Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
536.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben eklem ile hareket yapamıyorum ya nedne olmuyor ? ayarlarda mı açık olması gereken bir şey kapalı çözemedim. Video çekebilecek ve ayarları aktarabilecek arkadaş var mı ? benim eklemleri mi anlamıyor nedir :D

Edit: biraz parmaları sıkıp hafif sert tıklatınca oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 12 Ocak 2018; 16:43:5 >
  • KiriN kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bu konu ile ilgili youtube'da inceleme videoları mevcut. EMUI veya mate 10 lite diye aratırsan görebilirsin.
  • telikopukGitar kullanıcısına yanıt
    onları ilk atıldığında gördüm de mevzu benim parmaklar biraz tombul ekrana da yavaş tıklayınca algılamıyordu demin parmagı iyice sıkıp hafif ser tıklayınca algıladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamiproas

Merhabalar,

Huawei Mate 10 Lite Black kullanıcısı olarak aranıza katılmış bulunuyorum.
    Bu cihazı satın almadan önce çok araştırdım ve hatta burda bulunan 33 sayfayı tek tek okudum. Yabancı forumlar ve youtube üzerinde inceleme videoları (yabancı-yerli) hepsini izleyip kararımı kesin olarak verdim. İphone 6 16GB kullanıyordum ve yaklaşık 4 senedir aynı cihazı kullanmaktan sıkıldım. Sürekli aynı ekran ve yenilikleri olmamamasından çok sıkıldığımdan Mate 10 Lite satın aldım.

Cihaz ile ilgili yorumlarıma gelecek olursak;

Cihazı ilk aldığımda %47 şarjı mevcuttu ve saat 20:18 civarı aldım. Haliyle yeni aldığımdan dolayı ekranı hiç kapanmadı ve sürekli olarak kullanım sağladım. (uygulama indirme, rehber düzenleme, fotoğraf çekimi, oyun oynama, müzik, youtube üzerinden 1 saati geçen kullanım) ve gece saat 2 de cihazı bıraktım şarjı %10'du. Sabah kalktığımda %8 olarak gördüm ve saat 10:00'da %1 kullanıma kadar düştü.

Şarj dolumu konusunda telefon kapalı iken yanılmıyorsam 10 dakika içerisinde %12 oranına geldi ve tam dolum 60 dakika anca sürdü.

Şarj konusunda herhangi bir problemi bulunmuyor cihazın.

Fotoğraf konusunda benim gibi acemiyseniz ve sadece açıp fotoğraf çekiyor iseniz ışıklı ortamda gerçekten çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. Düşük ışıkta gerçekten iyi çekim yapmıyor.

Telefon zaten 4gb ram 64gb hafıza ve 8 çekirdek ile gerçekten iyi iş çıkarıyor ve donma kasma hiçbir problemi yok.

Parmak izi okuyucusu inanılmaz hızlı.

Ekstra özellikleri "eklem ile hareketler yapma, ekranı ikiye bölme, C harfi işareti yapıp kamerayı açma" gerçekten zevk veren işlevler.

Ekran parlaklığı yeterli seviyede ve bazı uygulamalarda ekrana sığdır seçeneği gerçekten başarılı.

Sormak istediğiniz bir soru var ise cevaplayabilirim.

Söylediklerinize aynen katılıyorum.

C işareti ile kamera açma nasıl oluyor?

• Herkese merhabalar, cihazı alan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim. 3 yıldır LG G2 kullanıyordum geçen hafta anakartının bozulmasından ötürü yeni cihaz bakıyorum.

Huawei Mate 10 Lite ve Samsung J7 Pro arasında kaldım, (samsung biraz sevgilimin baskısından) kullanım şeklimi tarif edeyim tavsiyelerinize açığım.

Cihazı vodafone veya tt'den 24 ay vade ile almayı düşünüyorum.

Kullanım şeklim; yoğun internet, yoğun tv+ kullanımı, twitter, whatsapp, instagram ve bağımlı gibi oynadığım nba 2k18.

G2'den ötürü sağlam batarya takıntım var, ki bu cihazda da son güncellemeyle bayağı iyi ekran süreleri almışsınız. Oyun olarak sadece
    2k18 oynuyorum g2 de bir sıkıntı olmadı hafif ısınma ve küçük takılmalar dışında. Bunda sorun yaşar mıyım G2'den bariz daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum tabi.

34 sayfayı da okudum benim bir çekincem kalmadı j7 pro 'ya sıcak bakmıyorum samsung'a ısınamadım hiçbir zaman.

Evet beyler yukarıdaki saydıklarıma bağlı olarak sizce ne yapmalıyım?

