Şimdi Ara

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
702
Cevap
14
Favori
46.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malum siteyi takip edin derim.
    temiz ikinci el bulursanız alın
    Bu ülkede ne alırsan bir tane de devlete alıyorsun
    sistem böyle kurulmuş maalesef ve ne yazık ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weyland -- 6 Haziran 2020; 13:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar cok uctu diye nova 5t den kesinlikle vazgecen, xiaomilere de hic bulasmayim diyen arkadaslarin samsung m31 e bir goz atmalarini oneririm. tatmin edici ozellikleri var ve 2700 tl lerde fiyati. tabi biraz da ustune koyarsaniz a71..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 6 Haziran 2020; 16:57:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova performans ve donanım olarak başarılı cihazlardan .
  • 1.5 aydır kullanıyorum deneyimlerimi aktarmak isterim tek tek.

    1-Performans konusunda asla ve asla sizi üzmeyecek bir cihaz emin olun.4 5 sene rahat şekilde götürecek gibi duruyor.
    2-Isınma sorunu arkadaşlar ısınma sorunu var diyenler vardı ben alırken. CPU Throttling test yapılıp ısındı vs deniliyordu ama gerçeğe bakmak uygulama da görmek emin olun çok daha iyi.Ben delicesine ısındığını görmedim ölçmedim de ama ortalama 40 derece civarlarında PUBG Cod mobile oynarken falan.
    3-Ekran IPS LCD kullanıyor kötü bir ekran değil öncelikle bunu söyleyeyim ama parlaklık konusunda bence zayıf.Gün ışığında full parlaklıkta fotoğraf çekmek istediğimde telefondan soğuyorum.Ama sosyal medya vs parlaklık yeterli. Amoled ekrandan geçtim çok büyük bir eksiklik hissetmedim parlaklık haricinde.
    4-Batarya olarak bence ortalamada kalıyor oyun(pubg ve cod gibi) oynayıp sosyal medyada takılırsam 5 saat ekran süresi alıyorum,sadece sosyal medyada takılırsam 6.5 saat civarı mpbil veride. Netflix ile 9 saati gördüm orta parlaklıkta akşama kadar dizi izlemiştim. Ortalama yani bekleme süresi iyi,şarj olma süresi ortalama 100 dakika oda ideal.
    5-Kamera en büyük beklentimdi alırken başlarda soluk çektiğini düşündüm hoşuma gitmedi ama uğraştıkça anlıyorsunuz ki kaliteli bir sensör ve güzel işleyen bir yazılım var arkada ve gerçekten güzel işler çıkartıyor.Diğer huawei cihazlar gibi renk doygunluk basmıyor fotoğraflara ve bu benim işime yarıyor.Adobe Lightroom kullanıyorum ve abartılmadığı için renklerle istediğim gibi oynayabiliyorum.OİS olsaydı keşke dedirtiyor fotoğraf çekerken ama videoda EİS size OİS'i aratmıyor.Ön kamerası gerçekten çok güzel diyecek hiçbir şey yok.

    Eksik gördüğüm şeyleri de eklemek isterim.Hoparlör konumunu diğer huaweiler gibi sevmiyorum. Oyun oynarken kapanıyor vs hoşuma gitmiyor. 3.5mm jak yok eyvallah ama bari bi dönüştürücü koyun içine ortadan çok üst segmente yakın bir telefon satıyorsunuz.Kılıf çıkmadı 35 liraya şeffaf kılıf aldım oda bence eksiklik. Kılıfsız telefon yağ gibi koyduğunuz zeminde kayıyor.Mor rengini severek aldım ama şeffaf olsa dahi kılıfla kullanmak zorundayım.Şebeke çekim kalitesi güzel. Konum hatası çok yaşıyorum yavaş çalışıyor konum tespitinde bir eksiklik olduğu hissediliyor.

    Artılarına gelecek olursam parmak izi efsane ötesi,yüz tanıma da aynı şekilde.Yazılım desteği android 11 alacak. Google lisanslı bir işlemciye sahip yani tüm google servisleri aktif kullanılıyor.Akıcı donma kasma vs yaşatmıyor arayüz.Optimizasyon sorunları gerçekten yok denecek kadar az hiçbir hata ile karşılaşmadım.

    Son cümlelerimi aktarayım ben 3500 e Vatandan aldım telefonu.Uzun süre kullanmayı düşünüyorum ve pişman etmedi beni.4000 bandına bulunuyor ve bence yine o civarda garantili bir telefon arayışı varsa Npva 5T hala tercih edilebilir. Ekran parlaklığı bence bu telefonun en en en büyük eksikliği,fotoğraf çekme arzunuzu kırıyor.Çekip bilgisayara atınca efsane görünen fotoğraf çekerken soluk cansız görünüyor.İso ayarını çok iyi ayarlıyor yazılımı ve grenlemiyor iphone 7+ 8+ vb telefonlar gibi.İphone 7 plus ve bunun arasında kalıp bu telefonu aldığım için çok mutluyum tavsiye ediyorum.




