Şimdi Ara

*** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.646
Cevap
75
Favori
393.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EMUI 12 de eski kurmuş olduğunuz Call Recorder çalışmıyor


    Call Recorder kullananlar için eski olanı silin ayarlardan uygulama yüklemesine izin verin aşağıdaki dosyadan EMUI 12 için olan Call Recorderi kurup kullanabilirsiniz


  • sizin mesajı görene kadar önceki recorderin kayıt yapmadığından habersizdim. gözümden kaçmış:) şimdi linktekini yükledim sorunsuz çalışıyor tekrar. çok teşekkürler haberdar ettiğiniz için👏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama kayıtları ile ilgili bir sorunum var. EMUI 10 da kayıt yaparken dosya uzantısını amr olarak atıyordu Ancak EMUI12 de kaydın uzantısını m4a olarak atıyor dolayısıyla ses kaydedicisi uygulamasında bu kayıtlar listelenmiyor. Bu uzantıyı nasıl değiştirebilirim ya da uygulamadan listelenmesini sağlayabilirim?

  • Emui 12 yüklü. Ekran ışık ayarı otomatik kapalı. Göz konforu vs kapalı. Ama örneğin whatsappa giriyorum sanki otomatik ışık ayarı çekiyor. Bazen açıyor bazen kapatıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt

    bende bakayım dedim kayıt aktif mi diye öyle fark ettim emui 9 dan 10 a geçişte de aynısı olmuştu



    teşekkür ederim

  • Şu birkaç günlük sürece göre değerlendirmek gerekirse Emui12'den baya memnun kaldım. Telefon daha stabil daha akıcı çalışıyor. Biraz hantal hissettirmişti ilk başlarda ama o da geçti. Animasyon ölçeğini falan 0.5x yapmanızı ve telefonu yeniden başlatmanızı tavsiye ederim.

    Emui10 kullanırken fotoğraf çekiminde çok hantallaşmaya başlamıştı. Uzun süre format atmadan kullanmış olmamın etkisi olabilir ama şimdi o da eskisi gibi hızlandı sevindim doğrusu. Fotoğraf çekimi konusunda bi sıkıntı var o da eskiden ayar yaparken ön ve arka kamera için ayrı kayıtlı kalabiliyordu. Şimdi ön kamera için zamanlayıcı oluşturuyorum ama arka için de çıkıyor. İptal edince önün kaydı da gidiyor. Sanki ayar kaydı ortak olmuş. Bunu beğenemedim.

    Şarj konusunda bana bi tık daha iyi gibi geliyor. Emui10 kullanırken arka plan izni verdiğim uygulamaların daha fazla olduğunu düşündüğüm için bu konuda da kesin konuşmak istemiyorum. Sabah 06.00'da işe giderken şarjdan çıkardığım telefonu akşam 23.15'te %4'ken şarja taktım.




    Yeni galeri tarzını da daha çok sevdim.

    Uygulamaların başlat çubuğuna atılır gibi ekranda bi köşeye bırakılması ve tıklayınca küçük bi ekranda çalışmaya devam etmesi de güzel.

    Önemsiz ama güzel bi detay da yeni şarj animasyonu.

    Yeni bildirim çubuğu ve kontrol paneli tarzı ilk başta garip gelse de hızlıca alışıyorsunuz ve mantıklı hale geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPower34 -- 21 Mayıs 2022; 2:16:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Az önce güncelledim ben de ve telefon biraz hantallaştı gibime geldi. Yani biraz yavaşladı diyebilirim. Aslında bayadir format da atmadim telefona yani bi şişkinlik var hafıza da baya dolu ki 64 luk benim cihaz. Formatlamadan sonra düzelme ihtimali var mı? Olası bi karar değişikliğinde emui 10 a yani eski sürüme dönebilme imkanı var mı arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyalansoyliyim -- 20 Mayıs 2022; 3:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt

