Şimdi Ara

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
14
Favori
46.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar ben cihazı vatan bilgisayardan aldım sanırım cihaz ithalat cihazı. Almadan önce cihazın çift sim olduğunu bilmiyordum.Ayriyetten kutudan kulaklık adaptörü çıkmadı acaba bu iki durum herkeste aynı mıdır.Bunların yanında kulaklıklarda beklediğimden kötü geldi açıkçası idare ederden fazlası değil şarj yuvasına da çok sıkı tutuyor tırnaklarım kısa olduğu için çıkarken zorlandım cidden kabloyu çekince elde kalacakmış gibi bi his verdi.
  • vollkn V kullanıcısına yanıt
    Kulaklık adaptörü bendende çıkmamışta amazondan almıştım bende normal kulaklığıda çok kaliteli değil zaten ben bluetooth kulaklık kullanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonu kullananlar memnu mu acaba cevap yazarsanız sevinirim.

Batarya performansı, oyun performansı, kamera performansı nasıl?
  • Eksileri yazayım sadece, ekran parlaklığı düşük özellikle günün uzadığı yaz döneminde daha fazla hissedilmeye başlanıyor, müzik ve video için ses çıkışı düşük, kamera performansı sana bağlı mucizeler yaratmıyor ortalama, bunlar dışında başka olumsuz yanı yok diğer konularda amiral telefon seviyesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memnunmusunuz arkadaslar
  • iphone 6 iyice yavaşalayınca telefon arayışına girmeye başladım , ilk samsung a71 düşünüyordum mağaza da telefonu elime alınca çok basit ve kötü bir hissiyatı olduğunu gördüm ve vazgeçtim. sonra nova 5t yi gördüm daha güzel ,daha kaliteli duruyordu. biraz araştırdıktan sonra buna karar verdim bugün kargodan gelecek kullanmaya başlıcam - iphone 6 dan 11 e geçiş yapmayı düşünüyordum sonra o paraya bir tane telefon 1 tane de gopro hero 8 alırım dedim ve öyle de yaptım
  • Arkadaşlar merhaba. Telefonu 10 temmuz 2020 tarihinde metrogarden media markt mağazasından aldım. Eve gelip garantisini sorguladığımda beklenen garanti bitiş süresi 10 mart 2022 olarak karşıma çıktı. Ancak bu halde 20 ay garantisi varmış gibi görünüyor. Normalde 10 temmuz 2022 göstermesi gerekmez mi? Huawei müşteri hizmetlerine danıştım böyle şeyler oluyor dedi. Siz ne diyorsunuz?

• Guest2345 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Media Markt tan ilk alıp sorguladığımda Mart diyordu ancak sonradan aldığım tarihe güncellendi. Telefonda yer alan destek bölümünden bakabilirsin olmadı faturana sahip çık her ihtimale karşılık.
  • Teşekkür hocam. Faturayı tabi ki saklıyorum da çekincem acaba daha önce hat takılıp aktif edilmiş oşabilir mi diye. Kutuyu vs ben açtım orijinaldi her şey ama işkillendim işte

• Merhaba şuan 18 temmuz şuan nova 5t alınır mı google servisleri yönünden korkularım var bir de kaç android güncellemesi daha alır bu canavar?

Kardeşim benim soruma baksana 2 dk ya sana zahmet teşekkürler şimdiden

• Emre Çakmakci E kullanıcısına yanıt
    nova 5t önceki dönemde çıkan bir model olduğu için Google servis sorunu yok, güncelleme olarakta teknik açıdan kirin980 işlemci 2 Android güncellemesini daha rahat kaldırır ancak firma üzerine düşermi orasını kimse tam olarak bilemez dostum.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Peki ya pil durumu ve kamerası nasıl ya Aklımda şüpheler var realme 6 pro da aklımda var hangisi daha iyi?

parasına göre fiyat/performans anlamında realme 6 pro daha iyi hocam. Nova 5t'ye de 4700 verilmez bence.

Telefon bal gibi de alınır. 4700 falan da değil ayrıca. İstanbul metrogarden media markt mağazasından 10 temmuzda 3999 liraya aldım her rengi de vardı. Google sorunu yok. Android 9 ile çıkıyor ve 10 güncellemesi aldı ben güncelledim çok da iyi oldu. Bu sabah 8de kullanmaya başladım şu an saat gece 00.30 itibariyle 5.30 saat ekran sürem var ve şarjım %20. Bu süreçte youtube, en az 2 saat WhatsApp görüntülü konuşma instagram vb diğer uygulamalar var. Oyun oynamadım. Bu telefon varken orta sınıf telefonlara o paralar verilmez. Bunu alan da pişman olmaz

Ya dostum benim soule bi korkum var beni en çok frenleyen şey pili ben pil sorunu sevmiyorum ya pilden korkum olmazsa 2 dk sonra sipariş veririm

• O senin kullanımınla alakalı. Ben sosyal medya YouTube vs derken bugün bitiremedim. Tahminimce 6,5-7 saat gibi bir ekran süresi verir ki benim için yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

iphone 6 iyice yavaşalayınca telefon arayışına girmeye başladım , ilk samsung a71 düşünüyordum mağaza da telefonu elime alınca çok basit ve kötü bir hissiyatı olduğunu gördüm ve vazgeçtim. sonra nova 5t yi gördüm daha güzel ,daha kaliteli duruyordu. biraz araştırdıktan sonra buna karar verdim bugün kargodan gelecek kullanmaya başlıcam - iphone 6 dan 11 e geçiş yapmayı düşünüyordum sonra o paraya bir tane telefon 1 tane de gopro hero 8 alırım dedim ve öyle de yaptım
    Telefonu inceleyebildiniz mi? İphonedan geçiş zor oldumu

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    yok hocam,zorlandığım tek konu whatsapp geçmişini ios dan androide aktarmak oldu onu da çözdüm programlar sayesinde , arayüz olarak kullanışlık olarak çok memnunum zorlanmadım iphone 6 dan buna geçmek şahinden inip ferrariye binmek gibi oldu açıkcası şarjdan çıkar telefonu dışarı çık tedirgin olmuyorsun pil piterse diye bütün gün götürüyor , yani 8 bin iphone 11 yerine 4 bin e bu telefon f/p ürünü
  • 3.5 mm jak çevirici alıp önceden kullandığınız kulaklıkları deneme şansınız oldu mu? Ben Huawei markası bulamayınca apple aldım ama ses kalitesi çok düşük geldi. Ses düzeyi olsun detay olsun hiç beğenmedim. Bu kulaklığı (KZ ZSX) önceki telefonumda (Huawei Nova) son ses dinleyemezdim. Kutudan çıkan kulaklığı bile daha iyi ses veriyor siz düşünün. Acaba sorun apple çeviriciyle uyumsuz olması mı sorun yoksa çeviricilerin hepsi mi böyle kötü ses mi veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.