  • telefonun pek fazla dillendirilmeyen ozelligi elektrikli
    supurge ozelligine sahip olmasi. evet ortamda ne kadar toz varsa uzerine cekiyor dostlar jeanin cebine sokuyorum, cikartirken bile toz icerisinde kaliyor, silmek zorunda kaliyorum. bu ne ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 7 Haziran 2020; 18:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. tam ekran koruyucu cam alan oldu mu?Daha önce aldığım ekran koruyucu ön kamerayı kapattığı için takmadım.
  • siyamas kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bugün siyah rengini aldım çok güzel bence öyle deme.
    Mavinin arkası çok parlak duruyordu.Mor kalmamıştı o yüzden siyah seçtim çok hoş bence.
    Silikon kılıf ve ekran koruyucu da aldım yanında, gittiği yere kadar gitsin bakalım.
  • Telefonla 4. Günüm. Neredeyse hiç oyun oynamadığım halde şarjın çok fazla gittiğini düşünüyorum. Sizce bu değer normal mi arkadaşlar. Telefonu %100'ken çıkardım şu anki şarj bu. Ben sorun olduğunu düşünüyorum.
    HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadirr52 K kullanıcısına yanıt
    Değil gibi gözüküyor ben video izlemediğim zaman ekran kalitesini düşürüyorum çünkü hissedilmiyor benim için kalitesi.batarya kullanımı sekmesinden hangi uygulamanın çok enerji tükettiğini görebilirsin veya bataryanda bir problem olabilir. HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 9 Haziran 2020; 23:48:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öncelikle teşekkür ederim yorumun için. Müşteri hizmetleri cihazı 1.5 hafta kadar kullanın normale dönecektir şeklinde bir bilgi verdi. Sizde cihazın ilk 3-4 günlük kullanımında bataryanın az gittiğini gözlemlediniz mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadirr52 K kullanıcısına yanıt
    Ben sadece ilk aldığım gün içinde olan şarjla kullanırken direk şarjı bitmişti onun harici hep normaldi
    Accubattery i indirip oradan pil sağlığına bakmayı deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de satılan cihazlarda içinden kılıf çıkmıyor mu? Ben Rusya dan aldım. İçinden gayet güzel şeffaf silikon kılıf çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır çıkmıyor ne yazıkki
    Hatta incelemelerde dönüştürücü çıktığı söylenmişti oda yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 11 Haziran 2020; 13:3:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam söylediğiniz gibi fazla güç tüketen uygulamaları arka planda durdurdum. Şu günlük kullanımda(whatsapp, instagram, YouTube, telefon görüşmesi) durum bu şekilde. Çok teşekkür ederim sana da.
    HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım güncellemesinden haber var mı?
  • Huawei free buds lite veya honor fly pods lite kullanan var mı aramızda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mİ9t Kullanıyorum, Özellikle Çift hat desteği ve kamera/Batarya performansı beni ilgilendiriyor. Oyun vs. oynamak gibi bir niyetim yok.
    Mi9T bataryası ve kamerasından çok memnunum ama biraz daha küçük ve hafif bir cihaz bakıyorum.
    Nova5T'de geniş açı kamerasının 16mp olduğu yazıyor, Geniş açı kameraya taktığım için sormak istedim, nasıl performansı?
    9T'nin de piyasadaki en iyi geniş açı kameraya sahip cihazlardan biri olduğunu düşünürsek en az onun kadar performanslı olması tercih sebebimdir.
  • Nova 5t nin en büyük özelliği işlemcisidir kamerasıda eğer bas çek olarak kullanmazsanız iyi performans verir
    Ama ekran konusunda şöyle söylemeliyim 500nit ancak parlaklık veriyor güneş altında gerçekten çağa uygun bir parlaklık vermiyor insanlar bana parlaklığı fulle dediler baktık zaten full dü bu kadar güneş ışığı altında sıkıntı onun haricinde güzel batarya konusunda da 3750 mah ın hakkını veriyor ama fazlası yok
    Bence asıl amacınız performans ve hız değilse bu telefondan memnun olamayabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enfiye kullanıcısına yanıt
    EIS yapay zeka destekli çalıştığı için OIS 'i aratmıyor. özellikle video çekimi konusunda gayet başarılı. Tabi OIS + EIS kombosu olsa tadından yenmezdi.
  • Cevap için teşekkür ederimöncelikle.
    Evet biraz batarya ve kamera performansına göz attım internette.
    Öncelikle çift hat kullandığım için batarya benim açımdan biraz can sıkabilir.
    Kamera en az Mi9T kadar iyi olduğu için sınavı geçiyor.
    Ekran kalitesi de Ips olmuş,Amoled olmuş farketmez bana ( Açık alanda IPS tercih sebebimdir)
    Ama tüm bunları düşündüğümde aradaki fiyat farkına değecek bir kullanım farkı sunmayacak gibi bana ( Hız ve işlemciyi düşünmeyerek söylüyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.