Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.719
Cevap
156
Favori
925.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar siz böyle yasal yoldan güncelleme yapıyorsunuz ama garantiye verdiğinizde sıkıntı olmasın?

    bir de bu güncelleme türkiyeye normal yolla ne zaman gelecek yav?
  • Andakan A kullanıcısına yanıt
    Terbiyeli ol. İnsanın canını sıkma. Kendi yorumum beni bağlar. Senin yorumun seni. Ben sana saygısızlık etmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşkar bu yapay zeka en çok nerede hissettiriyor kendini? Kamerada nesne algılama hariç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srfdrd3555 kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka çok yeni bir teknoloji olduğu için kamera dışında fazla farkedemezsiniz ama şöyle açıklayabilirim mesela cihazı ilk aldığımda ilk 4-5 gün hiç sormayan şey 6. gün gece kullanırken göz konforunu açmak ister misin diye sordu , alışkanlıklarınızı öğreniyor diye lansman yapmışlardı sanırım öyle , bir uzun kullanım videosunda ise adam sürekli kullandığım uygulamayı 2 gün sonra açtığımda hala aynı yerdeydi diğer herşey kapanmasına rağmen o acıktı demişti yapay zeka o uygulamayı algılamış ve kapanmamasini sağlamış gibi bir durum var zamanla bu yapay zeka çok daha gelişir Kirin ve A11 bionic çipinden sonra diğer markalarında yapay zeka destekli işlemci çıkarmasından belli ki yapay zeka yavaş yavaş hayatımıza giriyor 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupada güncellemeler otomatik geliyor normalde ülkemizde Avrupa bandında fakat otomatik gelmeme sebepleri maalesef ülkemiz kaynaklı problemler örneğin radyo yazılım ile inaktif duruma getiriliyor (ekstra vergi olduğu için ) bir diğer örnek ise telefon tüm dünyada çift hatlı ama bizim ülkemizde yine ekstra vergi geldiği için bu da yazılımla tek hatta düşürülüyor gecikme sebepleri bunlar Huawei Türkiye ne kadar hızlı çalışırsa biz o kadar erken güncellemelere ulaşırız 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzeybek kullanıcısına yanıt
    Benim 128 şu anda güncelleme yapmamı gerektiricek bi durum var mı sizce?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 128 sürümündeyim hiçbir şikayetim yok ekran parlaklığından memnun olmayan arkadaşlar ff üzerinden 131 sürüme geçtiler eğer bir sorununuz yoksa bekleyin ota üzerinden gelen güncellemeleri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/cep-telefonu-kiliflari-c-16102

    Şunu kullanan var mı? Arka taraf için almayı düşünüyorum. Ön tarafta şimdilik mevcut film yeterli geliyor.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Benimde ön ekran koruyucum baya çizildi tam kaplayan cam ekran koruyucu bulmaya çalışıyorum bunu bende n11 de görmüştüm arka taraf için kullanılır ama ön tarafı ne kadar iyi korur bilemem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • E-posta adresimi doğrulamam için bildirim geliyor bana sürekli. Doğruluyorum normal bir şekilde çalışıyor, birkaç saat sonra tekrar bildirim geliyor. Şifreyi bile tekrar istemiyor o konuda bir sıkıntı yok yani, doğrulaya basıyorum sadece. Nedir sebebi acaba? Sürekli böyle bildirim mi gelecek?
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Sorun e-mailinizde olabilir bundan 3 ay kadar önce kısa süreliğine başka bir arkadaşımın eski cihazını kullandım rastgele yeni bir Gmail hesabıyla oturum açtım ve bir süre sonra e-mail hesabını doğrulamam için sürekli bildirim gelmeye başladı. Gmail hesabınıza cep telefonu vb bilgileri vermezseniz bu sorun ortaya çıkıyor diye biliyorum eskiden kullandığınız bir gmaili tanimlarsaniz veya e-postanizi dediğim gibi cep telefonu ile doğrularsaniz sorun kalmaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, reklam engelleyen bir tane hosts dosyasi buldum fakat onu sisteme atinca da spotify uygulamasi internete bağlanmiyor, sebebi nedir.