• J7 Pro yla kıyaslanmaz bence bu telefon hem sistemsel bakımdan hemde tasarım bakımından aynı klasmanlarda değiller kesinlikle mate 10 lite tercih etmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LakeShow L kullanıcısına yanıt
    dostum her konuyu geçtim samsung yazılım olarak geride kalıyor. Gerek günceleme açısından gerek performans açısından Huawei arayüzü daha başarılı. Samsung 1.5gb ram olan olan cihazı bile 7.0 ile piyasaya sürüyor 3 gb ram olan cihazını 5.0-6.0'da bırakıyor.
    Huawei arayüzü tema desteği, isteğe göre çekmece yada düz ana ekran, kısa yollar gibi çeşitlendirmeler ile bir hayli başarılı.

zamanında ben de g2 kullanmıştım şunu söyleyim 2 cihaz da oyunda sıkıntı çıkartmaz. Şimdi burada birisini övüp diğerini gömmeye gerek yok. Biz sana mate 10 lite ile yapabileceklerini söyleriz aklına yatarsa alırsın ama şunu diyebilirim her konuyu geçersek tasarım olarak mate 10 lite çok daha yenilikçi. Sam. da note8 ve s8 serisi dışında hepsi benzer duran cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dp1980

Merhaba Android malesef kırılgan bir işletim sistemi size tavsiyem cihazı fabrika ayarlarına döndürmeniz. Güncelleme yapmadığınıza göre Muhtemelen yüklediğiniz bir program etkilemiştir. S8 de bile başıma geldi bir çözüm getiremediler Android de bu sıkıntıya. Çünkü telefon güç yönetiminde çok iyi kullanım senaryonuza göre 2 gün pilinizin yetmesi gerek. Wipe cash yaparsanız daha da iyi olur.

Hocam slm,zaten ilk gün hiçbir şey yüklemedim ,ekstra herhangibir uygulama yok.Kullanmıs oldugum uygulamalar,sıradan herkesin kulandıgı programlar.Wipe gerek görmüyorum cünkü herhangibir upgrade falan yapmadım
  • ARKADAŞLAR.. FACEBOOK ÜZERİNDE DE BİR GRUBUMUZ VAR..

HUAWEİ MATE 10 LİTE KULLANICILARI..

BEKLERİZ..

• Arkadaşlar bugün telefonumdan internete bağlanamadığım için açıp kapadım. Telefon başlatıldığı için şifremi sordu girdim. Emin olmama rağmen şifremi kabul etmedi.

Hard Reset atmaya çalışıyorum. Gelen ekranda "Software install failed!" yazıyor. Altta yapabileceğim tek seçenek "Reboot System now"

Telefona hard reset bile atamıyorum. Hafta Sonu Serviste kapalı. Böyle bir rezillik daha yaşamadım keşke sorunlu LG alsaydım. Bunu nasıl düzelteceğim nasıl hard reset atacağım bilen var mı ? Bütün hafta sonu telefonsuz kaldım şuan.
  • hetşat kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatın sonra Power ve Volume yükseltme tuşuna birlikte basarak bir süre öyle tutun.. Gelen ekranda Volume yükseltme ve alçaltma tuşlarını kullanarak format sekmesinde power tuşuna basın ve bekleyin.. Telefonunuz fabrika ayarlarına dönecektir..

Bu şekilde olmazsa yazın yine daha zor bir çözüm var onu anlatırım.. Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRETACASH -- 13 Ocak 2018; 14:33:10 >
  • GRETACASH kullanıcısına yanıt
    Defalarca denedikten sonra sonunda uyarı yerine Wipe Data Factory Reset kısımları geldi. Fabrika ayarlarına dönmeyi başardım şimdi güncellemeleri baştan yapıp uygulamaları kuruyorum.
  • Arkadaşlar 1 aydır siyah mate 10 lite sahibiyim. Bugün farkettiğim şarj soketinin giriş kısmında şarj ucunun o aşağıdaki sivri yerlerine denk gelecek şekilde boyası kalkmış metal rengi çıkmış. Tek benim başıma mı geldi bu olay merak ettim. Ona göre servise baktırmayı düşünüyorum.
  • Aldığımdan beri güncelleme gelemedi. Son hali sizde de böyle mi gelmesi gerekli mi?

• Replikans kullanıcısına yanıt
    ayarlar/telefon hakkında/derleme numarası bu kısımda sonunda kaç yazıyor ?
  • Merhaba merak ettiğim iki şey var. Şarj dolumunda bir saatte yüzde 60 doluyo sonrasında yavaşlıyor olayı doğru mu? Bir de instagramda kaydırmalı fotoğraflardaki sorun çözüldü mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynepsir

Merhaba merak ettiğim iki şey var. Şarj dolumunda bir saatte yüzde 60 doluyo sonrasında yavaşlıyor olayı doğru mu? Bir de instagramda kaydırmalı fotoğraflardaki sorun çözüldü mü?

Bende bahsettgin sorunlar yok

• quote:

Orijinalden alıntı: KiriN

ayarlar/telefon hakkında/derleme numarası bu kısımda sonunda kaç yazıyor ?

Rne L01C432B130

• Çektiğim birkaç foto ekleyeyim almak isteyenlere fikir olabilir.

• Replikans kullanıcısına yanıt
    Sokak oldukca guzel cikmis. Ciceklerdeki mor renkler pek patlamamis, oldugu gibi fotograflanmis. O kadar degisik renk ve yapinin oldugu bu sokakta, sizin de katkiniz ile zira isigi guzel yakalamissiniz, kamera isini layikiyla yerine getirmis.

Fiyatina gire sundugu ozellikler takdire sayan gercekten. Bu tip fitograflarin devami dilegi ile...

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.