Şimdi Ara

Huawei kendi işletim sistemine geçerse Google 800 milyon kullanıcı kaybeder (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DODANLI

Kaç kişi Android i bırakıp geçer orası meçhul. Meçhul olan sadece işletim sistemi de değil uygulamalar!
    Mağaza sağlam olursa ve windows'un yaptığı hataları yapmaz ise tutunabilir bence kendi sistemi ile ama başka bir sorun daha varki oda kendi sisteminimi kullanacak yoksa salfish gibi bir sistem üzerinemi çalışacaklar belli bir şey olmadığı için yorum yapmakda zor...

Şuda bir gerçekki marka olarak android için çok önemli bir konumda şuan 3-4 sene önce olsa bu mevzular google içinde sorun olmazdı ama piyasayı domine eden marka durumunda şuan, İki tarafta zararlı çıkacak.
    Hocam sözü edilen işletim sistemleri de Android gibi Linux tabanlı ve apk dosyalarını direkt olarak destekliyor. Nasıl yeni aldığın telefona marketten Whatsapp uygulamasını yüklüyorsan aynı şekilde bu işletim sistemine de yükleyeceksin. Hatta şu andaki Android telefonlarda bile Huawei'in kendi mağazası mevcut. Googleplay yerine alternatif olarak oradan da uygulamaları yükleyebiliyorsun.

• Kaçırılan bir nokta var.

Huawein Kendi işletim sisteminin olduğu bir güncelleme geldiğini varsayalım bir gün. Tüm kullanıcılarında o güncellemeyi yüklediğini varsayalım. O gün itibariyle tüm huawei kullanıcıları android platformunu terk etmiş olacak. Bu işletim sisteminin de tüm android uygulamarını çalıştırabildiğini varsayacak olursak (söylentiler o yönde), çok ufak bir hareketle Google çok büyük bir müşteri kitlesini kaybetmiş olacak.

Ha huawei in yeni işletim sistemi çok kötü olursa, popüler uygulamalar çalışmazsa o zaman insanlar samsung veya apple a kaymaya başlar. Bu da bir süreçtir. İyi işletim sistemi çıkarırsa o zaman Google a geçmiş olsun şimdiden. Bu pazarda 3 işletim sistemi olur ve android hızlı bir şekilde kaçınılmaz sona doğru ilerleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google yıllardır çin pazarına girmeye çalışıyor. Servisleri çin pazarındaki yasak kalksın diye çine özel sansürlü versiyonuna bile razı. Ne olduda abd başkanının bir kararı ile hemen çinlilere androidi yasakladılar. Bütün amerikan firmaları böyle. Sermaye kendi ellerinde. Bu iştende memnun değiller. Amerikan hükümetine dalkavukluk edeceklerine tepkilerini koysunlar biraz. Karar yayınlanır yayınlanmaz yasak koydu google. Kelimenin tam anlamıyla dalkavuklar.

• quote:

Kaç kişi Android i bırakıp geçer orası meçhul. Meçhul olan sadece işletim sistemi de değil uygulamalar!
    Okumak önemli.

• Huawei yi Android 11 ( R ) guncellemesi alamayaxaksa alternatif tonlarca Android mis gibi cihazlar var...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya huawei android uygulamalarinı desteklemeyen ışletim sistemi cıkarırmı sizce apk dosyalarını acan linux yapicaklar windows gbi degil yani windows kendı storeunu yapmaya calisti zaten en buyuk hatası buydu

• ZTE xiaomi oppo grubu Huawei ile işbirliği yaparsa Android felç olur iflas eder.Milyarlarca dolar zarar eder Google hemde daha ilk aydan.Asgari 2 milyar müşteri kaybederler aysa pazarında.Trumpı öldürürler yine buna müsaade etmezler.Anlaşacaklar eşek gibi.

• Yerel uygulamalar haricinde Huawei'nin yapacağı global 100 uygulamanın kendi işletim sistemine gelmesini sağlamak olmalı. Windows Phone'da İnstagram'ı 3. parti uygulamalar ile kullandılar, emin değilim ama Youtube'da da vardı sıkıntılar. Android deneyiminden geri kalmamalı, uygun fiyata kısa sürede çok satarsa, işletim sitemi pay alırsa pazardan uygulamalar gelir. Windows Phone'dan ders çıkarsınlar. Bizden iyi bilirler kendileri, onlar ne yapıp silindilerse onları yapmasınlar.. Bir de yerel uygulamalar var ki... (girmeyeyim şimdi)

• quote:

Orijinalden alıntı: GeneralMac

Amerikayi yeniden keşfetmeye gerek yok. Zaten google ve uygulamaları almış başını gitmiş. Yeni bir işletim sistemi çıkartsalar ne olacak ki. Bu OS'un bir sürü hatası çıkacak bunları anında düzeltemeyecekleri için kullanıclar Huawei telefonunu bırakabilir. Huawei bence yeni bir işletim sistemine kalkışamaz.
    sen çok yanlış gelmişsin

arkadas nerenizle okuyosunuz adamlar zaten android uygulamalarini calistiracak bir sistem gelistiriyor sifirdan sistem tasarlamak kolay zor olan sistemin ekolojisi bunlarda zaten onun icin ugrasiyorlar sifirdan bir sistem yerine kaba tabirle emulator yapmak istiyorlar ozetle adamlarin derdi androidi hacklemek

Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...(Hz.Mevlana)
  • Google bir şey kaybetmez Huawei iflas edecek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.