    Yalnizca bu hosts dosyasinda online oyundaki reklami dahil engelleyebiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify uygulamasına preimum üye değilsiniz sanırım uygulama haliyle reklam engellemesini görüp çalışmıyordur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzeybek kullanıcısına yanıt
    Sanırım Spotify için bulmuş olabilir mantıklı. Ama önlem alınmış sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık bir aydır telefon alamak için yerli ve yabancı incelemeleri karşılaştırmaları izledim, foto örneklerini kıyasladım. Mate 10 pro metal kasası ve leica lensiyle dikkatimi çekmişti. Fakat araştırmalarım sonucu alsam mı almasam mı kararsızım.
    Yerli incelemelerin hiçbiri dikkate alınmamalı. Yabancı sitelerin yorum ölçütleri ise birbirinden çok farklı ve gerçeklikten uzaklaşıyorlar. Bence Goole Pixel 2 XL den iyi fotoğraf çeken bir telefon yok. Gerek renk doğruluğu, gerek beyaz dengesi, gerek insan yüzü çekimleri olsun doğala en yakın sonuçlar pixelde.
    Baktığım her 10 fotoğrafın 5 inde oyumu pixele verdim. İphone X ve 8 sarı filtresiyle insan yüzünü en iyi çeken cihaz olsa da bir süre sonra sarımtrak tonlardan İphone ile çekileni hemen ayırt etmeye ve makyajlı bulmaya başlıyorsunuz.
    -Öncelikle ön kamera video ve selfie performansı dengi telefonlarla kıyaslanmayacak kadar kötü.(leica değil)
    -İphone X ile foto kıyasında %100 zoom sonucu ayrıntılarda bariz kayıp ve bulanıklık göze çarpıyor.
    -Samsung'un genelde renkleri canlı tutmak için koyulaştırmasını herkes eleştirir. Ama Mate 10 pro Samsung dan çok çok daha fazla yapıyor bunu.(Vatanda bizzat Note 8 ile yanyana getirip denedim.)
    -Bazen yukarıdaki gibi tonları old. koyu gösteridiği gibi bazen de "çok soluk" gösteriyor. Tutarlı bir davranışı var hep şu tarz çeker bile diyemiyoruz.(Beni en çok irite eden bu oldu ve yapay zekayla alakası olabilir)
    -İlk bakışta "bokeh efekti" Note 8 den daha iyi duruyor hatta İphone X ile yarışıyor. Ama yakınlaştırdığımızda odaktaki nesne veya insanın kenar hatlarında hata yaptığını görüyoruz.(5-6 pozdan ikisinde oldu)
    -Arka kamera videoları beklenmeyecek kadar sarsıntılı çekiyor. Ois yokmuş gibi(!). Video ile işim olmaz ama beni yine de rahatsız etti.
    +Bazı yabancı sitelerde söylenenin aksine düşük ışıkta bence en iyi telefon. (En çok ayrıntı ve gerçeğe yakınlık)
    -Ekran konusunda Note 8'in bir iki adım gerisinde ne yazıkki.. Yanyana getirildiğinde Note 8 ile arasında ciddi bir uçurum var.Parlaklık daha düşük; renkler soluK ve cansız.
    +Kamera özellikleriyle değerleriyle en çok oynayabildiğimiz telefon ise şu an Mate 10 pro.(iso ,kısmen diyafram)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniseyy -- 8 Nisan 2018; 16:23:40 >




  • İki gün önce aldım, kafamda soru işaretleri oluştu malesef. Telefonun övülen kısımları çokça yazıldı, ben olumsuz izlenimlerimi yazayım.