    Hisuite üzerinden Emui10'a dönüş var. Fakat bence güzel bi format at. Ardından telefona 1 belki 2 gün zaman ver kendine geliyor. Birde animasyonlar hantal hissettirebilir. Geliştirici seçeneklerinden animasyon ölçeğini falan 0.5x'e düşür derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Emui 12'nin, fotoğraf çekim kısmında 3d panoramayı göremedim, kullandığım, beğendiğim bir modüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazruzgar B kullanıcısına yanıt

    Siz söyleyince fark ettim. Hakikaten o gitmiş. Ben nadir kullanıyordum ama kullanıyordum yani. Niye kalkmış ki 😐


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan memnunmuyum, fazlasıyla.Ancak ilk çıktığında ki android sürümü ile çok daha iyiydi. Yazık ki ilk sürüme dönme imkanı yok, olsa hiç düşünmeden dönerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazruzgar -- 20 Mayıs 2022; 16:3:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkPower34 kullanıcısına yanıt

    1 haftadır ben de kullanıyorum yeni güncellemeyi. animasyon ölçeği 0.5x de, wipe cache partition yaptım, ayarlardan pil optimizasyonu yaptım, yeniden başlattım ama bütün bunlara rağmen hissedilir bir hantallık nasıl desem bir uyuşukluk var:) yani önceki sürümdeki gibi akıcı ve seri değil. uygulamara giriş çıkışlar, ana menüye dönüşler saliselik geç geliyor. yani önceki sürüme göre hissedilir bir durum bu bence.

    komple format atmakla düzeleceğini bilsem üşenmem format atarım ama gözümde çok büyüyor format işi. ya da herşeye rağmen telefonumuzun teknik özellikleri bu güncellemeyi tam anlamıyla kaldıramıyor. (seriliği kastediyorum) bu hantallığın haricinde yeni sürüm gayet iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt

    Bende sizin gibi düşünüyorum benim cihazda 128 lik olan model yaklaşık 110 GB dolu çok uzun zamandır format atmadım açıkçası hem üşeniyorum hemde baya bir kullandığım program var onları tek tek ayarlamak büyük sorun benim için şimdilik canımı sıkmıyor

    şarj olarak biraz daha iyi önceden daha hızlı biterdi

  • sezar61 kullanıcısına yanıt

    aynen katılıyorum hocam👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezar61 kullanıcısına yanıt
    Mate 10 tam istediğim telefon. Ekranı 16:9 olan başka bir cihaz yok yaptığım araştırmalarda. Yani şu an telefon almak istesem bile benim istediğim tarzda bir cihaz yok.
    Son güncelleme çok güzel olmuş bence. Tek sorun kamerada gece çekimi. İlk versiyondaki gibi değil. Gece çekimini hep bozdular güncellemelerle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 22 Mayıs 2022; 20:0:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt

    Aynı güncellemyi ben de kurdum 2 gün önce, nedense arada bir, tarayıcı browserlarda (Brave, Vivaldi) takılma ve donma meydana geliyor. Komple hard format attım telefona, buna rağmen sorun devam ediyor, bu gidişle Emui 10' a geri döneceğim mecburen...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mate 10 cihazımı satıyorum. Yurtici cihaz 2018 ortasında almıştım kutu fatura vs olması lazım. Hiçbir sıkıntısı yok son güncelleme yapıldı tamir görmedi kozmetik olarak iyi durumda kırığı ezigi yok. Fiyatta anlaşırız almak isteyen pm atsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

    hangi şehirdesin

  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    Mersin - Tarsus

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mate 10'u aldım...telin ekranı hızı vs on numara şık bir cihaz ...yalnız pc'den inceledimde cameranın gece çekimi iyi değil gibi tel ekranında foto güzel gözüküyor ama pc 'de farklı....zaten bende çok bir şey beklemedim ne kadar para o kadar köfte :) teli lg g2'ye benzettim g2'nin büyük versiyonu gibi....ekranda çok hafif beyaz leke var ona patlamamı ne diyorlar bilmiyorum... android 10 yüklü




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 25 Mayıs 2022; 21:0:1 >
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.