Şimdi Ara

LG G2 Mobil Veri Sorunu [ÇÖZÜMÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
5.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere LG G2 kullanıcıları arasında sık görülen sorunlardan birisi mobil veri sorunuydu. Konuyla alakalı nasıl düzeltileceğine dair onlarca mesaj aldığım ve yine forumda birçok açılan konu gördüğüm için çözümün nasıl olduğuna dair bi konu açmak istedim. Umarım herkes faydalanabilir.

1-) Öncelikle telefonumuzdan Ayarlar>İnternet paylaşımı ve ağlar>Mobil Şebekeler>Erişim Noktası Adları'na girelim.

2-) Daha sonra alt butonlardan üç cizgili olan butona tıklayıp ''Yeni APN'' yi seçelim. En üste hangi operatorü kullanıyorsak (örn: "avea internet" veya "turkcell internet" veya "vodafone internet") yazalım.

3-) Bir alt kısımdaki yere sadece ''internet'' yazalım ve kaydedelim.

4-) Telefonu yeniden başlatalım. Sorun çözülmüş olacak. Konu ile alakalı sorun yaşarsanız burdan bana ulaşabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın

• Bu ayari yapıyorum ama avea internet ile lg g2 cok gec tepki veriyor ayni internet ayni hat tepkime hizi samsungda daha iyi bu sorunun çözümü var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea internet olarak zayif. Bizim telefonlarin cekim gucude biraz dusuk oldugu icin avea kullananlar mobil veride sikinti yasiyirlar. Telefonu aldigimda bu durum benimde cok canimi sikmisti. Bir de kullanilan kilifta cekime etki ediyor diye dusunuyorum. G2 nin cekimi dusuk oldugu icin slikon kliflar tam kapatiyor. Spigen armor alip denemek laziml

• Bu sorunmuymus:D lg g2 alip nete nasil girecegini bilemeyenlerde varmis vay be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefonlarda ekran sorunu
    2 hafta önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.