    Genel olarak memnunum ama birkaç kere telefon dondu. Ekrandaki uygulamalar kayboldu, kapatıp açmak zorunda kaldım. Bazen uygulamalar yanıt vermiyor, üstelik kendi içinde gelen uygulamalar, store'dan indirdiklerim değil. Yaklaşık 3 yıldır iphone 6s kullanıyordum sorunsuzluğa alışmıştım. Biraz yadırgadım bu yüzden.

    Ön kamerası ve video performansı 2-3 yıl önceki telefonların seviyesinde bence. Arka kamera fotoğraf çekimi güzel ama en iyisi falan diyorlardı hep incelemelerde, öyle abartılacak bir durum göremedim.



    Tabi bunlara rağmen pişman değilim aldığıma çünkü daha iyisi olarak düşündüğüm iphone x'e verecek bütcem yoktu. Bunu bile sınırlarımı zorlayarak aldım. Rakibi olan Samsung modellerinin de tasarımını beğenmiyorum. Umarım başka problemlerle karşılaşmam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzeybek

    Spotify uygulamasına preimum üye değilsiniz sanırım uygulama haliyle reklam engellemesini görüp çalışmıyordur.
    60 gun ucretsiz kampanyasindan yararlaniyorum. Calismamak değil ama mesela acilis ekraninda birseyler ters gitti diyor. Onun disinda indirdgim veya indirmedigim sarkilar calisiyor. İstedigim sarkiyi arayabiliyoeum oynatabiliyorum. Sadece acilista calma listesi onerme kismi gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniseyy Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle siz hep teknoloji marketlerde incelediniz sanırım. Mate 10 proda 3 farklı renk modu var standart canlı ve yumuşak renkler olarak. Kamera performansı açısından Google pixel 2xl bence de bir tık daha iyi fakat diğer saydığınız cihazlardan Mate 10 pro önde.

    https://youtu.be/MQeRWQdIWxU bu videoyu incelemenizi öneririm profesyonel bir fotoğrafçıyla ve aynı ortamlarda otomatik modlarda çekim yapılmış bir inceleme.

    Samsung göze hoş gelmesi için aşırı doygun fotoğraflar veriyor eğer isterseniz Mate 10 proda canlı renkleri açıp benzer sonuçlar elde edebilirsiniz. iPhone X ile fotoğraf performansı bence karşılaştırılamaz ikisinide elime aldım denedim arkadaşım iPhone X kullanıyor aynı şeyi o da söylüyor.

    Video konusu evet ois konusunda geride kalmış sadece 30 FPS çekimlerde ois kullanılabiliyor muhtemelen 4k veya 1080p 60 karede denediniz orda ois hiç çalışmıyor zaten. Ama dediğim gibi çalıştığı zamanda da geride.

    Alacağınız cihazı ne için aldığınız çok önemli bu cihazdan aldığınız toplam skoru bence başka cihazdan alamazsınız 🙂 toplam skor derken batarya performansı var evlere şenlik efsane kamera performansı günümüz amiralleriyle çok rahat yarışıyor çoğunda önde.

    Bokeh ayrı portre modu ayrı portre modunda kenarları fazla göremezsiniz bokeh modunda ise evet hafiften bazı yerler boş kalabiliyor.

    Bakmış incelemişsiniz hangi cihaz hoşunuza giderse onu alın fakat sizin için kamera önemli bir detaysa P20 serisini bekleyin derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • oguzeybek kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık. Mate 10 var bende. 1. Soru renk canlılığı nasıl değişiyor. 3 seçenek var dediniz ya.
    2. Soru bokeh nasılsın yapılıyor. Portre modu biliyorum. Sanatsal fludan mı bahsediyoruz.
    Bonus soru: hocam X gibi arkayı siyah yapan Portre çekimi yok mu bizde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt


    Fotoğraftaki gibi bokeh diğer adı sanatsal flu olması lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.