Şimdi Ara

Huawei Mate 7 alınır mı? Beklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Mate S tanıtılmış. Mate 8 de çıkacak diye biliyorum. Bu ay sonunda yeni nexus lar tanıtılacak.

bu durumda Mate 7 alınır mı ? Yoksa yeni modeller mi beklenir?

Yeni modeller fiyat olarak daha yüksek olur tabii ama değecek ise fark ekleyebilirim.

Mate 7 'de kafama takılan 2gb olması . 3gb lık modeli var ama onun fiyatı nerdeyse yeni çıkacak modellere yaklaşıyor. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 3 Eylül 2015; 7:16:14 >

• 900-1000TL bütçeyle 2. el çok temiz bir Mate 7 alın. Mate 8 çıktığında (eğer bu sene çıkarsa) da karşılaştırır, farka değerse hemen hemen aynı fiyata satıp geçiş yapmayı düşünebilirsiniz.
  • Yeni modeli bekleyin derim
  • Servis konusunda söylenenler doğrudur ama O servisle çalışan tüm telefonlar için geçerli . Daha önce Sony telefonum vardı. Onu da Teleservice e gönderdim. Çok kötü bir tecrübeydi.
    Ancak birkaç marka dışında bu servis ile çalışıyorlar.
  • Bende şuanda P1 var gayet de memnunum herhangi bir sorunu çıkmadı 2 seneden fazla oldu şans işi biraz da anlayacağınız üzere..artık daha iyi birşey almayı düşündüm ve mate 7 aklımdan geçiyordu konuya rastladım..
    bu servis olayını sıkça sağdan soldan duymaktayım düşündürmedi değil..artı P8 6 ay oldu gelmedi o gelse onu alırım öncelikle, şimdi mate 7 yi alırım o gelir kızarım..durum karışık yani..
    daha iyi kullanan anlayan birileri yazarsa sevinirim :)
  • bende almayı dusunuyordum 1000 tl olunca ama ıfa tanıtımlarında ZTE Axon Elite tanıtımı yaptı ulkemızıde gelıyorlar hı fı sound sıstemı varmıs kulaklıkta muzık harıka bır vıdeoda gormustum

ZTE Axon Elite
    -5.5 inç'lik Full HD ekran
    -Qualcomm Snapdragon 810 işlemci
    -3 GB LPDDR4 RAM
    -32 GB dahili depolama alanı
    -3000 mAh pil hızlı şarj olma
    -13+2 MP çift kamera, 8 MP geniş açılı ön kamera
    -AKM 4961 Hi-Fi ses çipi
    Axon Elite göz ve parmak izi taramasına sahip. ses kontrolü ile de kilidi açılabiliyor.
  • Mate 8 , gelecek 2016Q1 de çıkacakmış. O kadar bekleyemem. Şu anda geçici olarak kullanmak için aldığım Zenfone 5 'i kullanıyorum. Pil ömrü idare edecek gibi değil.
    Mate S ve Nexus ne zaman gelir belli mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Asus zenfone 5 alınır mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Mate 8 için bu yıl sonu diyorlardı ama, var mıymış ya o kadar

Mate S ise resmi olarak olmasa bile paralel ithalat vs derken bir şekilde eline ulaşır son çeyrekte (yarın Batı Avrupa'da başlıyormuş). Ha ama alır mısın, ben açıkçası ileriyi düşünüp beklemeyi seçtim.
    Üstelik yeni gelen Nexus'ları düşünüyordum sen gibi ama Snapdragon 810 ve batarya kısmı beni soğuttu. Onlar da Kasım başında duyurulacak diye biliyorum dedikodulardan.

Ben de açıkçası telefon bakmaya başlasam mı diye düşünmüyor değilim (toptan telefonsuzum)
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Mate S 'in ilginç yanı olan Force Touch , her modelde yokmuş. üst model de yine 2016Q1 deymiş.
    bu durumda geriye Nexus kalıyor.
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Bir telefon satacaklar onu da burnumuzdan getiriyorlar Yap aynı anda her mdeli, duyur de ki şu zaman çıkacak şu günde şuralara satacağız vs
  • mate 7 kullanıyorum günlük kullanım için süper diyebilirim ekran kocaman kullanması çok zevkli işlemci altta kalmıyor hiç ama ben pek oyun oynamam anca clash felan ısınma yok gibi sarj desen 2 gün rahat gidiyor sürekli kullanıyorum int whatsapp mesaj görüşme face felan tek deyinmek istediğim kötü yanı kamerası fotoraf fena değil ama video çekim kalitesi kötü onun haricinde ses düzeyi olsun vs 10 numara telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.