Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
536.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu teknosada uzun süre inceledim,almamak için kendimi zor tuttum.Ekran iergonomi,kasasına hayran kaldım.
    Ancak halen alsam mı diye kıvranmama rağmen şu kritikleri sesli biçimde yapma ihtiyacı hissettim.

1- Herşeyden evvel bu telefon en fazla 1500TL ve altı civarı olmalıydı. Yurtdışında 250-399 euroya bulmak mümkün.
    Huawei adam akıllı perakendeci bulsa bu fiyata satabilir.Ancak ne idüğü belirsiz teknosa,vatan gibi tacirlere düşürürse işi olacağı bu olur.Devlete hiç değinmiyorum bile.Devlet Türkiye yerine RTE cumhuriyeti oldu artık , bu adam ve tayfası rahat geçinsin diye milletin çekmediği halt kalmadı...Birleşmiş milletlere kayıtlı 202 ülke arasında 170 ile 150 arasındayız her konuda.

neyse sinirleri dökmeden dönelim telefona,

2-Kamera : mağazada hem kendi telefonum (sony x) hem de bunu yanyana tutmak suretiyle aynı anda foto çektim. kendi telefonum bariz daha iyiydi. Ancak şunu da belirtmeliyim ki Mate 10 lite ın fotograf kalitesi giyi ,süper olabilirdi ancak iyi işte.Kötü değil ama harika da değil.

3-Arayüz gerçekten güzel.

4-Performansı anlayacak kadar telefonla haşır neşir olmadım.Uzun kullanmak lazım anlamak için ...Ancak sentetik testlere bakarsak tüm çekirdekleri a53 yapacaklarına ,a73-a53 kombinasyonu yapmalıydılar.
    Böylelikle daha uzun soluklu bir telefon olurdu.

5-ses kalitesi ortanın da altında , 10tlye satılan yumatu radyo dahi daha fazla ses veriyor kulaklıkla.İnceleme yapan siteleri anlamıyorum ,hiç biri kulaklıkla değerlendirme yapmıyor.Mate 10 lite ın ses çıkışı zayıf.

Halen almamak için kendimi zor tutuyorum,hoşuma giden kısmı tipi oldu.ekran gövde çok iyi ,inceliği çok iyi.Ama pahalısın be arkadaş.

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Özellikle ses kalitesi için, aradığınız kadar detaylı bir test midir bilemiyorum ama;

Ortalamanın altında bir ses yüksekliğinden burada da bahsedilmiş, belki incelemek istersiniz.

• Arkadaşlar Mate 10 lite modeline tam uyumlu ekran koruyucu bulamıyorum. Var mı öneride bulunabilecek.
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Kardeş şu eleştirileri abartmayın ya 5.9 inç 64gb çerçevesiz tasarım telefon nereye en fazla 1500 tl ve altı olması gerekiyor ya..1700-1800lerden bahsetsen anlayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar huawei mate 10 lite e mate 9 kılıfı uyar mı acaba boyutlar arasında 3-5 mm var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asite06 -- 9 Ocak 2018; 9:35:7 >
  • emrihak kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, mobilcadde'ye bakabilirsin, ben oradan aldım...
  • Turkcell de kampanya varmış. 12 ay taksitle alırsan 2.070 TL gibi bir rakam. Alınır mı sizce, yarın gidip alabilirim.
  • Asite06 kullanıcısına yanıt
    aliexpress de 10 liraya envai çeşit var ben aldım çok da güzel kılıflar 15 günde geldi elime
  • KiriN kullanıcısına yanıt
    Spigenin güzel kaliteli kılıfı var onu alacağım ama benim ki yok seçenekler arasında

• Replikans kullanıcısına yanıt
    12 ay taksit olunca 2150 ye kadar mantıklı çünkü hb de 2000 tl diyor 12 taksit olunca 2150 ye geliyor en azından görüp direkt teslim alıyorsunuz
  • Arkadaşlar bugün birsey farkettim. Telefon evden çıkarken wifiyi kapıyor. İşyerine gittiğimde ise tekrar kendisi açıyor. Konum açık degilken nasil yapiyor bunu.

• blackbox34 B kullanıcısına yanıt
    Akıllı WiFi özelliği sayesinde..bulunduğu ortamda hafızasında kayıtlı wifi ağlarına bağlanıyor, o ortamdan çıktığınızda kapatıyor..

• Arkadaşım benden fikir istedi bu telefon alınır mı diye. Şuanda iPhone 5 kullanıyor, uzun yıllardır da iPhone kullandı. Önerir misiniz genel olarak ne sıkıntıları var? Bana fiyat performans ürünü gibi geldi.
  • abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    iphone 5 den geçsin vazgeçemez tabi ios bağlılığı çok yoksa. İsterse alışana kadar ios 11 teması kursar logolar filan acayibine giderse telefonda tema desteği de var diğer her açıdan mutlu olur memnun kalır.

Ben stock android simgelerine aşırı alıştım diğer herşey değişik geliyor tema kurdum :D launcher gibi ğil tüketimi vs de olmuyor telefonun kendi yazılımı üzerinden oluyor.
  • GRETACASH kullanıcısına yanıt
    akıllı wifi nasıl açılıyor yada nasıl kapanıyor ben göremedim.
    Telefon iPhone 5'le kıyaslanmaz zaten. İşletim sistemi farkı kafa kurcalıyor bitek. İphoneların da fiyatları malum. En iyisi bu gibi bence de.
  • Siyah modelle aranızdayım. Yarın teslim alıyorum inşallah.
  • @Replikans imzanız da ki c4'den geçiyorsanız gayet mutlu olacaksınız iyi günlerde kullanın.

@abdullah199 iphone alışkanlığı olan arkadaşım vardı, huawei p10 almıştı ona tema kurduk ios logoları vs gelince bir süre öyle kullandı sonra android dünyasına alışınca direkt kendi temalar kurmaya başladı. İşletim sistemi olarak bana göre İos harika birçok açıdan ama Android de onla çok rahat yarışır ios da sıkılınca özelleştirme mevzusu vs çok zor oluyor ama telefon androidse 40 çeşit rom kurarsın launcher tema kurarsın bir gün tlefon menüleri sony gibi olur öbür gün samsung gibi :D zaten ikisinin de markette olan uygulamaların çoğu aynı :D bence sıkıntı çekmez.
    Ayarlar... Wi-Fi... Wi-Fi +...

• 2gün önce aldim cihazi. 2günlük full kullanimim da şarj sorunu yasamadim. gece taktim sabah cikardim ve internet hep acık sekilde tüm gün kullandim.(ortalama yarim saat oyun yarim saat video, muzik , gorusme , sosyal medya vs.vs. ) bu surecte hic takilma donma yasamadim. guzel cihaz hosuma gitti. kamerasi dusuk isikta kotü evet ama pro fotograf ile duzeltilebilir(göreceli) . ois olsaydi iyi olurdu
    parmak izi efsane hizli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byldz -- 11 Ocak 2018; 2:20:5 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.