Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
  • Arkadaslar miui 1.11.4 te ceviriciden *123# yapiyorum ussd kodu calistiriliyor diyor ve biraz bekledikten sonra hata veriyor sizdede varmi bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Orijinalden alıntı: eminb07

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Bu da benim hazirladigim MIUI 1.11.4 türkçe paketi.

Eklenen Özellikler

* Tam Tükçe klavye (küçük ı harfi dahil)
    * Daha önce yayınlanan Türkçe çevirisinde eksik olan baazı kısımlar tamamlandı. (arama ayarlarındaki "customize attribution" gibi)
    * Daha iyi görünen hesap manikesi eklendi
    * Sesli arama eklentisi eklendi. çalışıyor
    * build.drop tan arandığınızda 1 defa çalma sorunu giderildi
    * Ses tuşlarını deklanşör olarak kullanabileceğiniz bir camera eklendi

Denemek isteyen arkadaşlar içinhttp://www.multiupload.com/PL1VBLY2FV

Kaynak aldigiz çeviriyi belirtin. 2satir değişim için o kadar emek verdiğim şeyleri silip atıyorsunuz.

Emeğinize saygım var. Zaaten sizin çevirileriniz olmasa bunları yapamazdım. Amacım kendime yaptığım bazı değişiklikleri herkesle paylaşmak. Emeklerinize saygım sonsuz. Kaynak olarak ise samsung galaxy s2 için hazırlanan bir türkçe paketi kullandım

Yok ona birsey dediğim yok zaten ama birkaç sitede gördüm benim cevirilerimi sanki tamamen kendileri yapmış gibi yayinliyorlar.
    Insanın sevkini kırıyor buda. Burdaki cogu kisi bilir cevirinin ilk halini. Gunlerce duzenleme yaptim . Eksik kısımların eklenmmesinin senebir de belirtilen bölümlerin tam olarak işlevlerinin belli olmaması. Neyse. Belirteyim dedim sadece.

Çevirilere ne kadar emek harcadığınızı biliyorum. Pek zamanım olmuyor fazla katkı yapamasamda sizin ceviri sitenize üyeyim. Elimden geldiğince bakıp incelemeye çalışıyorum.

Bu ceviri icinde ben yaptım demiyorum. İçinde de bana ait herhangi bir imza veya başka bir şey yok. Sadece başka bir siteden buldum uyarladım ve herkesle paylaşmak istedim.

Bu sitedeki diğer arkadaşlar için de ne kadar emek verdiğinizi biliyorum. Keşke herkez sizin kadar emek sarf edebilse.

• X5'i bluetooth kulaklıkla kullanan var mı?
    Bluetooth kulaklık ile ses kalitesi nasıl. (Karşıya giden ve karşıdan gelen ses)

Benim elimde bluetooth kulaklık olmadığından deneme imkanım olmadı. Daha önce verdiğim Performans ROM'u bluetooth kulaklıkla deneme şansı bulan olduysa onların da görüşlerini almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 5 Kasım 2011; 19:35:35 >
  • '04 te az önce telefonu yeniden başlattım şarj 33'den 36'ya yükseldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TerraMino

X5'i bluetooth kulaklıkla kullanan var mı?
    Bluetooth kulaklık ile ses kalitesi nasıl. (Karşıya giden ve karşıdan gelen ses)

Benim elimde bluetooth kulaklık olmadığından deneme imkanım olmadı. Daha önce verdiğim Performans ROM'u bluetooth kulaklıkla deneme şansı bulan olduysa onların da görüşlerini almak isterim.

Kardeş ben herhangi bir eksiklik hissetmedim, kulaklıkla çok rahat bir şekilde görüşme yaptım
  • quote:

Bu da benim hazirladigim MIUI 1.11.4 türkçe paketi.

