Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 22 Kasım 2011; 11:11:23 >
  • Telefoun yeniden başlattım, yine takılma yok. Opera ve Dolphin'de internete girdim, kasılma olmadı. Ancak Flash içerikli siteler değildi. Şarj konusunda tasarruf sağlıyorsa 0.5-0.7 arasında kullanacağım artık telefonu
  • miui yeni sürümün bugün çıkıcağı nerde yazıyormuş ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baterist

miui yeni sürümün bugün çıkıcağı nerde yazıyormuş ki?

Her cuma yeni sürüm çıkarıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

Ben telefonun o kısımdaki kapağı söküp içten o mikrofonun üstünü bantladım kız arkadaşımı aradım sesimin önceki haline göre daha iyi olduğunu söyledi.. Emin olmak için iki defa aradım. İyi geldiğini söyledi. Yanımda teleofnu verip onun sesini dinleyebileceğim kimse olmadıından sesi ben deneyemedim.

Başta bunu dışardan denemiştim ama çözmemişti. İçten bantlayınca çözdü sanırım. Ancak o mikrofon ses kaydı için de kullanılıyor bildiğim kadarıyla. O konularda sıkıntı çıkarabilir ama umrumda değil. İşim olmuyor ses kaydıyla.

nasıl yaptığını görmek açısından bir resim ekleyebilir misin?
    bu ses konusunu çözebilirsek çok mutlu olacam çünkü mikrofon dışında hiç bir sıkıntım yok..
    karşımdaki insanların sesin boğuk geliyor demesinden bıktım usandım

not: viber ile konuşurken hiç sorun yok ama bu operatörler ile konuşurken ses az gidiyor

Fotoğraf makinam yok ne yazıkki ama olan fotoğraflara bakabilirsin.

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

Kapağı çıkarırken dikkatli olun dişlerini kırmayın. O kısımda vida yok sadece geçmeli. 5.0 yazan yerin solundaki deliğin alt kısmına denk gelen kısmı kapatacaksınız.

• Aekadaslar ben yatiyorum gozlerimi zor acik tutuyorum nedeni haftaici hergun saat 6da kalkmak ofd bee.Iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

http://miui.mnyk.net/dilpaketleri/turkish-1.10.28.zip

1.10.28 için dil paketi. Herhangi bir sorununuzda danışmaya başvurunuz.

Can't Open hatası veriyor yüklenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Telefoun yeniden başlattım, yine takılma yok. Opera ve Dolphin'de internete girdim, kasılma olmadı. Ancak Flash içerikli siteler değildi. Şarj konusunda tasarruf sağlıyorsa 0.5-0.7 arasında kullanacağım artık telefonu

hocam room attıktan sonra usb bağlayınca eskisi gibi sd kart seçeneği çıkmıyor ve pc görmüyor bu sorunun nsaıl hallediyoruz (miu 1.1.28 ozgür hocamızın editlemişi)
  • Beyler x5 e ozel bir forum varmi ?
  • arkadaşlar merhaba size önemli bir şey danışacaktım..

x5 telefon rehberi ve telefondaki msjları ıphone4 e aktarmanın bir yolu var mıdır ? gmail veya hafıza kartına atarak ?

yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Panpa çıkmadı ya 1.11.04 :(
  • arkadaşlar aranızda ideos x5 asphalt 6 yı sorunsuz bir şekilde oynayan var mı ?varsa apk linkini atabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Yahu şimdi 0.3'e düşürdüm, .ok hafif kasıyor cihaz Ya bu işlem işe yaramıyor, ya da benim cihazın ütopik yetenekleri var

Hocam sen onu bir rebootla da gör takılıyor mu takılmıyor mu.Telefonu reboot etmeden tam olarak governor uygulanmıyor ayarlar.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Panpa çıkmadı ya 1.11.04 :(

valla benimde şansa uykum gelmedi bekliyorum öyle beyaz show falan varda oyalıyor beni :) ama çıkmaz herhalde bu gece yarını bulur

• Arkadaslar chip de bizim telin incelemesi cıkmıs.bi de chip deki incelemede ki telin kenarı açılmış. Ekran açıklığı demiyorum.kamera ve haporlorun olduğu bölüm acayip açık. Bir izleyin
  • Beyler bu jar dosyalarını x5de calıstırabilecegimiz bir uygulama ya da emulator var mı. Yani java dosyalarını bu tel de acmanın bir yolu var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Beyler bu jar dosyalarını x5de calıstırabilecegimiz bir uygulama ya da emulator var mı. Yani java dosyalarını bu tel de acmanın bir yolu var mıdır

1980 model commodore 64 ün bile emulatörü var.Herhalde bunun da vardır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Beyler bu jar dosyalarını x5de calıstırabilecegimiz bir uygulama ya da emulator var mı. Yani java dosyalarını bu tel de acmanın bir yolu var mıdır

1980 model commodore 64 ün bile emulatörü var.Herhalde bunun da vardır. :)

Vardır ama nerde vardır. Ben bulamadım
  • quote:

Way beee birgun geçmiş mesajımı atalı
  • quote:

Arkadaslar chip de bizim telin incelemesi cıkmıs.bi de chip deki incelemede ki telin kenarı açılmış. Ekran açıklığı demiyorum.kamera ve haporlorun olduğu bölüm acayip açık. Bir izleyin

yuuuh one ya öyle oraya parmağım girer benim videonun 04.05. dakikasında iyicene belli oluyor şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.