiyor şarjı
  • Kardeş istersen biraz daha bekle Mate 10 geliyor. Hem büyük hem de P10'dan daha gelişmiş olur sanırım.

Ben kendim P10 plus kullanıyorum, çok da memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkan35

arkadaşlar merhaba ithalatçı garantili p10 ve mate 9 arasında kaldım pil yüzünden mate 9 kamera yüzünden de p10 düşünüyorum ama sizce kamerada çok fark varmıdır ve p10 un şarjı nasıl mesela bir j7 2016 ya göre nası gidiyor şarjı

kamera için htc u11 e bakabilirsin
  • arkadaşlar bütçe bunlara yetiyor 2 si arasında kaldım mate 10 a para yetmez gerçekten güzel telefon olcak mate 10 ama yapcak bişi yok peki p10 un bataryasından memnunmusunuz nası gidiyor birde ben ithalatçı garantili alıcağım güncelleme otomatik geliyormu yoksa bu bölge kodu filan değiştirmemiz lazımmı ?
  • Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir bu telefonu takipteyim. Esasen plus modelini istiyorum fakat piyasada mevcut kalanların fiyatlarının çok yükselmesi ve yeni ürün gelmemesi nedeniyle P10 modeline yöneldim.

Hepsiburadanın aşağıdaki ilanında Huawei Türkiye garantili olduğu belirtilmiş. Fakat takip ettiğim kadarıyla Türkiye garantili olarak Vatan Bilgisayar'ın gece kampanyası dışında 2999 TL'den daha ucuza bulunmuyor

www.hepsiburada.com
    Huawei P10 Fiyatları & Özellikleri - Huawei P10 Siyah Burada!
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p10-huawei-turkiye-garantili-p-HBV000004FKME

İşin doğrusu bu durumdan biraz şüphelendim. Sizce garantisinde sorun var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aokyy -- 30 Ağustos 2017; 20:41:13 >

• Merhaba,

Çift hatlı P10 plus Mavi renk cihaz arıyorum.

Tek şartım çiziksiz olmasıdır.

Satmayı düşünen varsa ulaşsın lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistic34 -- 30 Ağustos 2017; 20:46:44 >
  • Ben hb den beslenme elektronikten aldım. Cihaz tertemiz geldi garanti sorgularının sorun yok 2 ay bedava ekran değişim hakkıda var. Gri aldim. Ben tavsiye ederim.

• aokyy kullanıcısına yanıt
    ben de bu fiyattan korktum açıkçası bu kadar ucuz olması normal mi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: aokyy

Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir bu telefonu takipteyim. Esasen plus modelini istiyorum fakat piyasada mevcut kalanların fiyatlarının çok yükselmesi ve yeni ürün gelmemesi nedeniyle P10 modeline yöneldim.

Hepsiburadanın aşağıdaki ilanında Huawei Türkiye garantili olduğu belirtilmiş. Fakat takip ettiğim kadarıyla Türkiye garantili olarak Vatan Bilgisayar'ın gece kampanyası dışında 2999 TL'den daha ucuza bulunmuyor

www.hepsiburada.com
    Huawei P10 Fiyatları & Özellikleri - Huawei P10 Siyah Burada!
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p10-huawei-turkiye-garantili-p-HBV000004FKME

İşin doğrusu bu durumdan biraz şüphelendim. Sizce garantisinde sorun var mıdır?

64gb modelinden fiyat normal 2999 luklar 128gb

• Malum ikinci el sitesinde bu telefonun sıfırı Huawei TR garantili adınıza faturalı 2400 TL P10 64 GB olan modeli doğru mudur ?

• Telefonu formatladım fabrika ayarlarına dönüp tekrar kurdum şuan bir sorun görünmüyor uygulamadan atmadı henüz dokunmatiği de problemsiz

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.