Şimdi Ara

Huawei p10 Bildirim paneli ve ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. 2 gündür kafama takılan bir problem var ve ben halen net bi çözüm hakkında fikir sahibi olamadım. Bir de sizin fikrinizi almak istiyorum bu konuda. Huawei p10 cihazı kullanmaktayım. Yukarıdan bildirim panelini aşağıya doğru kaydırdığım zaman resimde ki görüntüde oluşan problemi yaşıyorum. Arka taraf tamamen farklı bir hal alıyor. Bugün müşteri hizmetleri ile de online chat üzerinden fotoğraf ve fotoğrafların paylaşımını yaptım fakat herhangi bir sorun olmadığını arayüz ve sistemin parçasını olduğunu söyledi bu durumun. Ben pek böyle düşünmüyorum açıkcası. Eğer p10 ve Android 7.0 sürümü kullanan arkadaşlar bu konu hakkında ki gibi bir ekran resmi paylaşırsa aynı durum olup olmadığını merak ediyorum. Yardımlarınızı ve çözümlerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Fotoğraf sadece bi örnek her uygulama vb de aynı durum mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9122F3191 -- 23 Kasım 2018; 10:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• problemin ne olduğunu anlamadım. Resimlerde herhangi bir problem yok ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

problemin ne olduğunu anlamadım. Resimlerde herhangi bir problem yok ki..
    Şöyle aktarayım size. Normal ilk attığım resimde Evet ekran da herhangi bir problem gözükmüyor. Fakat bi altta ki resimde bildirim panelini aşağıya çektiğim zaman numaralar filan değişik bi görüntü olarak çıkıyor. Sadece bildirim paneli net gözüküyor. Bu standart bi olay mı değil mi çözemiyorum. Siz de p10 mu kullanıyorsunuz

• Bende p10 lite var, oreo yüklü.

Bende bildirim çubuğunu indirince arka plan kararıyor.

Ama uygulama arama kısmında tıpkı sizde olduğu gibi arka planı bulanıklaştırıyor.

Sizdeki büyük ihtimal yazılımı o şekilde olduğu için bulanıklaşıyodur. Herhangi bir bozukluk olduğunu sanmıyorum.

Bu arada oreo ya geçebilirsiniz. Çok daha stabil benim telefonumda.

Sizin p10 da çok daha iyi çalışacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Bende p10 lite var, oreo yüklü.

Bende bildirim çubuğunu indirince arka plan kararıyor.

Ama uygulama arama kısmında tıpkı sizde olduğu gibi arka planı bulanıklaştırıyor.

Sizdeki büyük ihtimal yazılımı o şekilde olduğu için bulanıklaşıyodur. Herhangi bir bozukluk olduğunu sanmıyorum.

Bu arada oreo ya geçebilirsiniz. Çok daha stabil benim telefonumda.

Sizin p10 da çok daha iyi çalışacaktır.
    Çok teşekkür ederim ilginiz için. Müsait bir zamanda oreo güncellemesini yükleyip deneyimleyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.