Eklenen Özellikler

* Tam Tükçe klavye (küçük ı harfi dahil)
    * Daha önce yayınlanan Türkçe çevirisinde eksik olan baazı kısımlar tamamlandı. (arama ayarlarındaki "customize attribution" gibi)
    * Daha iyi görünen hesap manikesi eklendi
    * Sesli arama eklentisi eklendi. çalışıyor
    * build.drop tan arandığınızda 1 defa çalma sorunu giderildi
    * Ses tuşlarını deklanşör olarak kullanabileceğiniz bir camera eklendi

Denemek isteyen arkadaşlar içinhttp://www.multiupload.com/PL1VBLY2FV

indiriyorum bakalım nasıl..

• quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Arkadaslar miui 1.11.4 te ceviriciden *123# yapiyorum ussd kodu calistiriliyor diyor ve biraz bekledikten sonra hata veriyor sizdede varmi bu sorun

bende sorun yok avea kullanıyorum.Bu arada stockwelli tebrik ederim bu sefer rom süper olmuş.Ama tek sorunum var rehberdeki numaralar şöyle 053-333-33
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Arkadaslar miui 1.11.4 te ceviriciden *123# yapiyorum ussd kodu calistiriliyor diyor ve biraz bekledikten sonra hata veriyor sizdede varmi bu sorun

bende sorun yok avea kullanıyorum.Bu arada stockwelli tebrik ederim bu sefer rom süper olmuş.Ama tek sorunum var rehberdeki numaralar şöyle 053-333-33

Niye bende varya? Vodafone kullaniyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Niye bende varya? Vodafone kullaniyorum

Bende de yok vodafonedadir sorun düzelir sonradan herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: tacsiz kral

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

RD's Dark orange temeasının son sürümünü yükleyenler çabuk telefonu yeniden başlatsın!! Açılış animasyonu eklemişler.

hocam bu RD's Dark Orange temasının sitesinde 4 tane link verilmiş biz bunlardan hangisinden indircez?

Ben en üsttekini indirdim.
  • Arkadaslar telefondan giriyorum o yuzden miui.us sitesinden romu indiremiyorum bana 1.11.4 un direk linkini verebilirmisiniz
  • Bu MNG kadar rezil bir firma görmedim Dokunmatik kalem gelecekti, aradım nerede olduğunu sordum. İstanbul'da dediler, Perşembe'den önce gelmez dediler. 1 saat evden çıktım kargo notu bırakmışlar Bayramda açık mıdır bunların şubesi?
  • Partition.zip ile hafıza arttırrırken telefon öldü yedekte yok şimdi 512mblık bi kart buldum orjinal yazılımı kurmaya çalışıcam
  • Arkadaşlar miu romu kurdum beğenmedim kendi romuna nasıl döneceğim telefonun
  • kablosuzu kapatmıştım şimdi açıyorum bağlanmıyor ip adresi alınıyor diyor sonra bağlantı başarısız diyor tekrar ip adresi alıyor nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Partition.zip ile hafıza arttırrırken telefon öldü yedekte yok şimdi 512mblık bi kart buldum orjinal yazılımı kurmaya çalışıcam

Kas yapayim derken goz cikarmissiniz
  • http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA3MzE=

arkadaşlar 2.3 güncelleme çıkmıs dıe duydum baska forumdan androide hakim arkadaslar bilgi verebilirmi bu guncellemeyi yapalımmı yaparsak nasıl yapmalıyız gibi sorularım var ilgilenenlere cok tesekkur ederım
  • ya beyler sadece bende mi bu uçak modu sorunu ya Bir bu eksikti. Son iki miui rom'da aynı sorun. En baştan attım romu tüm işlemleri yaparak yine olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileyzer

http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA3MzE=

arkadaşlar 2.3 güncelleme çıkmıs dıe duydum baska forumdan androide hakim arkadaslar bilgi verebilirmi bu guncellemeyi yapalımmı yaparsak nasıl yapmalıyız gibi sorularım var ilgilenenlere cok tesekkur ederım

u8800 pro için o herhalde bizim telefonlar için değil kurmaya falan çalışmayın.

• miuida Dil paketini nasıl kuracağım?
  • 
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.